Πιερικός - Την Πέμπτη το φιλικό με Παναχαϊκή

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010 | 0 σχόλια


27.07.2010 Αθλητισμός
Διπλή προπόνηση χθες για τους Μελανόλευκους
Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού στο αθλητικό κέντρο Σεμέλη στο Ελατοχώρι.. με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις ύστερα από το κυριακάτικο ρεπό που..

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Δ.Σ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010
Συνεδρίασε χτές το Δ.Σ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, σε συνέχεια της συνεδρίασης της προηγούμενης εβδομάδος και σχολήθηκε με τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς στο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε αφορούσαν: την αποδοχή της παραίτησης του προπονητή της Νέων και την τοποθέτηση στα τμήματα των υπολοίπων προπονητών στα τμήματα υποδομής ,την αναδιάρθρωση των ηλικιακών κατηγοριών των τμημάτων,  εξειδίκευση των μεταγραφικών στόχων όλων των αγωνιστικών τμημάτων.
Συζητήθκε επίσης το θέμα των γηπέδων και προγραμματίστηκε η δημιουργία αθλητικού κέντρου σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης που είναι και ο μεσοπρόθεσμος στόχος του ΣΦΚ που θα λύσει το γηπεδικό πρόβλημα μιά για πάντα.
Επίσης συζητήθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα η αποδοκιμασία όλων των προσβλητικών δημοσιευμάτων στο Δ.Σ και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΦΚ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010
Σε προχθεσινή ανάρτηση του site για το θέμα των εξελίξεων στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, προσωπικά δηλώνω ότι :
δέν απηχούν προσωπικές απόψεις μου και δέν συμφωνώ με τις διάφορες ανακοινώσεις - σχόλια ανωνύμων και επωνύμων  στην συγκεκριμένη ανάρτηση, που αφορούν απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για την Διοίκηση του ΣΦΚ και ιδιαιτέρως τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του προέδρου τον οποίο σύσσωμο το Δ.Σ στηρίζει, όπως και εκείνος στηρίζει του συνεργάτες του στον ΣΦΚ Πιερικός.
Με τιμή
Δημήτρης Καλαιτζής
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks