«Καταπληκτικό!» - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

«Καταπληκτικό!»

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 Ιαν, 2010 Από Γιώργος Κτενάς

Ο ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΖΟΡΒΑ. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ. ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Ο «ΠΡΑΣΙΝΟΣ».-
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την αξία του Άλεξ Τζόρβα ο Τάκης Οικονομόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή εμφάνιση του 27χρονου τερματοφύλακα στο «Κλ. Βικελίδης», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον sportdog.
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και επί χρόνια προπονητής του Τζόρβα στο «τριφύλλι», με αφορμή την εξαιρετική εμφανιση του Τζόρβα και τη εκπληκτική απόκρουσή του (ΒΙΝΤΕΟ) τόνισε ότι «ο Άλεξ εμπνέει σταθερότητα και σιγουριά στην άμυνά του», συμπληρώνοντας ότι στη φάση του 69ου λεπτού ο ενήργησε με διορατικότητα και ευκινησία.

Ο Τ. Οικονομόπολος μίλησε μία ακόμα φορά για τον χαρακτήρα του Τζόρβα, τον σύγκρινε τους Αντώνη Νικοπολίδη, Μιχάλη Σηφάκη και Κώστα Χαλκιά, ενώ τόνισε ότι συνεχίζει την παράδοση του Παναθηναϊκού να έχει πάντα στο ρόστερ του αξιόλογους τερματοφύλακες.
«Εμπνέει σταθερότητα και σιγουριά»

Κύριε Οικονομόπουλε, ποιο είναι το σχόλιο σας για τη χθεσινή παρουσία του Τζόρβα;
«Ο Άλεξ είναι μία ακόμα πολύ καλή παρουσία, εμπνέοντας σταθερότητα και σιγουριά στην άμυνά του. Ειδικά στη φάση του 69ου λεπτού, όταν χρειάστηκε να κάνει μία απόκρουση – κάτι πραγματικά καταπληκτικό – για να “σώσει” την εστία του. Ενήργησε γρήγορα σε αυτή τη φάση και σωστά».

Πόσο δύσκολο είναι να κάνει μία τέτοια απόκρουση, ειδικά όταν η φάση έχει τόση ταχύτητα;
«Είναι πολύ δύσκολο, αλλά χρειάζεται και κάποια στοιχεία που ο Τζόρβας τα έχει με το παραπάνω. Ένα από αυτά είναι η διορατικότητα, αφού θέλει να αποφύγει το γκολ και, φυσικά, το γεγονός ότι είναι ευκίνητος».
Θυμάστε κάποια δική σας απόκρουση, με ανάλογη αντίδραση, όταν ακόμα αγωνιζόσασταν;
«Ήταν μία καταπληκτική φάση εναντίον του Αιγάλεω, όταν απέκρουσα στην μπάλα μετά από εκτέλεση πέναλτι και την έστειλα πάνω στο κεφάλι του αντιπάλου. Η κεφαλιά του πήγε στην απέναντι γωνία και με άμεση αντίδραση κατάφερα και απέτρεψα το γκολ. Χωρίς να θέλω να μειώσω στο ελάχιστο τη χθεσινή κίνηση του Τζόρβα, πιστεύω ότι εκείνη η φάση ήταν πολύ πιο δύσκολη».
«Δουλευταράς και καλός χαρακτήρας»
Ο Τζόρβας, πάντως, δείχνει να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό.
«Όσα παιδιά διάλεξα εκείνη την εποχή, είχαν καλή συνέχεια. Ο Άλεξ, όμως, έχει ένα πολύ σημαντικό προτέρημα: είναι δουλευταράς. Προπονείται πολύ και είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Πολύ σημαντικό και το τελευταίο».
Σύγκριση με Νικοπολίδη
Θα μπορούσε να γίνει μία σύγκριση με τον Νικοπολίδη;
«Μπορώ να πω ότι και οι δύο έχουν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Σχεδόν τα ίδια στοιχεία. Απλά ο Τζόρβας είναι πιο ευκίνητος, λόγω του ότι είναι πιο αδύνατο το κορμί του. Και οι δύο, πάντως, είναι εξαιρετικοί πορτιέρο».
Ο Νικοπολίδης, πάντως, δεν είχε τόσο «δυνατό» ξεκίνημα στην ηλικία του Τζόρβα.
«Αυτό είναι αλήθεια, στην πορεία όμως έδειξε ότι είναι ένας σοβαρός τερματοφύλακας. Η πορεία του τον δικαίωσε 100%».

«Υστερούσε μόνο σε πείρα»

Ποιο στοιχείο πιστεύετε ότι έχει βελτιώσει ο Τζόρβας τα τελευταία χρόνια;
«Ο Άλεξ υστερούσε σε ένα πράγμα, όπως και κάθε τερματοφύλακας της ηλικίας του: στην πείρα. Τώρα που παίρνει συνεχόμενα παιχνίδι και βελτιώνεται σε αυτό τον τομέα, έχει γίνει ένας ολοκληρωμένος πορτιέρο. Όπως είπα και νωρίτερα, δουλεύει πολύ και, τελικά, δικαιώθηκε. Με τις αποδόσεις του θεωρώ ότι είναι πρώτος υποψήφιος για την εθνική ομάδα, το προσεχές καλοκαίρι».
Για τους δύο άλλους υποψήφιους στην Εθνική, τους Χαλκιά και Σηφάκη;
«Κι ο Σηφάκης έχει μεγάλη άνοδο. Ο Χαλκιάς και ο Τζόρβας είναι δικά μου “παιδιά” και γενικότερα δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην επιλογή του Ρεχάγκελ για το καλοκαίρι. Είναι και οι τρεις αξιόλογοι. Αυτό που θέλω να τονίσω κλείνοντας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε ποτέ πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, όσο θυμάμαι από την εποχή που έπαιζα εγώ. Κι ο Τζόρβας συνεχίζει αυτή την παράδοση».

Πάμε να θυμηθούμε την απόκρουση του Τζόρβα... 

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Η κόλαση του Βικελίδης, η απογείωση του Alex και οι σειρήνες για «Σάλπι»...

sportdog/ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η κόλαση του Βικελίδης, η απογείωση του Alex και οι σειρήνες για «Σάλπι»...

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010 Από sportdogteam
«Φτωχό» το θέαμα στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού έλειψε το γκολ και οι φάσεις ήταν μετρημένες…
Ο φωτογραφικός φακός του sportdog, πάντως κατέγραψε τις δύο σπουδαιότερες, με την απογείωση του Τζόρβα στη μία και το σουτ του Κατσουράνη, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μιχάλης Σηφάκης στην άλλη.
Κατά τ’ άλλα οι… σειρήνες για «Σάλπι» ξεκούφαναν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ Τζιόλης και Γκαλίνοβιτς μοιράζονται αποδοκιμασίες και… κουβέρτα! 

Σχετικές Φωτογραφίες

Κόλαση το «Κλεάνθης Βικελίδης»
Κλείσε τα’ αυτιά σου και παίξε «Σάλπι»
Οι «σειρήνες» για μεταγραφή «χτυπούν»..
«Α ρε Σάλπι, μας ξεκούφανες»!
«Πιο κάτω δεν βλέπω» 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μεσημεριανή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τον Πιερικό, στον απόηχο του κυριακάτικου αγώνα στο Αγρίνιο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κατά του Παναιτωλικού, έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος είναι σε θέση να υπολογίζει κανονικά πλέον για το εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη τους Γκουγκουλιά, Εξουζίδη και Μαρτίνεζ, που εξέτισαν τις ποινή τους. Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ολγκίν, που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα λείψει από την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Μέγας ΠΑΟΚ ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό ... παίζοντας μπαλάρα στο κολασμένο Καραϊσκάκη (0-1) Άντε γεια…

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ
16.10.2005. Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 1-2. 24.01.2010. Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 0-1. Ο Δικέφαλος του Βορρά ταπείνωσε χθες στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό κάνοντας την πιο μεστή την πιο σοφή εμφάνιση σε εκτός έδρας παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. Ένας ΠΑΟΚ που είχε να αντιμετωπίσει την ώρα που άρχιζε το ματς, έναν παθιασμένο Ολυμπιακό καθώς οι ερυθρόλευκοι γνώριζαν ότι έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για τη διεκδίκηση του τίτλου αφού νωρίτερα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Παναθηναϊκός είχε αφήσει δυο βαθμούς. Όμως οι ερυθρόλευκοι δεν υπολόγισαν στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος του Βορρά από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι δε θα ήταν διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα και θα διεκδικούσε το καλύτερο. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, κλειστοί χώροι και ελάχιστα λάθη σε όλες τις γραμμές. Ο Ίβιτς στο 19’ κάνει μαγική μπαλιά στον Εντίνιο που από πλάγια θέση θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολ που έκανε τους γηπεδούχους άνω κάτω και μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Όλα πλέον ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Καμιά μεγάλη ευκαιρία από τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους Λούα Λούα και Ντατόλο μπήκαν στο ματς και η αλήθεια είναι ότι για δέκα λεπτά το γήπεδο έγειρε. Όμως Γκαρσία και Βιτόλο κράτησαν μπάλα και ήταν θέμα χρόνου ο ΠΑΟΚ να επιβάλλει το παιχνίδι του. Ήρθε ένα δοκάρι με κεφαλιά του Βιερίνια για να παγώσει κι άλλο την κερκίδα. Μετά το 80’ σπασμένα καθίσματα από την 7, συνθήματα κατά παικτών, Κόκκαλη, ενώ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Βαλβέρδε. Νέο δοκάρι από τον Γκαρσία και ήρθε απλά στο 89΄ ο Χαλκιάς να πει όχι στον Ντούντου και με αυτή την απόκρουση και στα όνειρα του Ολυμπιακού για τον τίτλο. Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ και για να μην ξεχνιόμαστε 8ο ματς χωρίς να δεχθεί γκολ και 2η θέση,

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

«Κερδίσαμε δίκαια»

Περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του ο Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι,. Στο πρώτο μέρος είμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Καλό έλεγχο του αγώνα, καλή κυκλοφορία σε ένα διάστημα χωρίς πολλές φάσεις αλλά είναι φυσιολογικό αυτό σε ένα ντέρμπυ. Στο δεύτερο μέρος τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήταν δύσκολα με τις πετυχημένες αλλαγές του Ολυμπιακού και κυρίως με τον Ντατόλο. Αργήσαμε να ξαναβρούμε την ισορροπία μέσα στο παιχνίδι αλλά από εκεί και πέρα τα καταφέραμε, είχαμε κατοχή της μπάλας παρά το ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει. Στις αντεπιθέσεις εμείς κάναμε μεγάλες ευκαιρίες και είχαμε και δυο δοκάρια και μια φάση με τον Εντίνιο. Νομίζω ότι λόγω της καλής μας εμφάνισης και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο, η νίκη μας είναι δίκαιη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός». Για το ότι ο ΠΑΟΚ για 8ο ματς δεν δέχθηκε γκολ είπε: «Εμείς δεν παίζουμε για τα ρεκόρ. Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς». Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ κοιτά κάθε ματς ξεχωριστά. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεγράφουμε τον Ολυμπιακό. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε». Για το αν εκτός από τρεις βαθμούς αυτή η νίκη δίνει και άλλα οφέλη στον ΠΑΟΚ είπε: «Αυτό μας έλειπε μια φορά σε τέτοια ματς να είμαστε ο εαυτός μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε συνέχεια, σε κάθε έδρα με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε. Αυτό μας έλειπε στα ντέρμπυ, να έχουμε και σε αυτά τα ματς αυτή την ταυτότητα. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί αλλά και η νοοτροπία που δείξαμε». Για το αν και γι’ αυτόν είναι σημαντική η νικη είπε: «Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου σωστά και νομίζω ότι είμαι χρόνια σε υψηλό επίπεδο για να ασχολούμαι με αυτά». Για το αν αντιμετώπισε το χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών είπε: «Κι άλλες φορές τον έχω βρει σε άσχημη φάση οπότε δεν μπορώ να το σχολιάσω αυτό».

ΜΠΟΖΙΝΤΑΡ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ

 «Όσο έχουμε ελπίδα θα προσπαθούμε»

Περίλυπος ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δε θέλησε να παραδεχθεί πως ο Ολυμπιακός έχει χάσει κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε καλά στο ματς και δεν πιέσαμε τον ΠΑΟΚ ψηλά και δεν πρεσάραμε καλά και ο ΠΑΟΚ μπορούσε να έχει την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να βάλουμε περισσότερη ταχύτητα μπροστά. Στο δεύτερο μέρος κάναμε φάσεις από τα πλάγια αλλά μας έλειπε η ηρεμία στο τέλειωμα της φάσης. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς αλλά επειδή είμαστε Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τα παιδιά έχουν χάσει αυτοπεποίθηση και πρέπει να τους ανεβάσουμε τη ψυχολογία γιατί είναι καλοί παίκτες και μπορούν να τα καταφέρουν στα δύσκολỨ. Για το αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης είπε: «Ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του να δουλεύει. Δε θα ήθελα όμως να μιλήσω για αυτό το θέμα. Στο τέλος της χρονιάς ίσως μπορούμε να το πούμε». Αν ο Ολυμπιακός έχει στόχο το πρωτάθλημα είπε: «Όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να το παλέψουμε. Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο παιχνιδιού ώστε και ο κόσμος να δει τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιζόμαστε». Για την απόδοση του ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι κάνει στο γήπεδο. Έχει παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Έχει προπονητή τον ίδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξέρει τι θέλει…``

ΣΤΟΠ ΚΑΡΕ

16΄ Σουτ από τον Μαρέσκα ο Χαλκιάς πέφτει στη γωνιά του και παραχωρεί το κόρνερ

19΄ Γέμισμα του Μαρέσκα ο Χαλκιάς αρχικά με γροθιές και στη συνέχεια με τα πόδια απομακρύνει τη μπάλα κάτω από την πίεση του Τοροσίδη

48΄ Κεφαλιά του Τοροσίδη, ο Χαλκιάς θα μπλοκάρει τη μπάλα

58΄ Σουτ από τον Λούα Λούα ο Χαλκιάς μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

66΄ Εκτέλεση φάουλ από πλάγια από τον Γκαρσία, κεφαλιά από τον Βιερίνια και η μπάλα σταματά στο κάθετο δοκάρι

67΄ Ο Εντίνιο βγαίνει μπροστά αλλά κάνει κακό σουτ απέναντι από τον Νικοπολίδη και έτσι η μπάλα περνά άουτ

69΄ Ο Τοροσίδης από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει κακό κοντρόλ και ο Χαλκιάς πέφτει και μπλοκάρει τη μπάλα

88΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Γκαρσία η μπάλα χτυπά πάνω στο οριζόντιο δοκάρι

90΄ Ο Χαλκιάς αποκρούει το σουτ του Ντούντου

Με ασφάλεια έφτασε η αποστολή

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις 17:12 το λεωφορείο με την αποστολή του ΠΑΟΚ πέρασε την είσοδο του Καραϊσκάκη. Συνοδεία είχε δυο κλούβες των ΜΑΤ, αρκετούς Ζητάδες αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας. Μαζί με αυτό το κομβόι ήταν και δυο αυτοκίνητα που μετέφεραν τους διοικητικούς παράγοντες του ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της. Είχε αποκλείσει τις γέφυρες από το ύψος της Ποσειδώνος ενώ στο σημείο όπου ήταν η είσοδος για το γήπεδο, κλούβες των ΜΑΤ και άνδρες είχαν αποκλείσει την περιοχή για να μην πλησιάσει κανείς. Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν εκεί κοντά αφού οι περισσότεροι ήταν κολλημένοι στις τηλεοράσεις για να δουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού. Στην πρώτη θέση δίπλα στον οδηγό ήταν ο Κώστας Ιωσηφίδης ενώ μαζί με την αποστολή ήταν και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που καθόταν δίπλα στον Φερνάντο Σάντος. Στις 17:17 οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για μια πρώτη βόλτα. Στη θύρα 7 εκείνη τη στιγμή υπήρχαν 500 οπαδοί του Ολυμπιακού που άρχισαν να φωνάζουν το εμετικό σύνθημα «Βούλγαροι»

 Άψογη φιλοξενία

Οι τρεις εισαγγελείς φαίνεται πως έβαλαν μυαλό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έτσι δεν είχαμε τις περσινές ασχήμιες. Για πολύ καλή φιλοξενία έκαναν λόγο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόσο σε ότι αφορά τους συνοδούς της ομάδος που είδαν το ματς από σουίτα όσο και για την ομάδα αφού και στα αποδυτήρια δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

 «Ντόπες στο ξενοδοχείο

Σύσσωμο βρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Χθες το μεσημέρι ταξίδεψε και το έβδομο μέλος της διοίκησης ο Γιώργος Μιχαηλίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ τον Δημοκράτη Παπαδόπουλου. Βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδος όπου ήταν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν από την Παρασκευή στην Αθήνα. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τους παίκτες να υποστηρίζονται συνεχώς ψυχολογικά από τη διοίκηση. Για τα περισσότερα παιδιά άλλωστε δεν θα ήταν αυτή η πρώτη τους εμπειρία από μια επίσκεψη στο Καραϊσκάκη αφού είχαν ζήσει και πέρσι και ειδικά στον αγώνα κυπέλλου, το όλο κλίμα…

Ακάθεκτος…Χαλκιάς

Στις 17: ο Κώστας Χαλκιάς μαζί με τον Ντάριο Κρέσιτς και τον προπονητή τερματοφυλάκων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση. Ο διεθνής πορτιέρο κατευθύνθηκε στην εστία που βρίσκεται μπροστά από τη θύρα 7 και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Πάντως το δίχτυ που υπάρχει και καλύπτει όλο το χώρο ακόμη και αυτόν στα δυο κόρνερ απέτρεψε τους φίλους του Ολυμπιακού να πετάξουν αντικείμενα. Για μια ακόμη φορά όμως άρχισαν τα εμετικά συνθήματα φωνάζοντας το «Βούλγαροι, Βούλγαροι». Ο Χαλκιάς όμως ως έμπειρος έδειχνε να μην επηρεάζεται και συνέχισε κανονικά την προθέρμανσή του. Το ίδιο συνέβη και μερικά λεπτά αργότερα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που βγήκαν για την προθέρμανση. Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο μόνο η θύρα 7 είχε πολύ κόσμο αφού οι περισσότεροι ήταν στα καταστήματα του Καραϊσκάκη και παρακολουθούσαν το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό…

«Κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό»

 Η απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού και η ήττα από τον ΠΑΟΚ, που έφερε τους ερυθρόλευκους στο -8 από τον Παναθηναϊκό και την κορυφή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον κόσμο των πειραιωτών που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες, αλλά και τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ολα ξεκίνησαν αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ο Εντίνιο. Η αρχική μουρμούρα έδωσε τη θέση της στις αποδοκιμασίες, οι οποίες μεταφέρθηκαν και μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια, όταν πλήθος οπαδών του Ολυμπιακού είχε συγκεντρωθεί εκεί και καταφερόταν εναντίον του προέδρου της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη, που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

"Εεεεεε.... Οοοο, κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό", φώναζαν εξαγριωμένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αποδέκτη τον Κόκκαλη, ενώ και οι παίκτες άκουσαν μια σειρά από... κοσμητικά επίθετα. Παράλληλα, με το φινάλε του αγώνα αρκετά ήταν τα καθίσματα που πετάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί των ερυθρολεύκων δεν ξέχασαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε του οποίου το όνομα φώναξαν πολλές φορές.

ΕΝΤΙΝΙΟ

«Δικαιωμένος για την επιλογή μου»

Ο Εντίνιο στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα σκόραρε και μάλιστα μέσα στο Καραϊσκάκη: «Έτσι όπως αγωνίστηκε η ομάδα μου, νιώθω δικαιωμένος που την επέλεξα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και αυτό το απέδειξε σήμερα με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Ναι είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά έχει σημασία ότι η ομάδα κέρδισε». Για το αν θα καταφέρει να συνεχίσει έτσι η ομάδα είπε: «Γιατί να μην το μπορεί; Αποδείξαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε».

Ιβιτς: «Ντροπή τα όσα ακούστηκαν»

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν πυρ και μανία με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για το πρόσωπο του όταν δηλαδή κάποιοι συνέδεσαν την ενδεχόμενη απουσία του από το σημερινό παιχνίδι όχι λόγω του προβλήματος τραυματισμού του αλλά επειδή δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιο του: «Είναι ντροπή αυτά που ακούστηκαν για μένα. Δεν έχω δώσει αυτό το δικαίωμα και είναι άδικο. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τημ της ομάδος που με βοήθησε να παίξω». Αναφορικά με τον αγώνα είπε: ¨΄Ηταν μεγάλη και δίκαιη νίκη για εμάς. Παίξαμε παθιασμένα και δεν αφήσαμε σε κανένα διάστημα τον Ολυμπιακό να μας απειλήσει με εξαίρεση ίσως τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους». Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα είπε: «Εμείς θέλουμε να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος αφού ο δρόμος είναι μακρύς»

Λίνο: «Δεν πήραμε και το πρωτάθλημα…»

Προσγειωμένος όσο δεν πάει ήταν ο Λίνο μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν πήραμε και το πρωτάθλημα… Ναι, είναι σημαντική νίκη αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Το Σάββατο έχουμε σπουδαίο ματς και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό» Για το παιχνίδι είπε: «Κάναμε καλή εμφάνιση. Με εξαίρεση ίσως τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ήμασταν καλοί και κυριαρχήσαμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί αυτή τη νίκη μας».

Κοντρέρας; «Όλη η ομάδα αμύνεται»

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί του αφού για 8ο συνεχόμενο ματς δε δέχθηκε γκολ. «Όλη η ομάδα αμύνεται και δε πρέπει μόνο εμείς στην άμυνα να παίρνουμε το μπράβο. Είναι σημαντικό αυτό το ρεκόρ αλλά όταν μπαίνουμε μέσα σε κάθε ματς δε σκεφτόμαστε τα ρεκόρ αλλά τη νίκη. Η ομάδα ήθελε τόσο πολύ να κερδίσει ένα ντέρμπυ και είναι σπουδαίο ότι τα καταφέραμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω ότι δε σκεφτόμαστε πλέον και το πρωτάθλημα. Αλλά σημασία έχει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο».(ΠΗΓΗ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Στο 0-0 έμειναν Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου Β' Εθνική: Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάστηκαν στο γήπεδο θέλοντας κυρίως να μην χάσουν και λιγότερο το “τρίποντο”. Ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι (και αρκετές εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών) οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 0-0. Έτσι, οι Κερκυραίοι παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 8 βαθμούς μπροστά από τους Βολιώτες και11 από την τρίτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.
 
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, σημαντικό για την κούρσα της παραμονής, ο Πανσερραϊκός έκανε ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Τα “λιοντάρια” έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος την Αναγέννηση Καρδίτσας στην έδρα της, χάρη σε γκολ του Λούκας Σκάλια με το πρώτο του φετινό γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και ίσως δικαιούνταν τη νίκη, όμως η ομάδα των Σερρών σε μία από τις ελάχιστες καλές της ευκαιρίες πήρε αυτό που ήθελε και αποσπάστηκε με τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Αποτελέσματα και σκόρερ:
Σάββατο
ΟΦΗ-Διαγόρας 0-1 (55’ Τριανταφύλλου)
Κυριακή
Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 1-1 (81' Μαρκόφσκι)
Παναιτωλικός-Πιερικός 1-1 (45' Θεοδωρίδης - 42' Ολγκίν)
Εθνικός Αστέρας-Αγροτικός Αστέρας 0-0
Αιγάλεω-Καλαμάτα 2-1 (22' Πουλάκος, 68' Τσαμπούρης - 36' Καμινιώτης)
Εθνικός-Ιωνικός 0-1 (92' Φουρτάδο)
Ρόδος-Θρασύβουλος 1-1 (37' Λάζετιτς - 70' Ζώνας)
Δευτέρα
Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Αναγ.Καρδίτσας-Πανσερραϊκός 0-1
(14' Σκάλια) 

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Κι επισήμως στον Ηρακλή ο Γιόζεφ Μπουμπένκο


ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010

Ανακοινώθηκε επισήμως απ' την ΠΑΕ Ηρακλής η συνεργασία της με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος συμφώνησε για το προσεχές εξάμηνο, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου για άλλον έναν χρόνο. Ο Σλοβάκος τεχνικός θα προπονήσει την ομάδα για πρώτη φορά αύριο.
Γιόζεφ Μπουμπένκο κατά την παρουσίαση του  
Γιόζεφ Μπουμπένκο κατά την παρουσίαση του Συστάθηκε, στο μεταξύ, σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής: Αντώνης Ρέμος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Μέλη: Δημήτριος Μαργαρίτης (υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος), Θεόφιλος Πατέλης (υπεύθυνος τομέα ασφαλείας), Νικόλαος Φιλιππιάδης (υπεύθυνος τομέα δημοσίων σχέσεων), Γεώργιος Αγγελάκης (υπεύθυνος τμημάτων υποδομής) , Αντώνιος Κούλαλης (υπεύθυνος εμπορικού τομέα) , Νικόλαος Αρταβάνης (εκπρόσωπος Γυμναστικού Συλλόγου), ενώ επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Ηλία Πουρσανίδη λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος, στα τέλη του μήνα.
Αγωνιστικά, η ομάδα προπονήθηκε σήμερα υπό την επίβλεψη των Μπάμπη Μαυρίδη, Φώτη Γκιζέλη. Ο Ματίας Λέκι άρχισε ατομικό πρόγραμμα και είναι πιθανό να αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (30/1) με την Ξάνθη, ο Χαράλαμπος Περπερίδης υποβάλλεται σε θεραπεία, εξαιτίας θλάσης που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό, ενώ προληπτικά εκτός προπόνησης έμεινε ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος έχει υποστεί ελαφρύ κάταγμα και μετατώπιση ρινικού οστού. 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΠΑΟ: Την Τρίτη το πρωί στην Αθήνα ο Χάισλιπ

Την Τρίτη το πρωί αναμένεται στην Αθήνα το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Χάισλιπ. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ θα βρίσκεται λίγο μετά τις 9 στο “Ελ. Βενιζέλος” με απευθείας πτήση από τη Νέα Υόρκη. Ο Χάισλιπ θα καλύψει το κενό στην θέση «4», έπειτα από τον τραυματισμό του Κώστα Τσαρτσαρή.
 
Αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ακόμη κι αν συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα των «πρασίνων» στον αγώνα της Τετάρτης με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Σέρβο προπονητή.
Στην Ευρώπη, ο Χάισλιπ έχει φορέσει τις φανέλες των Ούλκερ και Έφες Πίλσεν στην Τουρκία, ενώ τελευταία ομάδα του επί ευρωπαϊκού εδάφους ήταν η Ουνικάχα Μάλαγα. Φέτος άρχισε τη σεζόν στους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο στις 22 Ιανουαρίου, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 10 αγώνες του ΝΒΑ για την φετινή σεζόν. 

http://athlitikipierias.blogspot.com/
 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - DERBYNEWS

Κόκκινη κάρτα

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010

Ο Κόκκαλης πλέον είναι και επίσημα υπό αμφισβήτηση από τους φίλους του Ολυμπιακού... | Πηγή: InTime
Δευτέρα 25/01/10 | Συντάκτης: Γιώργος Μανωλιδάκης
Είναι από αυτούς που λέμε άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου: Στις νίκες αποθεώνονται οι ποδοσφαιριστές. Στις ήττες την πληρώνει ο προπονητής. Στα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων η μπάλα παίρνει και τον πρόεδρο…
Και όταν λέμε πρόεδρος αναφερόμαστε σε όλους... Είτε αυτός λέγεται Μπερλουσκόνι, είτε Μοράτι, είτε Λαπόρτα, είτε… Κόκκαλης.
Πως γίνεται να κατακρίνεις έναν άνθρωπο ο οποίος πήρε έναν σύλλογο-μεγαθήριο, με πήλινα όμως πόδια και τον (ξανα)έκανε… Θρύλο; Πως γίνεται να τα… χώνεις σε κάποιον ο οποίος σου πρόσφερε 12 πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια; Πώς να βρίσεις κάποιον που από την τσέπη του συντηρούσε χρόνια, ολόκληρο το οικοδόμημα που λέγεται Ολυμπιακός; Πως το ένα, πως το άλλο… Χίλια «πως» μπορούμε να αναφέρουμε. 
Σε όλα όμως αυτά τα «πώς» η απάντηση είναι μια και  μονολεκτική. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
Αγανάκτηση του κόσμου για μια ομάδα την οποία αυτός που έκανε μεγάλη, εδώ και μερικούς μήνες εγωιστικά και με το έτσι θέλω, την τιμωρεί…
Συνθήματα
«Όποιος δεν μπορεί να πάει να... », «Ομάδα μοντέλο την κάνατε...», «Που είσαι Σωκράτη;», «Κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό», «Ερνέστο Βαλβέρδε»…

Όλα αυτές οι ιαχές που ακούστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (24/1), κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα στοιχειώνουν τον ίδιο τον Κόκκαλη, σαν εφιάλτες, πολλά βράδια από εδώ και πέρα...
Όμως είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο;
Αντίστροφη μέτρηση…
Ο χρόνος γυρίζει λίγους μήνες πίσω, στο 2009. Στην ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ενας από τους καλύτερους προπονητές τους οποίους είχε φέρει στον Λιμάνι ο Κόκκαλης…
Και ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων το ήξερε καλύτερα από όλους αυτό. Και προσπάθησε από μέσα Ιανουαρίου να τον «δέσει». Η απάντηση του Βάσκου, στο κάλεσμα του Σωκράτη, «ναι αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα». Και ο Κόκκαλης περίμενε… Περίμενε αρκετό καιρό.
Ξανακάλεσε τον Βαλβέρδε, και αυτός το χαβά του, αλλά λίγο διαφοροποιημένα πλέον. Ηθελε να παραμείνει αλλά περίμενε και κάτι καλύτερο από το εξωτερικό…
Τι το ήθελε; Ο Κόκκαλης το παίρνει εγωιστικά και τον τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες, φέρνοντας διάδοχό του αυτόν που είχε… βγάλει τα μάτια του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League. Τον Τιμούρ Κετσπάγια. Επιλογή που όπως φάνηκε με το πέρας του χρόνου ήταν απλά ένα είδος πικαρίσματος στον ίδιο τον Βαλβέρδε!
Στην απονομή του περσινού τίτλου, στις 09/05/2009 έρχεται και η απάντηση του κόσμου σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί. Ο Βαλβέρδε δηλώνει με δάκρυα στα μάτια «Ολυμπιακάρα» και ο κόσμος παίρνει το μέρος του κραυγάζοντας το όνομά του….
«Ερνέστο Βαλβέρδε, Ερνέστο Βαλβέρδε…»
Ο Κόκκαλης κάπου στα επίσημα, κοιτάζει και δεν πιστεύει στα αυτιά του…
Τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα…
Ο λόγος για τον Ριβάλντο. Τον μεγαλύτερο παίκτη στην πρόσφατη ιστορία του Ολυμπιακού, που φόρεσε την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο…
Ο μεγάλος Βραζιλιάνος στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κόντρα στον Ιωνικό, φέρθηκε επαγγελματικά, σημειώνοντας δύο γκολ και φτιάχνοντας άλλο ένα και γνώρισε την αποθέωση. Τελικό σκορ Ολυμπιακός-Ιωνικός 5-3, και το Καραϊσκάκης δονείται από τα «Ρίμπο-Ρίμπο»… Προς το τέλος μάλιστα ήρθαν και οι αποδοκιμασίες εναντίον του Κόκκαλη.
Στην γιορτή για την φιέστα της κούπας του 2007, το γήπεδο θύμιζε… ψυγείο. Αιτία η απουσία του Ριβάλντο, ο οποίος δεν πήγε στην απονομή, υψώνοντας ανάστημα στον Πρόεδρο. Και πάλι μεγάλη μερίδα οπαδών (κυρίως στο πέταλο) φώναξε και υβριστικά συνθήματα κατά του Σωκράτη Κόκκαλη ενώ από τα πυρά δεν ξέφυγαν και οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Γιώργος Ανατολάκης.
Μετά το τέλος της φιέστας η προεδρική απάντηση, ήταν η εξής: «Μια μερίδα του κόσμου με αποδοκίμασε. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο, αλλά ξέρω ότι τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού μας στηρίζουν. Στηρίζουν την προσπάθειά μας και είναι κοντά μας» και συμπλήρωσε, «πιστεύουμε ότι με τις μεταγραφές που θα κάνουμε το καλοκαίρι όλος ο κόσμος θα ικανοποιηθεί. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τις νέες μεταγραφές».
Αναφορικά με την απουσία του Ριβάλντο: «Εγώ του ζήτησα να έρθει. Δεν ήρθε. Ρωτήστε τον ίδιο γιατί δεν ήρθε στη φιέστα»…
Κάτω τα χέρια από τον Ζιοβάνι
Στις 30/06/2002, το συμβόλαιο του Ζιοβάνι με τον Ολυμπιακό ολοκληρωνόταν και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεν έχανε ευκαιρία να τονίσει οτι επιθυμούσε την παραμονή του στην ομάδα. Το είχε δείξει και έμπρακτα άλλωστε, αφού είχε απορρίψει πρόταση της παλιάς του ομάδας, της Σάντος, η οποία τον ήθελε πίσω στη Βραζιλία.

Η διοίκηση δεν έδειχνε ιδιαίτερα ζεστή να τον κρατήσει, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα κυρίως χάρη στην εισήγηση του τότε προπονητή, Τάκη Λεμονή. Ο ίδιος τότε ερωτώμενος για το θέμα του Τζιοβάνι είχε απαντήσει "... δε θέλω να κάνω κριτική για τον Ζιοβάνι...", θέτοντας το μέλλον του μάγου εν αμφιβόλω.
Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός είχε ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια των Τζόρτζεβιτς, Πατσατζόγλου, Κωστούλα, Ελευθερόπουλου και Νινιάδη, αλλά για τον "Ζιο" ούτε νύξη.
Ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2001-2002 στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ και παραλίγο να κάνει το νταμπλ, με τον Ζιοβάνι να παλεύει μόνος του στον τελικό, αλλά η αποβολή του και η εμφανής δυσαρέσκεια του Λεμονή, έκαναν τον κόσμο να σκεφτεί πως "ήρθε το τέλος"...
Ο Ολυμπιακός διοργανώνει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ δίνοντας φιλικό με την Πάρμα. Στο πρόγραμμα του αγώνα, είχε ανακοινωθεί οτι θα τιμηθεί ο Ζιοβάνι για την προσφορά του στην ομάδα και εκεί ήταν που όλοι σκέφτηκαν «τέλος».
Την ώρα που ο Σωκράτης Κόκκαλης έδινε την τιμητική πλακέτα στον Ζιοβάνι, αυθόρμητα άρχισε να ακούγεται αμυδρά: «Ζιοβάνι, Ζιοβάνι, για πάντα στο λιμάνι». Σε χρόνο μηδέν, το ΟΑΚΑ σειόταν απ'την ιαχή: «Ζιοβάνι, Ζιοβάνι, για πάντα στο λιμάνι».
Ο Κόκκαλης του 'δωσε την τιμητική πλακέτα και τον αγκάλιασε, ο Πρωταθλητής είχε κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο "ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ", αλλά το σύνθημα ακουγόταν ακόμα...
Τελικά ο Βραζιλιάνος έμεινε, αλλά ο Κόκκαλης άρχισε να καταλαβαίνει ότι πλέον ο κόσμος δεν ήταν μόνο για να τον αποθεώνει αλλά και για να τον επικρίνει…
Όλα εδώ πληρώνονται…
«Καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος». Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τη συγκεκριμένη φράση, στα ελληνικά και όχι μόνο γήπεδα.
Και πραγματικά έτσι είναι… Οσο σκληρό και αν είναι αυτό μερικές φορές.
Και η κριτική έχει αρχίσει από πολύ νωρίς φέτος. Από την αρχή της φετινής σεζόν κανείς δεν εντυπωσιάστηκε με τις επιλογές της διοίκησης. Σε όλους τους τομείς. Και όλοι άρχισαν να ψιθυρίζουν φράσεις , του τύπου: «Φτάνει πια με τον θείο. Ας αφήσει το παιχνιδάκι του και να πάει σπίτι του να ησυχάσουμε», «τον πείραξε τον Κόκκαλη που ο κόσμος φώναξε το όνομα του Βαλβέρδε το τελευταίο διάστημα. Δεν το άντεξε ο εγωισμός του και η εμμονή του να είναι πρώτο όνομα στη μαρκίζα της ομάδας».
«Αγγελόπουλε, θεέ, πάρε την ΠΑΕ», «μην πάει κανείς στη φιέστα του πρωταθλήματος. Γυρίστε την πλάτη στον Κόκκαλη και δείξτε του ότι δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει», «όποιος πάει στη φιέστα, να το κάνει για να κράξει και μόνο για αυτό. Εγώ θα πάω για να βρίσω».

«Εγώ τελείωσα από το Καραϊσκάκη. Διαρκείας μόνο στο μπάσκετ και θα πηγαίνω στο βόλεϊ και το πόλο. Άντε και στο...». «Κουραστήκαμε δέκα χρόνια την ίδια ιστορία. Δεν πάει άλλο. Πώς θα πάει ο Ολυμπιακός μπροστά έτσι. Βαρεθήκαμε. Δεν αντέχουμε». «Έλεος πια με τα καβούρια και τις μίζερες επιλογές».
Οι ψίθυροι την Κυριακή (24/1) έγιναν κραυγές. Ο κόσμος δεν μπορεί να δεχθεί ότι αυτό το… φάντασμα, είναι ο Ολυμπιακός τους. Μπούχτισε, βαρέθηκε… Και το έκανε γνωστό σε κάθε πλευρά, στο Καραϊσκάκης. Σε προπονητές, παίκτες αλλά κυρίως στον Κόκκαλη.
Και ο Κόκκαλης πλέον δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις, όπως στο παρελθόν. Γιατί; Διότι, ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι φταίει…
Εκτός και αν μιλήσει πάλι ο εγωισμός. 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Super League - ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτάθλημα Δ' Εθνικής - Τα Αποτελέσματα της 16ης Αγωνιστικής Η Βαθμολογία Παρουσίαση των αγώνων των ομάδων της Πιερίας

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010



Δικαιούνταν τη νίκη οι Πόντιοι

Νίκη Αγκαθιάς - Α.Ε Ποντίων 1-1
Πολύ καλύτερη η Α.Ε Ποντίων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με ευκαιρίες να κλειδώσει το παιχνίδι και να αποδράσει με τους τρεις πόντους  από το φλογισμένο γήπεδο της Αγκαθιάς. Σ’ ένα γήπεδο που τα πολύ δυνατά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών των γηπεδούχων ήταν συνεχόμενα χωρίς όμως αυτά να πτοήσουν τους παίκτες της Α.Ε Ποντίων που συνέχισαν  να είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Έχοντας μάλιστα σε μεγάλη μέρα τον Κουμορτζή  έφτασε τόσο στο 0-0 όσο και μετά στο 0-1 ευκαιρίες για γκολ αλλά ο τερ/κας των γηπεδούχων Κίτσας με τις σωτήριες επεμβάσεις του κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.
Το τελικό 1-1 αδικεί σαφώς την Α.Ε Ποντίων γιατί ισοφαρίστηκε στη μοναδική επικίνδυνη επίσκεψη από μια στιγμιαία αδράνεια.
Η πρωτοπόρος Α.Ε Ποντίων έβγαλε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αφού η Νίκη Αγκαθιάς μέχρι τώρα είχε το απόλυτο των επιτυχιών με επτά νίκες σε επτά παιχνίδια και έχασε στο παιχνίδι με την Α.Ε Ποντίων τους πρώτους βαθμούς στην έδρα της και αυτό νομίζουμε ότι λέει πολλά .
Φάσεις και γκολ
Στο 8΄ ο Νάκας από πάσα του Μαυρίδη βγήκε μόνος με τον τερ/κα αλλά σε πλάγια θέση, έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε σύρριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι..
Στο 36΄ ο Κομουρτζής έπιασε ένα έξοχο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, οι φίλοι των Ποντίων σηκώθηκαν για να πανηγυρίσουν αλλά συγχρόνως πετάχθηκε και ο τερ/κας Κίτσας και με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 51΄ η Α.Ε Ποντίων στην πρώτη ουσιαστική επίθεση του βου ημιχρόνου ανοίγει το σκορ.
Ο Κομουρτζής με πολύ δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας των γηπεδούχων και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 0-1.
Στο 55΄ οι γηπεδούχοι μένουν με δέκα παίκτες. ο Βαλδίρ χτύπησε εκτός  φάσης τον Κεστελίδη και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.
Στο 70΄ ο Κίτσας με νέα σωτήρια επέμβαση κρατάει την Αγκαθιά στο παιχνίδι αφού αποσοβεί το πολύ ωραίο σουτ του Κουμορτζή διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο 74΄ η Νίκη Αγκαθιάς στην πρώτη επικίνδυνη ουσιαστικά επίσκεψη στην περιοχή των Ποντίων ο Τσούπρος πιάνει δυνατό σουτ αλλά ο Ουσταμπασίδης αποκρούει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ντάμτσιος από δεξιά αδράνησε η άμυνα των Ποντίων ο Διτσόλας με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Καφέ και αυτός με νέας κεφαλιά  από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 76΄ η Α.Ε Ποντίων χάνει μοναδική ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Ο Οικονόμου με κάθετη πάσα έβγαλε τον Ταρασκόλ.
Στο 86΄ ο Ταρασιάδης βγήκε στην κόντρα στην πλάτη της άμυνας και ο Πολυζόπουλος Π τον τράβηξε και ο διαιτητής του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη.
Οι συνθέσεις
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Κίτσας, Χαλκιάς (77’ Πολυζόπουλος Π.), Κουβατσίδης (72’ Πατρίκας), Ντάμτσιος, Μελιόπουλος, Καφές, Μπάκανος (59’ Τσιούπρος), Κωταΐδης, Διτσόλας, Βαλδήρ, Λαμπριανίδης
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ουσταμπασίδης, Κουμορτζής, Οικονόμου, Μπαγλαρίδης, Ταρασιάδης, Κεστελίδης, Παπαγιαννόπουλος, Μαυρίδης, Βεϊδαμενίδης (82’ Πεΐδης), Νάκας, Παπαδόπουλος  Κ.
Πολύς ντόρος φτωχό θέαμα στο τοπικό ντέρμπι
Εθνικός Κατερίνης - Βατανιακός 0-0
Χωρίς νικητής αλλά και χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο τοπικό ντέρμπι της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ Εθνικού-Βατανιακού.
Ο Εθνικός κατέβηκε στο παιχνίδι στοχεύοντας να επαναλάβει τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας του πρώτου γύρου  και ο Βατανιακός να πάρει  τη ρεβάνς της ήττα του πρώτου γύρου. Τίποτε από τα δύο αυτά ζητούμενα των δύο ομάδων δεν έγινε και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με σχεδόν καμία αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες με το Βατανιακό να έχει μια ελαφρά υπεροχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά και με το δοκάρι που είχε  μόλις στο δεύτερο λεπτό σε κεφαλιά του Τσιμόπουλου ζέστανε  τους φιλάθλους και το παιχνίδι  απέκτησε κάποιο ενδιαφέρον. Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου ανήκει στον Εθνικό που πίεσε  για να πετύχει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια ο Βατανιακός ισορρόπησε και οι ευκαιρίες είναι σχεδόν μοιρασμένες αλλά την πιο μεγάλη τη δημιούργησε ο Βατανιακός με το Χρ. Λαζαρίδη αφού πλάσαρε αλλά ο Σαββίδης απέκροπυσε σχεδόν πάνω από τη γραμμή. Εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι έγινε ένα πολύ αθλητικό παιχνίδι και αυτό τιμά τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
Οι σπουδαιότερες φάσεις και το δοκάρι
Στο 22΄ ο Καλαϊτζίδης μπήκε στην περιοχή και έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Χατζηεπίδης μπλόκαρε.
Στο 27΄ ο Αγγελάκης εκμεταλλεύθηκε απόκρουση αμυντικού, έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής αλλά ο Σακελλαρίδης που παρακολουθούσε τη φάση μπλόκαρε σταθερά.
Στο 47΄ ο Τσιμόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερ/κα αλλά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι αναπήδησε στο έδαφος και στη συνέχεια μπλόκαρε ο τερ/κας Χατζηεπίδης.
Στο 55΄ διαγώνιο σουτ του Καλαϊτζίδη έφυγε μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βατανιακού.
Στο 60΄ ο Αγγελάκης μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Σακελλαρίδης μπλόκαρε σταθερά.
Στο 70΄ ο Ανδρονικίδης μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά το σουτ απέκρουσε ο Ζυγόπουλος με προβολή.
Στο 75΄ ο Βράκας μετά από κόρνερ του Σταλίκα κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
Στο 84΄ ο Σταλίκας που προωθήθηκε έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 88΄ ο Λαζαρίδης Χρ. εκμεταλλεύθηκε σέντρα στην καρδιά της άμυνας και πλάσαρε αλλά ο Σαββίδης απέκρουσε σχεδόν πάνω από τη γραμμή.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Νεντίδης, Ιωακειμίδης και Τηλικίδης από τη Θεσσαλονίκη.
Οι συνθέσεις
Εθνικός: Σακελλαρίδης, Θεοδοσιάδης, Ζυγόπουλος, Τσιμόπουλος, Σαββίδης Ν, Βράκας, Σταλίκας, Μπεκιάρης, Τάσσιος (46 Κλιάνης), Καλαϊτζίδης (78 Δούμτσης), Σαμανίδης.
Βατανιακός: Χατζηεπίδης, Μπέης, Τριανταφύλλου, Παπείρας, Λαζαρίδης Γ, Γιαπιτζής, Μπουζούκης (82 Χρυσόπουλος), Αγγελάκης (73 Κωνσταντινίδης), Ανδρονικίδης (85Ευσταθιάδης), Ποτουρίδης.
Νίκη χρυσάφι αν και έπαιξε με δέκα από το 22΄
ΓΑΣ Σβορώνου – Μακεδονικός Φούφα 1-0
Το γκολ ο νεαρός Καρυπίδης
Μια απόλυτα δίκαιη νίκη πέτυχε ο ΓΑΣ Σβορώνου επί του Μακεδονικού Φούφα με 1-0, μια νίκη χρυσάφι για την ομάδα του Σβορώνου όχι μόνο γιατί πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και πήρε μια βαθμολογική ανάσα αλλά γιατί θα ανεβάσει πάρα πολύ και το πεσμένο ηθικό των ποδοσφαιριστών. Και αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ είχαν την ατυχία να χάσουν δικά τους στην κυριολεξία από ατυχία και από συγκυρία  συμπτώσεων κάποιων λαθών όπως και αδράνειας που γίνεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια αλλά δεν θα πληρώνουν οι ομάδες όπως αυτό συνέβη στα περισσότερα φετινά παιχνίδια του πρώτου γύρου του ΓΑΣ Σβορώνου.
Φυσικά όλοι όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο έχουν διαπιστώσει ότι ποδόσφαιρο χωρίς λάθη δε γίνεται.
Και σ’ αυτά τα λάθη ενός αγώνα συμπεριλαμβάνονται και αυτά των διαιτητών.
Στο παιχνίδι Σβορώνου-Μακεδονικού Φούφα ο διαιτητής και μόνο ο διαιτητής και όχι οι βοηθοί, έκανε πολλά λάθη με ποιο βασικό από της αποβολής του παίκτη του Σβορώνου Μπατάλα με ανύπαρκτη την πρώτη κίτρινη κάρτα αλλά απόλυτα σωστή τη δεύτερη στο 22΄ και ο ΓΑΣ υποχρεώθηκε να παίξει επί 68΄ με παίκτη λιγότερο.
Βεβαίως δεν ήταν μόνο αυτό το λάθος σε βάρος του ΓΑΣ από το διαιτητή αλλά και πολλά άλλα και γι’ αυτό άκουσε πάρα πολλά από τους φιλάθλους και τον πάγκο. Θα τολμήσω να πω ότι τα λανθασμένα σφυρίγματα σε βάρος του ΓΑΣ δεν ήταν τυχαίο αφού όμοιες παραβάσεις των παικτών του Μακεδονικού δεν τις τιμωρούσε και αυτές χαλύβδωσαν τους παίκτες του ΓΑΣ που αν και ήταν δέκα ήταν καλύτεροιτων αντιπάλων τους και μπορούσαν αν είχαν περισσότερη ηρεμία στα τελειώματα των επιθετικών ενεργειών τους η νίκη τους θα ήταν πιο ευρεία και πιο άνετη.
-Τέλος καλό όμως όλα καλά.
-Ο Σβορώνος πήρε μια νίκη βάλσαμο, μια νίκη που τη δικαιούνταν χωρίς τόσο άγχος.
-Μια νίκη οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
-Ήταν η πιο καλή πρεμιέρα με την έναρξη  του δεύτερου γύρου.
Και μια απορία;
Γιατί αλλάχτηκε ο αρχικά ορισθείς διαιτητής κ. Μπουγιουκλής (Θεσσαλονίκης) με τον κ. Γιουλάφη επίσης από τη Θεσσαλονίκη;
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ.
Στο 10΄ επίθεση δύο εναντίον ενός αλλά με το Μιχαλίτσιο να μη τροφοδοτεί τον αμαρκάριστο Βέργο και να προσπαθεί να τριπλάρει τον αμυντικό από τον οποίο χάνει τη μπάλα και τη μεγάλη ευκαιρία.
Στο 30΄ ο Βέργος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε η μπάλα αποκρο΄συτηκε και κατέληξε στον Βέργο. Αυτός που έπιασε πολύ ωραίο δυνατό σουτ αλλά ο τερ/κας Κεχαγιάς πετάχθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ σώζοντας την εστία του.
Στο 36΄ ο Βέργος γύρισε σέντρα στην καρδιά της άμυνας όπου σημειώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους ο Τσουκαλίδης και απέκρουσε με κεφαλιά διώχνοντας μακριά.
Στο 50΄ ο Στεφανίδης προωθήθηκε και σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Ίτσιος μπλόκαρε.
Στο 52΄ ο Μούκας από κοντινή θέση  έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Ίτσιος απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ.
Στο 53΄ ο Βέργος με ωραία πάσα του Τσέργα
Σε κοντινή ευνοϊκή θέση σούταρε πάνω στην κίνηση αλλά ο τερ/κας Κεχαγιάς μπλόκαρε.
Στο 60΄ κεφαλιά του Χαϊτα από καλή θέση έφυγε μόλις άουτ.
Στο 73΄ ο Νταντάμης έβγαλε την ωραία σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στο Μιχαλίτσιος να πιάσει έξοχη κεφαλιά, η μπάλα έφυγε διαγώνια και πέρασε ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 80΄ ο Καρυπίδης μετά από απόκρουση των αμυντικών του Μακεδονικού έγινε κάτοχος της μπάλα και με έξοχο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.
Οι συνθέσεις
ΓΑΣ Σβορώνου: Ίτσιος, Βαρβαρέζος, Μπατάλας, Κατσίμπουρας, Νταντάμης, Τσέργας (84 Πασχαλίδης), Πέτρου, Σταυρογιάννης (24 Γκουνταμάνης), Μιχαλίτσιος, Αετός, Βέργος  (67 Καρυπίδης). 
Μακεδονικός Φούφα: Κεχαγιάς, Στεφανίδης, Ευσταθιάδης (82 Κουρκουτμάνος), Κεραμιδάς (70 Ίτσιος Γ), Ίτσκος Θ, Φαχαντίδης, Τσουκαλίδης, Χαϊτας, Μούκας (70 Καταγεωργίου), Ξυνάδας. (ΤΟΠΙΚΗ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής - Παναιτωλικός – Πιερικός 0-5

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010



Νέα νίκη της ομάδας Νέων του Πιερικού επί της αντίστοιχης του Παναιτωλικού με 0- 5 τέρματα.

Οι Νέοι του Πιερικού ήταν καλύτεροι σ΄ όλη τη  διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν απόλυτα δίκαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο οι Νέοι του Πιερικού επέβαλαν το δικό τους ρυθμό και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Και να σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα πήγε στο Αγρίνιο με αρκετές ελλείψεις λόγω διαφόρων λόγων αλλά παρόλα αυτά η ομάδα παρουσιάστηκε δυνατή και ομοιογενής και πρόσθεσε άλλη μία νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ αν και το παιχνίδι ήταν εκτός έδρας.
Τα γκολ
Στο 34΄  ο Σίμος Παπαδόπουλος δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έγινε το 0-1.
Στο 42΄ ο Σεχολάρι με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ πέτυχε νέο τέρμα και ανέβασε το σκορ στο 0-2.
Στο 47΄ ο Καμπερίδης με ωραίο διαγώνιο  σουτ από αριστερά ανέβασε το σκορ στο 0-3.
Στο 52΄ ο Τσικαδέρης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον τερ/κα του Παναιτωλικού Καραγκούνη, πέναλτι, και αποβολή  του τερ/κα, το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο Τσικαδέρης και ανέβασε το σκορ στο 0-4.
Στο 90΄ οι Νέοι του Πιερικού κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, το εκτέλεσε με ωραίο τρόπο ο τσικαδέρης και έγραψε το 0-5 ολοκληρώνοντας τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Πιερικού.
Οι συνθέσεις
Παναιτωλικός: Καραγκούνης, Τσέπας, Αλπέντζος, Λαγοπάτης, Γιαννοκώστας, Παπαθανασίου, Τσιώμης (46 Καραγιάννης)Κωθρούλας (81 Φάτσαλης), Νταλαμπέρας, Τραγούλιας, Κοτρότσιος (83 Τασούλας).
Πιερικός: Τσιντώτας, Καραγκούνης, Μάρκογλου (86 Μυστακίδης), Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μιταρέκας,  Τσικαδέρης,  Μετενίδης, Παπαδόπουλος Σιμ (63 Μυστακίδης),  Σεχολάρι (79 Παπατόλιος),   Καμπερίδης.(τοπικη)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010
Δηλώσεις Γαλάνη, Γκογκίδη και Ράπτη

Γαλάνης: «Εμείς πρέπει να είμαστε πρώτοι σε όλα. Κάτι γεννιέται στην Κατερίνη».
Γκογκίδης: «Τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση, την εφαρμόσαμε    και τη δείξαμε στο γήπεδο».
Ράπτης: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον έκτο μας συμπαίκτη, τον κόσμο που μαζί του ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές».

Μετά τη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στην Κατερίνη επί της ΑΕΚ Άργους, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης και οι καλαθοσφαιριστές Χρήστος Γκογκίδης και Αλέξης Ράπτης, δήλωσαν:
Δημήτρης Γαλάνης: «Όσο για το Άργος, πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι μέσα στις τρεις που εμείς έχουμε ξεχωρίσει μέχρι τώρα. Αν και νεοφώτιστη, έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ και είναι πολύ καλά γυμνασμένη και πολύ καλό το στήσιμό της από το συνάδελφο προπονητή. Εμείς προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα γιατί το παιγνίδι το θεωρούσαμε κομβικό και πιστεύω ότι στην αρχή υπήρχε λίγο άγχος και λίγη ατυχία σε κάποιες φάσεις, αλλά στα υπόλοιπα τριάντα λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Βασικά ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όσο για την πρώτη θέση μας, θεωρώ ακόμη ότι δεν έχει γίνει τίποτε. Εμείς πρέπει να είμαστε πρώτοι σε όλα και καλώ όλη την πόλη και τις αρχές της. να βοηθήσει την ομάδα, γιατί είναι αυτή που αντανακλά στη νεολαία της Κατερίνης. Κάτι γεννιέται στην Κατερίνη».
Χρήστος Γκογκίδης: «Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι απέναντι σε έναν διεκδικητή της ανόδου. Το Άργος είναι μια ομάδα αθλητική, ξεκίνησε καλά και σήμερα εδώ προσπάθησε να ρεφάρει δύο κακά αποτελέσματα που είχε. Τη φιλοξενούμενη ομάδα δεν την κάνουν χειρότερη οι δύο βαθμοί πίσω από εμάς, αλλά απεναντίας είναι από τις καλές ομάδες. Εμείς απλά τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση, την εφαρμόσαμε και τη δείξαμε στο γήπεδο. Αλλάξαμε το ρυθμό του παιγνιδιού, σφίξαμε την άμυνά μας και έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Αλέξης Ράπτης: «Σταθήκαμε λίγο τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο που δεν μας έφυγε το παιγνίδι. Έκανε μεγάλα σουτ ο Μητσάκης, ήταν πολύ εύστοχος και γενικά  ήταν σε καλή μέρα. Μετά ανέβηκε και όλη η ομάδα. Πήραμε μεγάλο θάρρος στο ημίχρονο γιατί με κακή απόδοση στην αρχή, ήμασταν μπροστά, έστω και με ένα καλάθι. Μαζευτήκαμε στο ημίχρονο, συγκεντρωθήκαμε και παίξαμε σίγουρα καλύτερο μπάσκετ και έτσι δίκαια πήραμε τη νίκη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον έκτο μας συμπαίκτη, τον κόσμο που μαζί του ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές. Είναι αυτός που μας κάνει να έχουμε μία από τις καλύτερες έδρες σε όλη την Ελλάδα ».

ΦΩΤΟ:
1. Ο Δημήτρης Γαλάνης.

2. Ο Χρήστος Γκογκίδης.

3. Ο Αλέξης Ράπτης.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks