ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011 | 0 σχόλια

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011
Μεγάλη νίκη ΜΕ ΣΚΌΡ 1-0 ,πέτυχε η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επι της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ομάδας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.
ο αγώνας:
Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ: η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κυκλοφόρησε την μπάλλα είχε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά ουσιαστικά ήταν λίγο μπλοκαρισμένη απο την πολύ καλή ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο δέν υπήρξε ιδιαίτερος; κίνδυνος για την εστί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ:
Η ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και για το μισο περίπου του δευτέρου ημιχρόνου είχε άκαρπη υπεροχή.Στα τελευταία έικοσι λεπτά ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανέβασε την απόδοσή του, είχε δύο τρείς καλές ευκαρίες και τελικά κέρδισε το παιγνίδι, με πάνλτυ που εκτέλεσε ο Γρηγόρης Κόιτσ στο 80 λεπτό του αγώνα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ). ΠΑΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Γ,ΣΚΟΥΡΤΙ, ΝΙΚΟΥ, ΖΑΝΕΤΑΣ, ΚΟΙΤΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΝ, ΣΕΧΟΛΑΡΙ,
ΑΛΛΑΓΕΣ: ΤΣΙΩΜΗΣ
Μετά το σημερινό παιγνίδι η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 37 βαθμούς και ακολουθεί ηο μάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ στη δεύτερη με τους ίδιους βαθμούς.
ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ:
- Αρχηγοί των δύο ομάδων δύο΄συγχωριανοί, για μέν τον ΠΙΕΡΙΚΟ ο  Στέλλιος Νίκου  και για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ο Χρήστος Καρτσαμπάς.
- Γεμάτο απο φιλάθλους ήταν το γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, βοήθησε σε αυτό και ο καλός καιρός.
- Εντονοι ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτώνμετά το τέλος του αγώνα, που έχουν πολύ καιρό να γνωρίσουν την ήττα και η ομάδα προχωρεί απο νίκη σε νίκη.

Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης- Ανακοίνωσε Παπαστεργίου, "πάει" για φορ


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Τον Δημήτρη Παπαστεργίου που αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου, παρουσίασε στα ΜΜΕ της πόλης η ΑΕ Ποντίων σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ..

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011
Πολλές φορές έχω γράψει για το μέλλον του ποδοσφαίρου της ΠΙΕΡΙΑΣ που αποτελούν τα παιδιά του Νομού μας που έχουν πολύ ταλέντο..Να θυμίσω τον Δεμερτζόγλου;  τον Κωσταντινίδη που αποτελούν μέλη της ομάδος Νέων του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Παίδων;, τον Γιαννάκη τον Μυστακίδη που φεύγει για ΧΌΦΕΝΧΑΙΜ στη Γερμανία;Ολα αυτά τα παιδιά είναι γεννηθέντες του 1994, έτοιμοι να γίνουν ποδοσφαιριστές που θα αφήσουν όνομα.Μαζί με αυτούς προσθέστε και άλλα παιδιά της ίδια ηλικίας, που άλλα αγωνίζονται με την ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και άλλα σε άλλες ομάδες της ΠΙΕΡΙΑΣ.
Να θυμίσω και του μικρότερους Κραγιόπουλο,Ιτσιο και Χατζηθεοδωρίδη που αποτελούν επιλογές της ΑΡΣΕΝΑΛ και είναΙ ήδη στις ακαδημίες της; Και μιλώ πάντα για παιδιά ταλέντα με δυνατότητες να κάνουν καριέρα.
Και υπάρχει και συνέχεια.Ηδη στο τουρνουά στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, έγιναν στόχοι και παρακολουθήθκαν απο πολλούς σκάουτερ πολλών ελληνικών αλλά και ξένων ομάδων.Και πρίν καλά καλά επιστρέψουν, ήδη άρχισαν τα τηλέφωνα και το ενδιαφέρον για αρκετά παιδιά απο αυτά.
Γι αυτό πάντα θα το λέω υπάρχει πολύ "ταλέντο" στην Πιερία, να μήν μείνει ανεκμετάλλευτο, γιατί ούτως ή άλλως την σημερινή εποχή τους καλούς τουςπαίρνουν και εκτός νομού Πιερίας, γι αυτό πρέπει να αλλάξουμε πολλά για να δώσουμε κίνητρα σε αυτά τα παιδιά να μένουν στον Πιερικό.Τώρα θα μου πείτε τί κίνητρα;Πολλά.Εξάλλου αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση και πρέπει να γίνει αλλαγή σε νοοτροπία και προγραμματισμό απο όλους μας..
Δημήτρης Καλαιτζής

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΡΑ 18.00 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011
072
Ενόψει της αυλαίας του Α΄ Γύρου της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, την Δευτέρα 10-01-2011 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ με ώρα έναρξης 18:00, έτσι χθες Παρασκευή ο προπονητής της ομάδας κ. Σταύρος Διαμαντόπουλος επέλεξε την ίδια ώρα να πραγματοποίηση την προτελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα κάτω από το φως των προβολέων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. Η προπόνηση πέρα από της ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε και το καθιερωμένο δίτερμα στο οποίο φάνηκε η διάθεση των ποδοσφαιριστών για θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Δευτέρας.
075
http://www.pierikosfc.gr/portal/

ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011
Στις 12.00 η ώρα σήμερα η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ της Football League, ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.
Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.Η ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ είναι πρώτη στη βαθμολογία με 37 βαθούς και η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δεύτερη με 34 βαθμούς.Σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας θα περάσει πρωτη στο βαθμολογικό πίνακα.Σε μιάμισι ώρα απο τώρα ο ενδιαφέορν αγώνας.Οι φίλαθλοι άς πάμε στις 12.00 στο γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ να ενισχύσουμε την ομάδας μας.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks