ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ - ΦΩΤΟ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011 | 0 σχόλια

 
Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
Σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό τοπίο, μέσα στο καταπράσινο πλατανόδασος του Νέου Κεραμιδίου όπου βρίκεται το Αθλητικό Κέντρο που έχει τη βάση του ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, το Σάβατο 20 Αυγούστου 2011, έγινε η εκδήλωση εγκαινίων της συνεργασίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ με την ίδρυση της Σχολής Ποδοσφαίρου.
- Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολύς κόσμος, γονείς και παιδιά, καθώς επίσης και πολλοί προσκεκλημένοι.
- Παρόντες στην εκδήλωση , ο Περιφεριακός Σύμβουλος Παλιός Διεθνής ποδοσφαιριστής Λάκης Παπαιωάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Γκοτζαμανίδης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Κρίτογλου,ο επι σειρά ετών πρόεδρος του Δικηγορικου Συλλόγου Κατερίνης κ Χάρης Τζαμακλής, ο δημοσιογράφος κ Ευγένιος Ολύμπιος.
- Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Διευθυντής των Σχολών του Ολυμπιακού κ Μπάμπης Ζελενίτσας.
- Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Διευθυντή της Σχολής της Κατερίνης κ Καλαϊτζή Δημήτρη, που παρουσίασε την εκδήλωση, τους συνεργάτες Προπονητές της Σχολής και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο για σύντομο χαιρετισμό στο κ Λάκη Παπαιωάννου, ο οποίος εκτός των άλλων αναφέρθηκε "στη σημασία και τον χαρακτήρα που πρέπει να έχουν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, συνεχάρη τους αναθρώπους που αγωνίζονται για να πραγματωθούν οι στόχοι αυτοί, εκθείασε την προσπάθειά τους και το έργο τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία.
- Ακολούθως μίλησε ο κ Καλαϊτζής, που μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στους στόχους, στην προσπάθεια αυτή που γίνεται, στους συνεργάτες του, στους γονείς, στα παιδιά και δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αγάπη με την οποία περιβάλλει αυτός και οι συνεργάτες του επι σειρά ετών τα μικρά παιδιά και την στήριξη που προσφέρουν, στην προσπάθεια ένταξής τους στο χώρου του ποδοσφαίρου.
- Μετά τον λόγο έλαβε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Μυστακίδης που στάθηκε ιδιαίτερα στην επι χρόνια δουλειά στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, στα παιδιά και τους γονείς που δείχνουν εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται. 
Μετά τον κ Μυστακίδη μίλησε και ο αξιόλογος προπονητής της Σχολής κ Γιώργος Ζάμπας και ο έτερος του προπονητικού τίμ κ Κλεάνθης Μπρεζεντίκος.
- Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Διευθυντής των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ Μπάμπης Ζαλενίτσας, ο οποίος "συνεχάρη τους ανθρώπους της ΣΧΟΛΗΣ για την προσπάθεια αυτή που κάνουν, για τις άρτιες εγκαταστάσεις και το σπάνιο αυτο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που δημιούργησαν, είπε για την ιδιαίτερη εκτίμηση και εμπιστοσύνη που έχει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στον κ Καλαϊτζή Δημήτρη και τον κ Γιάννη Μυστακίδη για το έργο τους στον τομέα των Ακαδημιών, δήλωσε ότι πεποίθηση του ΟΣΦΠ είναι θα παραχθεί έργο, αφού οι άνθρωπο αυτοί αγαπού πολλοί αυτό που κάνουν και έχουν και στο παρελθόν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν". Ζήτησε απο τους γονείς να στηρίζουν συνεχώς και νβα βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους που εντάσσονται στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου και γενικώς στην όλη προσπάθειά τους". 
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Μετά το τέλος της παρουσίασης της ίδρυσης της ΣΧΟΛΗΣ, η πλειοψηφία των παρισταμένων παρέμεινε στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, όπου είχε στηθεί ένα πανέμορφο σκηνικό, με φωτισμό, και μπάρμπεκιου, όπου γευμάτισαν οι περισσότεροι που ήταν εκεί.
- Τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ντυμένα ομοιόμορφα με ένα ολόλευκο φανελλάκι και το καρτελάκι με το σήμα της ΣΧΟΛΗΣ, ακούραστα και με διάθεση και χαμόγελο, δέν σταμάτησαν λεπτό, ήταν οι ψυχές της εκδήλωσης,  εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο τους παρευερισκομένους και έδωσαν δείγματα γραφής, ότι αποτελούν μία πραγματικά μεγάλη αθλητική οικογένεια.  
- Οι συζητήσεις στα τραπέζια κράτησαν αρκετά και οι τελευταίοι αποχώρησαν αργά τα μεσάνυχτα.         
- Κουρασμένοι, αλλά απολύτως ικανοποιημένοι, ακούραστοι, ο Διεθυντής της ΣΧΟΛΗΣ και οι συνεργάτες του προπονητές, αποχώρησαν τελευταίοι με τη παρέα τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
                             ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ - ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κ ΚΡΙΤΟΓΛΟΥ
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΠΡΕΖΕΝΤΙΚΟΣ
Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, Ο ΧΑΡΗΣ Ο ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
ΨΥΧΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΒΙΒΗ ΜΠΑΗ
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ κ ΘΕΟΔΩΡΑ
Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΓΩΓΟΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ..




 



 
































ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks