ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (1ο ΟΑΚΑ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 | 0 σχόλια

http://www.novasports.gr/media/2011/3/3e883eed-4610-490b-91c8-20b0a851b29b_main.jpg
Κυριακή 13 Μαρτίου 2011
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Καλαγκάνης, Πέτρου, Δήμου, Κ. Χατζής, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Μιλόσκοβιτς (65' Πουλάκος, 83' Κωνσταντινίδης)), Πέντα, Λόπεζ. Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Παλιγγίνης, Αρβανίτης, Άλβες (90+3' Κυπριανού), Τομάς, Πασάς (88' Σπυριαδάκης), Μεϊντής (37' Χατζηγιαννακός), Μανιάτης, Πολίτης,.....

Νεοι Football League 26η αγωνιστικη - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Δέν τα κατάφεραν οι ΝΕΟΙ του Πιερικου και παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στην ομάδα του Ιωνικού. Ετσι δέν εκμεταλλεύθηκαν την ήττα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, για να μπορέσουν να ανέοβυν και άλλο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ Αποτελεσματα...

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΥΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011
Απο νίκη σε νίκη το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ,κέρδισε και το άλλο παιγνίδι του Σαββατοκύριακου με σκόρ 4-2,και υπέταξε και την ομάδα των ΚΟΝΑΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ, στο πρωτάθλημα του 11ου ομίλου των υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο: Η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 3 λεπτό του αγώνα προηγήθηκε, σε μία φάση που έγινε μέ ένα πολύ καλό συνδυασμό, πάσα με το κεφάλι του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στον ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, εκείνος την έστρωσε έξω απο την περιοχή στον Αμπατζίδη, που σούταρε δυνατά στη γωνία και έκανε  το 1-0.
- Στο 15 λεπτό του αγώνα η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κέρδισε φάουλ έξω απο την περιοχή, κτυπήθηκε με κομπίνα απο τον Τσοπουζίδη στον Καρτσαμπά (δουλεμένη κομπίνα στην προπόνηση), εκείνος σέντραρε απο τα πλάγια και πετάχθηκε μέσα στην περιοχή ο Οικονόμου και έστειλε την μπάλλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα και το σκόρ έγινε 2-0.
- Στο 32 λεπτό η ομάδα των ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ μείωσε με κεφαλιά απο κόρνερ και έγινε το σκόρ 2-1.
Δεύτερο ημίχρονο:
Με τον ΠΙΕΡΙΚΟ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την πλήρη κατοχή της μπάλλας το δεύτερο ημίχρονο.Πολύ καλή κυκλοφορία, πολύ καλούς συνδυασμούς, ποδόσφαιρο ποιότητος, με φάσεις που η μία διαδέχονταν την άλλη.
- Στο 55 λεπτό η ομάδα του Πιερικού κέρδισε φάουλ έξω απο την περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ που με σούτ βολίδα την έστειλε στο γάμα της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα και έκανε το σκόρ 3-1.
- Στο 60 λεπτό  η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ανπτύχθηκε πολύ καλά απο τα πλάγια με τον Καλαιτζή να περνά κάθετη μπαλιά στον Συμεωνίδη, εκείνος έστρωσε δίπλα στον Σταθακόπουλο που με σούτ διαμόρφωσε το σκόρ σε 4-1.
- Στο 65 λεπτό η ομάδα των ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ μείωσε σε 4-2 με σούτ επιθετικού της μετά απο αντεπίθεση αφού η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε ανέβη στην επίθεση για να αυξήσει και αλλο το σκόρ του αγώνα.
Σχολιασμός του αγώνα:
- Το αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ Τσιότσιος του ΣΔΠΜ,
- Διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των γηπέδων του ΜΑΤΤΑ στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ.Γ).Τσιλλεγγερίδης,Χατζηδίμπας,Τόσκας, Μαυρόπουλος, Δαλαμήτρας, Τζίνοβιτς, , Καρτσαμπάς Οικονόμου, Αμπατζίδης Τσοπουζίδης, Παπαθανασίου
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καλαιτζής, Μπαλαχάτζε, Συμεωνίδης, Κυζερίδης,Σταθακόπουλος.
                    η αρχική εντεκάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
                ο διαιτητής του αγώνα κ Τσιότσιος
     στη φώτο οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μαζί
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks