ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010 | 0 σχόλια

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
Μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση - συγκέντρωση έγινε σήμερα στο SPORTS ARENA απο τους γονείς του προπαιδικού τμήματος του Πιερικού και τον υπεύθυνο έφορο του τμήματος κ Καλαιτζή Δημήτρη. Η προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του υπευθύνου του τμήματος, είχε ώς θέματα: 
"Γνωριμία των γονέων μεταξύ τους, συζήτηση για την πορεία του τμήματος, τα προβλήματα ακι ο προγραμματισμός για τα τουρνουά που πρέπει να συμετάσχει η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ για το ΠΑΣΧΑ αλλά και το καλοκαίρι."
Η συνάντηση και η συζήτηση κράτησε 2 ώρες, οι γονμείς εξέθεσαν την άποψή τους για την πορεία του τμήματος, είπαν τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν, όπως το γηπεδικό, που θεωρείται βασικό πράοβλημα όλων των ετών.Εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την οργάνωση και τη δουλειά που γίνεται με τα παιδιά και υποσχέθηκαν ότι θα είναι κοντά και συμπαραστάτες και εικείνοι σε όποια προβλήματα υπάρχουν. Απο κοινού έγινε προγραμματισμός για την συμμετοχή του τμήματος σε ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, καθώς επίσης και σε δύο καλοκαιρινά τουρνουά.Να σημειωθεί, ότι παρόντες ήταν οι γονείς όλων των παιδιών του τμήματος.
Απο πλευράς του υπευθύνου του τμήματος υπήρξε η υπόσχεση οτι το τμήμα θα συνεχίσει να λειτουργεί με την αγαστή συνεργασία όλων, εφόρου, γονεών και προπονητή..

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-1 - ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ - ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
Παληκαρίσια εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του Διαγόρα, πέτυχε ο Πανσερραϊκός προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι Μακεδόνες παρά το γεγονός ότι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να σκοράρουν και να κρατήσουν το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα.
Στο πρώτο μέρος, ο Διαγόρας ήταν σαφώς ανώτερος και προσπάθησε να απειλήσει τον αντίπαλό του, ενώ δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες δίχως να τις αξιοποιήσει.
Στην επανάληψη, οι Ροδίτες απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Βοσκόπουλου στο 57' ωστόσο η ομάδα που σκόραρε ήταν ο Πανσερραϊκός. Ηταν το 67' όταμ ο Γεωργιάδης επιχείρησε σέντρα από δεξιά και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι Σερραίοι, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία τους, ενώ στο 87' έμειναν με εννέα στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό γιατί ο Μπανγκουρά -ενώ περπατούσε για να βγει από το ματς και να γίνει αλλαγή- έσπρωξε με τον αγκώνα τον Τσιάτσιο όταν ο τελευταίος τον πλησίασε και του είπε να κάνει γρήγορα.
Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο Πανσερραικός πανηγύρισε τη σημαντική νίκη.
Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Δήμου, Ακόστα (68' Ταραχούλσκι), Σπάρταλης (65' Γεωργιάδης), Πουλόπουλος, Ρούσεφ, Τριανταφύλλου, Κατερίνης, Τσιάτσιος, Κωνσταντινίδης (83' Γκεσόφσκι), Παύλου.
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Μπανγκουρά, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος, Τάντις (90' Γεωργίου), Κωνσταντινίδης, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Μιχαήλ.
(ρεπορτάζ απο το novasports)
Δείτε το γκόλ σε αποκλειστικότητα εδω::

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα...

http://b-united.com

altΗ ευρεία νίκη του Πιερικού στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ιωνικό δείχνει κατά ένα τρόπο το πλάνο πάνω στο οποίο κινούνται στη Κατερίνη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος φαίνεται πως εμπνέει την ομάδα και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.

Στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής δεν μπορείς να προκαθορίσεις τα πράγματα καθώς δύο νικές είναι ικανές στο να φλερτάρεις με την άνοδο και δύο ήττες με τον υποβιβασμό. Όμως ο Πιερικός με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα φροντίζει ώστε να παγιώνει τη παραμονή του στην πρώτη εξάδα και... οτι ήθελε προκύψει.
Στα αγωνιστικά όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με τους Νικαιώτες έκαναν χαλάρωμα και κάποιες διατατικές ασκήσεις ενώ οι υπόλοιποι αρκέστηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο για 20 λεπτά.
Άδεια είχε ο Σάββας Εξουζίδης (17/0) και απουσίαζε από την προπόνηση.
Την Τρίτη η ομάδα θα έχει ρεπό.

«Άνθρωπος είναι, έκανε λάθος» (video

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
Η... γκάφα της χρονιάς έχει χαρακτηριστεί από τον γερμανικό Τύπο το λάθος που έκανε ο Ρενέ Άντλερ στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Βέρντερ στη Βρέμη και επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν σε 1-1. Ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας σε μία εύκολη φάση έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του επιτρέποντας στον Πισάρο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ένα γκολ που τελικά στοίχισε στους φιλοξενούμενους, καθώς έμειναν στο 2-2.
Ο Σάμι Χίπια, που απουσίαζε λόγω τιμωρίας, στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του. «Δεν είναι μηχανή, είναι άνθρωπος. Και οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Συμβαίνουν αυτά», είπε ο αμυντικός της Λεβερκούζεν.http://www.sport-fm.gr/article/218621
Δείτε το μοιραίο λάθος του Άντλερ:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημήτρης Γαλάνης: «Θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις
για την υλοποίηση των στόχων»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου στην Κομοτηνή επί της τοπικής ομάδας του Γ.Α.Σ. ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:
ΠΙ
«Όταν κάνεις μία τιτάνια προσπάθεια έρχονται και δυσκολίες, έρχονται και αναποδιές. Δεν μπορούμε να μείνουμε ούτε στο παιγνίδι αυτό, ούτε στην εμφάνιση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και μπορούμε να πούμε ότι είναι στην κόψη του ξυραφιού. Εμείς θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίηση των στόχων».

Γεννήθηκε... ελπίδα τίτλου

Από μικρή γίνονται φίρμες στην Τούμπα | Πηγή: InTime




ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
Το γνωστό σλόγκαν του Θοδωρή Ζαγοράκη: «ο ΠΑΟΚ πάνω απ` όλα», φαίνεται πως μπήκε σε εφαρμογή χθες (21/2) στο γήπεδο της Τούμπας. Ενας οπαδός του ΠΑΟΚ έγινε πατέρας την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μέσω μεγαφώνων! Μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον από άλλες χώρες για το παιχνίδι.
Γεννητούρια στο... γήπεδο
Ενας οπαδός του ΠΑΟΚ έγινε πατέρας χθες (21/2) την ώρα που ήταν στο... γήπεδο. Η γυναίκα του Αγάπιου Ξανθίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τηλεφώνησε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο φίλος της ομάδας έμαθε ότι έγινε πατέρας από τα μεγάφωνα. Αναμφίβολα μια στιγμή που (αν όχι ποτέ) σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. Πάντως, ο εν λόγω οπαδός έχει βάλει σε πλήρη εφαρμογή το σλόγκαν του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ποιο είναι αυτό; «Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα». Πραγματικά πάνω από όλα...
Ενδιαφέρον από παντού
Το χθεσινό (21/2) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ήταν το πιο σημαντικό του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου. Για αυτόν τον λόγο δεν ήταν λίγοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εκτός Ελλάδας που έδειξαν το ντέρμπι. Συγκεκριμένα, υπήρχε κάλυψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Αλ Τζαζίρα), την Αμερική και τον Καναδά (AΝΤ1 Sat), καθώς επίσης και κανάλια από τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Σερβία που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πανό με νόημα
Η απαγόρευση μετακινήσεων των οπαδών που έχει τεθεί σε ισχύ τον τελευταίο καιρό από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Χθες υπήρχαν τρία πανό κατά της απαγόρευσης, αφού η στάση τόσο των οπαδών όσο και της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι υπέρ των μετακινήσεων. «Δικαίωμά μας να ταξιδεύουμε» και «Ζούμε για την Κυριακή, βάλτε μας όλους φυλακή» και «Βούγια, Χρυσοχοΐδη, ανίκανοι προστάτες του πολίτη», ανέγραφαν χαρακτηριστικά τα πανό που υπήρχαν στο γήπεδο.
Για τους ξένους
Τα κάγκελα της θύρας 2 του γηπέδου της Τούμπας ήταν… πολύχρωμα χθες. Ο λόγος; Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν τοποθετήσει σημαίες από τις χώρες που κατάγονται οι ξένοι θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους δείξουν ότι τους στηρίζουν. Υπήρχαν σημαίες, από Χιλή, Ουρουγουάη, Πορτογαλία, Σερβία, Ιταλία, Βοσνία, Γαλλία, Βραζιλία, Αργεντινή και Ισπανία, μία για κάθε παίκτη, αλλά και για τον προπονητή Φερνάντο Σάντος.
Εκλεισαν τον δρόμο στο Δερβένι για μισή ώρα
Σε συμβολική κινητοποίηση προέβησαν οι Φίλοι ΠΑΟΚ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κλείνοντας τον δρόμο από και προς το Δερβένι για 30 λεπτά, διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση των μετακινήσεων. Με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι «αυτή η κινητοποίηση είναι απλά η απαρχή ενός αγώνα έντιμου και καθαρού, που δεκαετίες τώρα ως ΠΑΟΚτσήδες υπηρετούμε. Για εμάς, άλλωστε, αυταπόδεικτα και αναντίρρητα, ΠΑΟΚ σημαίνει αντίσταση, κατάκτηση και εκ βαθέων πάλη για ιδανικά, που δυστυχώς μείναμε μόνοι μας να υπερασπίζουμε στον κυκεώνα της εμπορευματοποίησης του ποδοσφαίρου, στο κατάπτυστο νέο σχέδιο αποχαύνωσης των ιδεών και κονσερβοποίησης του κοινωνικού ιστού και κάθε έκφανση υγείας του που κάποιοι δολίως προωθούν».
Το μπάσκετ πήγε Τούμπα
Οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας του ΠΑΟΚ, έχουν πάρει πολλές φορές γεύση από την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας στο Παλατάκι, ωστόσο χθες είχαν την ευκαιρία ζήσουν από κοντά την εμπειρία της Τούμπας. Μονρό, Γκρέγκορι, Χέλιγουελ και Μιλισάβλιεβιτς βρέθηκαν στο γήπεδο και ειδικά ο πρώτος έκλεψε την παράσταση. Ο Αμερικανός είχε βάλει ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ στο κεφάλι του και συνεχώς τραβούσε φωτογραφίες, αφού ζούσε για πρώτη φορά μία τέτοια εμπειρία. Παρών ήταν και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks