Η Εθνική ηττήθηκε και στο Μπέλφαστ από την Β. Ιρλανδία

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

...

Η Εθνική ηττήθηκε και στο Μπέλφαστ από την Β. Ιρλανδία

ΝΕΑ
      
Μία από τα... ίδια  για την Εθνική ομάδα, καθώς ηττήθηκε στο Μπέλφαστ από την Β. Ιρλανδία με 3-1 στα προκριματικά του Euro 2016.

Στην ελληνική ομάδα, που μείωσε στο 86΄ με τον Αραβίδη, απέμεινε πια ο αγώνας της Κυριακής με την Ουγγαρία στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου, τουλάχιστον, να σώσει τα προσχήματα και να καταγράψει την πρώτη νίκη σε αυτή την «εφιαλτική» σειρά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση, με τον Νόργουντ να έχει ένα καλό και μόλις άστοχο σουτ στο 4ο λεπτό, αλλά εκτός τούτου η Εθνική αμύνθηκε σωστά και δεν επέτρεψε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Καρνέζη.

Η Ελλάδα, μάλιστα, παραλίγο να «παγώσει» τους Βορειοϊρλανδούς στο 15΄, όταν σε κόρνερ του Κονέ, ο Παπασταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά, ο Τζιόλης τη δεύτερη για να αποκρούσει με μεγάλη δυσκολία ο Μακγκόβερν.

Στο 24΄ ο Ντάλας γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Μαγκένις έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Μόρας κόντραρε κι έδιωξε σε κόρνερ, για να γίνει τελικά το 1-0 στο 35΄: ο Έβανς έβγαλε στον Ντάλας, αυτός γύρισε στον Ντέιβις κι εκείνος με προβολή έγραψε το 1-0.

Η Ελλάδα στάθηκε άτυχη καθώς έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 45΄, αλλά το σουτ του Μήτρογλου χτύπησε στο δεξί δοκάρι του ΜακΓκόβερν.

Τα πάντα για την Ελλάδα χάθηκαν στην επανάληψη, όταν πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0 με δύο γκολ του Μαγκίνις στο 49ο και 58ο λεπτό, το πρώτο με κεφαλιά και το δεύτερο με κόντρα στον Παπασταθόπουλο, «σφραγίζοντας» από νωρίς στο παιχνίδι την πρώτη πρόκριση στην ιστορία της ομάδας του στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την έκτη ήττα της ελληνικής ομάδας σε εννέα αγώνες, με τον Αραβίδη απλά να σημειώνει μόλις το τρίτο γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, στο 86ο λεπτό.

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Μάικλ Ο΄ Νιλ): ΜακΓκόβερν, Μακόλεϊ, Μακνέρ (84΄ Μακάλοκ), Κάθκαρτ, Ντέιβις, Μπραντ, Έβανς, Ντάλας, Νόργουντ, Γουόρντ (81΄ Μαγκίν), Μαγκένις (78΄ Μπόις).

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καρνέζης, Μόρας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Κονέ (70΄ Πέλκας), Αραβίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου (76΄ Αθανασιάδης), Καρέλης (65΄ Μάνταλος). 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks