ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 | 0 σχόλια

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011
Μεγάλο ντέρμπυ, φανταστικό παιγνίδι και απο τον ΠΑΟΚ αλλά και απο την ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011,για την 24η αγωνιστική του 11ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Το παιγνίδι βρήκε νικήτρια ΤΟΝ ΠΑΟΚ την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου με σκόρ 2-0, παιγνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Δυνατό το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, με την γηπεδούχο ομάδα του ΠΑΟΚ να ξεκινά καλύτερα να κυκλοφορεί τη μπάλλα, αλλά η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πίεζε ασφυκτικά πολύ ψηλά και δέν άφηνε την ομάδα του ΠΑΟΚ να κατεβάσει τη μπάλα.Σιγά σιγά η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πήρε τις πρωτοβουλίες, έφτιαξε και εκείνη παιγνίδι και επήλθε ισοροπία στο παιγνίδι.
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δέν κινδύνευσε, έχασε και μία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο σε σέντρα σούτ του ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ, αλλά ατύχησε να δεχτεί γκόλ δευτερόλεπτα πρίν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, μετά απο σύγχιση της άμυνας, σε μία παράλληλη μπαλιά και το σκόρ έγινε 1-0.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ξεκίνησε πολύ δυνατά ήταν καλύτερος απο τον ΠΑΟΚ, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, μία με τον Δαλαμήτρα και μία με κεφαλιά εξ επαφής του ΤΟΣΚΑ, που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και δέν έγινε η ισοφάριση.
Και εκεί που ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πίεζε πολύ για να πετύχει την ισοφάριση, ο ΠΑΟΚ έβγαλε μία ξαφνική αντεπίθεση, μία μακρυνή μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και πέτυχε το 2-0 αφού ο τερματοφύλακας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δέν πρόλαβε με την έξοδό του τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και έτσι το σκόρ έγινε 2-0.
Στοιχεία του αγώνα:
- Το παιγνίδι ήταν πολύ καλό, πολύ καλή η ομάδα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ,αλλά τα παιδιά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκαν με πάθος,κοίταξαν στα μάτια τους αντπάλους τους, έδειξαν σε όλη τη φίλαθλη΄Θεσσλονίκη ότι διαθέτου πολύ ταλέντο, ακλή και πειθαρχημένη ομάδα και έχασαν ένα παιγνίδι που κρίθηκε στις λετπομέρειες,αφού ο ΠΑΟΚ πέραν απο τα δύο γκόλ δέν είχε άλλες αξιόλογες ευκαιρίες.
- Τα παιδιά των δύο ομάδων αγωνίστηκαν καθαρά, έφυγαν αγκαλιασμένα και οι παίκτες της ομάδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δίδαξαν ήθος και συμπεριφορά και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ομάδος του ΠΑΟΚ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ.Γ).Τσιλλεγγερίδης,Χατζηδίμπας,Τόσκας,Καλαϊτζής Μαυρόπουλος, Δαλαμήτρας, Καρτσαμπάς Οικονόμου, Αμπατζίδης Τσοπουζίδης,Σταθακόπουλος
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι:Παπαθανασίου , Μπαλαχάτζε, Οικονόμου, 
    η αρχική εντεκάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
      η αρχική εντεκάδα του ΠΑΟΚ
οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μαζί

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks