Είμαι ο ΠΑΟΚ του Άγγελου και (δεν) είμαι καλά.φωτο.βιντεο

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 | 0 σχόλια

 

Αρχικές επιλογές, τακτική, στόχευση, εσωτερικές αλλαγές, αλχημείες, αυταπάρνηση, συγκέντρωση, συνοχή, θάρρος, πίστη. Όλα όσα έκανε..

Η δουλειά του Αναστασίου και ο Άγγελος που ξέρει



Η δουλειά του Αναστασίου και ο Άγγελος που ξέρει.Ο Τσάρλυ πιστώνει στον Γιάννη Αναστασίου τη βελτίωση του Παναθηναϊκού στα τελευταία ..
παιχνίδια, χωρίς να αψηφεί τα λάθη του, ενώ συγκρίνει σημειώνει ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ενδιαφέρεται για πανηγυρισμούς... αεροδρομίου, αλλά για το πρωτάθλημα.
- Ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο έκανε την μεγαλύτερη φετινή νίκη του και ετοιμάζεται για έναν τελικό. Ό,τι και να πιστεύω εγώ ή ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος ή ο απλός φίλαθλος για τις δυνατότητες της ομάδας, αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα δεδομένο. Αν κερδίσει στην Τρίπολη, στη χειρότερη περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα είναι 6 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, έναν από τον Ολυμπιακό, θα προέρχεται από 3 σερί νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Αστέρα και θα έχει στον 2ο γύρο στη Λεωφόρο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Ο σημαντικότερος αγώνας τους τελευταίους 33 μήνες
Από την ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-1 τον Μάρτιο του 2012 έχει να δώσει παιχνίδι πρωταθλήματος που αν το κερδίσει, να μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο αγώνας, λοιπόν, της Τρίπολης είναι κομβικός. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα δουν την Κυριακή σαν έναν ακόμα διαδικαστικό αγώνα πρωταθλήματος, που το μόνο διακύβευμα είναι η εξέλιξη της ομάδας.
Ρίσκαρε στο Αγρίνιο
Στην Τρίπολη θα αποδειχθεί αν ο Αναστασίου είδε τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Αστέρα σαν πακέτο ή απλά έκανε για ακόμα μία φορά λάθη και δεν έχει κάνει τη σωστή αξιολόγηση του ρόστερ. Η αλήθεια είναι πως ρίσκαρε πολύ σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Αν ο Παναθηναϊκός έχανε, θα ήταν ο κύριος υπεύθυνος.
Λόγω του τρόπου παιχνιδιού που επέλεξε ο Χάβος, ο Παναθηναϊκός βρήκε καθαρές ευκαιρίες, οι οποίες δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Επειδή από τη βασική ενδεκάδα έλειψε ο Μπεργκ, η θέση του Κλωναρίδη δόθηκε στον Μπαϊράμι και πολλές τελικές είχαν αποδέκτη τον Μπούι.
Είναι απίστευτο που ο Αναστασίου παίρνει χρόνο από τον Κλωναρίδη για να τον δίνει στον Μπαϊράμι. Ο Σουηδός εξτρέμ με το πρόβλημα στη μέση είναι μία χαμένη υπόθεση και ο μόνος που δεν το έχει αντιληφθεί είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Μπήκε "φρένο" στην κατηφόρα
Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Αναστασίου έχει κάνει λάθη, θεωρώ πως είναι μέτριος αξιολογητής του ατομικού ταλέντου του κάθε ποδοσφαιριστή, έχει τεράστια ευθύνη για το ρόστερ που διαμορφώθηκε το καλοκαίρι, όμως έχει τον τρόπο, μέσα από τα λάθη του, και σουλουπώνει την ομάδα. Είναι η δεύτερη χρονιά που στην διάρκεια της, ο Παναθηναϊκός κάνει σταθερά βήματα βελτίωσης και πρέπει να του το πιστώσουμε. Δεν έχει κάνει άλματα, αλλά μαζεύεται. Το ταβάνι παραμένει χαμηλό, αλλά το πιο δύσκολο είναι να σταματήσεις την κατηφόρα και το γεγονός ότι έχει μπει "φρένο" και άρχισε η σταδιακή ανοδική πορεία, σημαίνει πως γίνεται δουλειά.
Πιστώνεται τη δουλειά του Ρούτερ
Μπορεί για την καθημερινή δουλειά στο Απήλιον να παίζουν σημαντικό ρόλο οι συνεργάτες του. Αλλά την καλή και την άσχημη δουλειά του επιτελείου την πιστώνεται ή την χρεώνεται ο πρώτος προπονητής. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε τον Ρούτερ ως κύριο υπεύθυνο για την καλή καθημερινή δουλειά στο προπονητικό κέντρο. Δουλειά η οποία οδηγεί στην ανοδική πορεία που παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια της σεζόν, το θετικό πρόσημο πάει στον Αναστασίου.
Η αναγνώριση της βελτίωσης που έχει η ομάδα, βέβαια, δεν σημαίνει και άφεση αμαρτιών. Δεν το πίστευα το καλοκαίρι αλλά η εξέλιξη του πρωταθλήματος με διαψεύδει. Αποδεικνύεται στην πράξη πως λόγω της άσχημης εικόνας που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός, η οποία τον οδηγεί σε ένα πρωτάθλημα με περισσότερες απώλειες από ό,τι είχαμε συνηθίσει, θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να βρισκόταν μαζί με τον ΠΑΟΚ, αν είχε ενισχυθεί σωστά το καλοκαίρι.
Και μπορεί ο Αναστασίου το καλοκαίρι του 2013 να πήρε μία ομάδα από το μηδέν, αλλά με την δική του δουλειά κατάφερε τον Ιούνιο του 2014 να ξεκινά σε υψηλότερη αφετηρία από ό,τι ο Άγγελος το δικό του έργο στον ΠΑΟΚ.
Το αεροδρόμιο που οδήγησε σε ταπείνωση
Ο Αναστασιάδης έβγαλε την ομάδα του από την πίσω πόρτα του αεροδρομίου. Όταν έμαθα την προβλεπόμενη για τον χαρακτήρα του Άγγελου απόφαση, θυμήθηκα την ΑΕΚ επί Χιμένεθ.
Ήταν ξημερώματα 17 Μαρτίου του 2011, η ΑΕΚ είχε νικήσει στη ρεβάνς του 0-0 με γκολ του Δέλλα στην Τούμπα και στο αεροδρόμιο υπήρχε υποδοχή από 1.500 Αεκτζήδες. Το πούλμαν σταμάτησε για να γιορτάσει η αποστολή με τον κόσμο για περισσότερο από μισή ώρα, οι παίκτες και ο προπονητής, που συνοδευόταν από τον γιο του, συμμετείχαν στο πάρτι. Στη συνέχεια, οι οπαδοί ζήτησαν από τον Βασίλη Δημητριάδη η επόμενη προπόνηση να γίνει ανοιχτή. Πράγματι, την επομένη οι πόρτες στα Σπάτα άνοιξαν στις 16.30 και οι παίκτες γνώρισαν ξανά την αποθέωση. Το αποτέλεσμα γνωστό: 3 ημέρες αργότερα η ΑΕΚ έφαγε 6 γκολ από τον Ολυμπιακό και βίωσε μία από τις πιο ταπεινωτικές βραδιές της ιστορίας της.
Ο Αναστασιάδης δεν ενδιαφέρεται για εφήμερες χαρές. Ο άνθρωπός επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με έναν μεγάλο στόχο, να φέρει το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτα να βγάλει το τρένο από την πορεία του. Ο αγώνας της Κυριακής στην Ξάνθη είναι πολύ σημαντικός και γνωρίζει πως για να κερδηθεί, θα πρέπει αυτός και οι ποδοσφαιριστές του να μείνουν συγκεντρωμένοι. Ο ίδιος ξέρει τον μοναδικό δρόμο που μπορεί να οδηγήσει στο πρωτάθλημα, το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι πως πλέον έχει πείσει τους πάντες να τον ακολουθήσουν.

ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

Μεγάλο ντέρμπυ την Κυριακή στο Νέο Κεραμίδι. Ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Ποντίων, σε ένα παιγνίδι που θα ..

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks