ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μπήκαν στο πρόγραμμα Πουλάκος, Χατζής, Πέντα

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 | 0 σχόλια

Κανονικά προπονήθηκε και ο Γιατζιτζόγλου
Το κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ακολούθησαν και χθες οι Πουλάκος, Χατζής και Πέντα χωρίς να νιώσουν την παραμικρή ενόχληση, "γεμίζοντας" με αισιοδοξία το Γιώργο Χατζάρα εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.
Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε τελικά στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ στις 12 το μεσημέρι και σ' αυτήν πήρε μέρος κανονικά και ο Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου δείχνοντας πως πλησιάζει η ημέρα της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα συνεχιστεί με σημερινή προπόνηση στις 16.00 και θα ολοκληρωθεί αύριο με χαλάρωμα στις 13.00.
Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα, η οποία θα γευματίσει στο "Olympus Plaza"και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

http://sfkpierikos.blogspot.com 

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-1

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΜ - 11ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) (2η αγωνιστική)
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000  - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-1
Απρόσμενη ήττα για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον αγώνα με του "ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ" με σκόρ 3-1.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0,  με γκόλ του ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ,ήταν καλύτερη σε ολο το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύετεορ ημίχρονο σε μία στημένη φάση απο λάθος ήλθε η ισοφάριση.Και ενώ η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε την πρωτοβουλία και προσπαθούσε να πετύχει το δεύτερο γκόλ, δέχτηκε και πάλι απο στημένη φάση, απο κόρνερ ένα γκόλ και έκοψε τα πόδια των παιδιών.Απο κεί και στο υπόλοιπο του παιγνιδιού, προσπάθησε να ισοφαρίσει, ανοίχτηκε και φυσιολογική εξέλιξη το τρίτο γκόλ..
Η ομάδα των ΜΠΕΜΠΗΔΩΝ έπαιξε πολύ δυνατά, θα λέγαμε πολύ αντιαθλητικά για παιδιά αυτής της ηλικίας.Ηταν μία εμπειρία για τα παιδιά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που σίγουρα κατάλαβαν, ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τέτοιες ομάδες..

 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ουσιαστική...ΕΛΛΑΔΑ - ΛΕΤΟΝΙΑ 1-0

Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας πανηγυρίζουν...Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010
Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως αυτή τη φορά είχε ουσία στο παιχνίδι της, καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες. Η Εθνική μας ομάδα, με γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο 58ο λεπτό, επικράτησε ...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks