ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ¨"Τα έχουμε βρεί όλα ...." δήλωση στο http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Σάββατο 21 Μαΐου 2011 | 0 σχόλια

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/b9f75d182e0b318934673aad0ff69ed0_L.jpg?timestamp=943912800
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3tejEQsYNi8wa1TYRNTgVMOub-9qyI7txXZ9-7CFF2k-otHCd8Q 

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

- Οριστική θεωρείται πιά η συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην ομάδα των νέων μετόχων που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδος της Κατερίνης.
- Ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε στο http://kraxtis-gr.blogspot.com/.
" Εγινε συνάντηση χθές στην Πύδνα με τον Γιάννη Ντούμο, συμφωνήσαμε σε όλα προφορικά, θα μεταβιβαστούν οι μετοχές σε εμένα,  τον Γιώτη Σατσίδη και τον Μάκη Αμβροσιάδη. Για τον Βύρωνα Πασχαλίδη  που ακούστηκε δέν θα είναι στη μετοχική σύνθεση.
- Την εβδομάδα που μας έρχεται, θα γίνουν και οι τυπικες διαδικασίες με τις υπογραφές των σχετικών συμφωνητικών, αφού τακτοποιηθούν οι λογιστικές και οι άλλες απαιτούμενες λεποτμέρειες".
- Σε ερώτησή μας "τί θα γίνει με τον ΣΦΚ ΠΙΕΡιΚΟ, αφού τυγχάνει να είναι πρόεδρος. ο κ Παπαδόπουλος μας δήλωσε ότι "αμέσως μετά την τυπική ολοκλήρωση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, θα γίνουν και οι απαιτούμενες ενέργειες να προχωρήσει και το Διοικητικο σχήμα του ΣΦΚ, μιάς και η θητεία του νύν ΔΣ τελειώνει."
- Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Πιερικός φαίνεται να μπαίνει σε άλλους ρυθμούς και φιλοσοφία.Η Πιερία αγαπά τον Πιερικό και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις και όλοι εύχονται να προχωρήσουν με το βλέμμα στο μέλλον για το καλό του Πιερικού.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks