Απορρίφθηκαν οι φάκελοι ΟΦΗ, Πιερικού, Εθνικού! - ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ!!!

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 | 0 σχόλια

ΤΕΤΑΡΤΗ 02/06/2010
Απορρίφθηκαν οι φάκελοι ΟΦΗ, Πιερικού, Εθνικού!
Σε τραγική κατάσταση είναι οι ομάδες της Β' που αγωνίζονται στα πλέι οφ και κατέθεσαν του φακέλους τους στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες..

του SoccerPlus μόνο ο Πανσερραϊκός που ουσιαστικά έχει ανέβει στη Σούπερ Λίγκα, πήρε άδεια και πληρούσε όλα τα απαιτούμενα κριτήρια.
Ο φάκελος του ΟΦΗ απορρίφθηκε λόγω πολλών ελλείψεων οικονομικών και άλλων. Επίσης απορρίφθηκε ο φάκελος του Πιερικού επειδή ο προπονητής του δεν έχει δίπλωμα!
Ο δε Έθνικός δεν κατέθεσε καν φάκελο!
Αν ο ΟΦΗ, ο Πιερικός ή ο Ηρακλής δεν ανατρέψουν την απόφαση σε δεύτερο βαθμό, είναι πολύ πιθανό ελλείψει άλλης ομάδας, να παραμείνει κόντρα στους κανονισμούς στη Σούπερ Λίγκα ο... Λεβαδειακός!!!
Η Επιτροπή Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε ανακοίνωση που λέει ότι αποφάσισε:
1.Να δεχτεί τυπικά και ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
2.Να δεχτεί τυπικά και να απορρίψει ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.
3.Να δεχτεί τυπκά και ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Κέρκυρα.
4.Να δεχτεί τυπικά και να απορρίψει ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Πιερικός.
5.Να δεχτεί τυπκά και ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.
Υπενθυμίζεται ότι όποια ΠΑΕ δεν συμφωνεί με απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης έχει δικαίωμα έφεσης εντός πέντε (5) ημερών στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ".
http://www.soccerplus.gr/article/aporrifthikan-oi-fakeloi-ofi-pierikoy-ethnikoy
Υ.Γ. ΤΟΥ ΚΡΑΧΤΗ!!!
Τί γίνεται; τάχα τί συμμετέχουμε στα play off, τάχα γιατί προσλαμβάνουμε προπονητές χωρίς διπλώματα;το γνώριζαν αυτό στην ΠΑΕ; τώρα τί θα γίνει; θα λάβουμε μέτρα; επι τέλους κάποιος άς απαντήσει!!
ΚΡΑΧΤΗΣ

Στο χθεσινό φιλικό στο γήπεδο Βατάν "Εδειξαν" περισσότερη διάθεση οι Νέοι..Βατανιακός - Νέοι Πιερικού 2 - 5

02.06.2010 Αθλητισμός
Δείχνοντας περισσότερη διάθεση και ζήλο οι νέοι του Πιερικού επικράτησαν φιλικά στο χθεσινό φιλικό στο δημοτικό γήπεδο Βατάν του Βατανιακού με 5 - 2 τέρματα.
Μ' αυτό το φιλικό οι γηπεδούχοι έκλεισαν τις αγωνιστικές τους φετινές υποχρεώσεις, ενώ η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη αντιμετωπίζει αύριο στις 17.30 στο Σβορώνο το ΓΑΣ και "τελειώνει" τη χρονιά με δύο προπονήσεις την ερχόμενη...

Σάββατο 29-05-2010, 9ο Πανελλήνιο Σεμινάριο ποδοσφαίρου του Σ.Π. Ποδοσφαίρου Ν. Ημαθίας Σπουδαίοι εισηγητές, ενδιαφέρουσα θεματολογία...

02.06.2010 Αθλητισμός

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ιδιαίτερα δραστήριος σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ημαθίας διοργάνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο ποδοσφαίρου που αφορούσε και στις υποδομές αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο αφού περιλάμβανε διακεκριμένους εισηγητές από όλες τις βαθμίδες του ...

Από χθες το απόγευμα ο Πιερικός στις Σέρρες - Πανσερραϊκός – Πιερικός - Στην αποστολή και τέσσερις νεαροί

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010
Αμέσως μετά τη χθεσινή προπόνηση που άρχισε στις δυόμισι και τελείωσε στις τέσσερις το απόγευμα αναχώρησε η αποστολή του Πιερικού για τις Σέρρες για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Μπορεί ο Πιερικός να έχει πλέον το θέμα της διεκδίκησης της ανόδου στην Α’ Εθνική αλλά για τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού το παιχνίδι αυτό έχει ...

Πιερικός Αρχέλαος - Δημήτρης Γαλάνης: "Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο η δέσμευση του Δημάρχου ότι τη νέα χρονιά θα είμαστε σε καινούργιο γήπεδο"

02.06.2010 Αθλητισμός
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Μαντουλίδη στην Κατερίνη, ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Ήταν μια μεγάλη νίκη. Ο αντίπαλος έπαιζε τη ζωή του, την επιβίωσή του. Εμείς παίζαμε για τον εαυτό μας, παίζαμε για την υστεροφημία της ομάδας και παίζαμε γιατί..

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks