Στο 0-0 έμειναν Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου Β' Εθνική: Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάστηκαν στο γήπεδο θέλοντας κυρίως να μην χάσουν και λιγότερο το “τρίποντο”. Ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι (και αρκετές εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών) οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 0-0. Έτσι, οι Κερκυραίοι παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 8 βαθμούς μπροστά από τους Βολιώτες και11 από την τρίτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.
 
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, σημαντικό για την κούρσα της παραμονής, ο Πανσερραϊκός έκανε ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Τα “λιοντάρια” έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος την Αναγέννηση Καρδίτσας στην έδρα της, χάρη σε γκολ του Λούκας Σκάλια με το πρώτο του φετινό γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και ίσως δικαιούνταν τη νίκη, όμως η ομάδα των Σερρών σε μία από τις ελάχιστες καλές της ευκαιρίες πήρε αυτό που ήθελε και αποσπάστηκε με τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Αποτελέσματα και σκόρερ:
Σάββατο
ΟΦΗ-Διαγόρας 0-1 (55’ Τριανταφύλλου)
Κυριακή
Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 1-1 (81' Μαρκόφσκι)
Παναιτωλικός-Πιερικός 1-1 (45' Θεοδωρίδης - 42' Ολγκίν)
Εθνικός Αστέρας-Αγροτικός Αστέρας 0-0
Αιγάλεω-Καλαμάτα 2-1 (22' Πουλάκος, 68' Τσαμπούρης - 36' Καμινιώτης)
Εθνικός-Ιωνικός 0-1 (92' Φουρτάδο)
Ρόδος-Θρασύβουλος 1-1 (37' Λάζετιτς - 70' Ζώνας)
Δευτέρα
Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Αναγ.Καρδίτσας-Πανσερραϊκός 0-1
(14' Σκάλια) 

http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks