ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ σε ΦΙΛΙΚΟ αγώνα ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΧΘΕΣ κερδισε με σκόρ 2-3 - ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΉΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010 | 0 σχόλια


ΚΥΡΙΑΚΗ 30-5-2010
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας χθές το πρωί το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ σε φιλικό σγώνα με το αντίστοιχο τμήμα της Αλεξάνδρειας.
Ο αγώνας  διεξήχθη ..στις 12.00 η ώρα στο γήπεδο του Νησίου, με πολλή ζέστη παρα τάυτα όλοι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομαδων προσπάθησαν έπαιξαν καλό ποδόσφαιορ και ηο μάδα του ΠΙΕΙΡΚΟΥ αναδείχτηκε νικήτρια με σκόρ 2-3


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ σημερα το πρωί ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (1-4) - Σαρωτικός στην Κατερίνη ο Πανσερραϊκός!

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2010
O Λεοζίνιο πανηγυρίζει... "Πάρτι" έκανε ο Πανσερραϊκός στην Κατερίνη, ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 του Πιερικού και πραγματοποίησε ένα ακόμη σημαντικό βήμα γαι την κατάκτηση της ανόδου, καθώς παρέμεινε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Αυτό ήταν το δεύτερο "διπλό" για... τους Σερραίους.
Ο... χορός των τερμάτων άνοιξε στο 26' όταν ο Λεοζίνιο κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Γουμάγια και το μετέτεψε ο ίδιος σε γκολ. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 40' η εστία τους παραβιάστηκε για δεύτερη φορά με κοντινή κεφαλιά του Μπανγκουρά έπειτα από σέντρα του Λεοζίνιο.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πιερικός έχασε στο επόμενο λεπτό τον Ολγκίν, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Κωνσταντινίδη.
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι Κατερινιώτες ζήτησαν την αποβολή του Λεοζίνιο για εξαιρετικά σκληρό φάουλ που έκανε στον Γιαζιτζόγλου αλλά τελικά τη... γλίτωσε με κίτρινη, ενώ ο παίκτης του Πιερικού αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.
Ο Πανσερραϊκός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 47' καθώς μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης, ο Αθανασιάδης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το ματς είχε, φυσικά, κριθεί και το μόνο που απέμενε ήταν να γίνει γνωστό το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 80' μετά από λάθος γύρισμα του Εξουζίδη στον Γουμάγια, ο Αθανασιάδης μπήκε στη πορεία της μπάλας και αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της... τιμής καθώς μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Παντελιάδη, ο Φρέντερικς νίκησε τον Βαλσαμάκη και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σε 1-4.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμαγιάς, Χατζηζήσης,Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (45' Ρέγιες), Πανταλιάδης, Μακρής (52' Φρέντερικς), Μαρτίνεζ, Θάνος, Ολγκίν, Γκουγκουλιάς (46' Πλάτανος).
Πανσερραικός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Καλί, Βοσκόπουλος, Μπανκουρά, Τάντιτς, Σκάγκλια (59' Παπάζογλου), Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο (46' Αθνασιάδης), Μιχαήλ, Ζαχαρόπουλος.
(http://www.novasports.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks