Σε χθεσινή φιλική συνάντηση... - ΓΑΣ Σβορώνος - Ομάδα Νέων ΠΑΟΚ 0 - 4

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010 | 0 σχόλια


12.05.2010 Αθλητισμός


Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν χθες το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Σβορώνου ο τοπικός ΓΑΣ και η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ που αναμετρήθηκαν σε φιλική συνάντηση.
Ο Στέφανος Ταβουκτσής για τους γηπεδούχους χρησιμοποίησε πολλούς ...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12-5-2010
Μία ιδιαίτερη προσπάθεια γίνεται φέτος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Νέου Κεραμιδίου..
Πρόσφατα έγιναν εκλογές στο Σωματείο, εκλέχτηκε νέο Συμβούλιο που απαρτίζεται απο νέα παιδιά, με καλή φιλοσοφία..Ηδη οι γηπεδικές εγκαταστάσεις σχεδόν είναι ..
έτοιμες με τη συνδρομή και του Δήμου Κατερίνης.Αυτές τις ημέρες γίνονται εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο με σπορά του χόρτου και περίφραξη.
Η Νέα Διοίκηση έχει προγραμματίσει και στοχεύει φέτος το Νέο Κεραμίδι να αποτελέσει πόλο έλξης πολλών ποδοσφαιριστών (ιδιαίτερα νέων με φιλοδοξίες), αφού θα έχει τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις.Επίσης στόχος της ομάδος είναι η πρόσληψη προπονητή - δασκάλου, που να μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα στις προπονήσεις για τα νέα παιδιά που θα έχει στο ρόστερ η ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα πετύχει η προσπάθεια των παιδιών αυτών.

Σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι - Βατανιακός – Πιερικός 3-2


Τετάρτη 12 Μαΐου 2010
Νικητής ο Βατανιακός στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό που έγινε στο γήπεδο του Βατανιακού με 3-2 τέρματα.
Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, είκοσι ο κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης του Βατανιακού και είκοσι δύο ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος.
Με τον Πιερικό στο χθεσινό παιχνίδι δεν έπαιξαν Τασίδης, Μαρτίνεζ, Εξουζίδης, Θάνος, Φρέντερικς αλλά έπαιξαν αρκετοί από την ομάδα των Νέων. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και εκτός από τα πέντε γκολ είχε ένα δοκάρι του Βατανιακού και πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις και από τις δύο ομάδες.
Οι σπουδαιότερες φάσεις και τα γκολ
Στο 4’ ο Πιερικός κέρδισε πέναλτυ όταν σε σέντρα του Παντελιάδη η μπάλα αποκρούστηκε από το χέρι του Μυστρίδη, το χτύπησε εύστοχα ο Πέντα και έγινε το 0-1.
Στο 11’ ο Καλαμπαλίκης μετά από πάσα του Μυστρίδη με συρτό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 20’ ο Καλαμπαλίκης με πολύ ωραία πάσα έβγαλε τον Ευσταθιάδη κατάφατσα με την εστία αλλά ο τελευταίος πλάσαρε άουτ χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία.
Στο 40’ μετά από πάσα του Πέντα, ο Ολγκίν απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε εύκολα ο Χατζηεπίδης.
Στο 42’ ο Κολαξίδης που προωθήθηκε εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μυστρίδη στην περιοχή του Πιερικού., άλλαξε την πορεία της μπάλας και ξεγελώντας τον Καρακούτση έγραψε το 2-1.
Στο 67’ μετά από πάσα του Μακρή, ο ευρισκόμενος μέσα στη περιοχή Παντελιάδης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 71’ κεφαλιά του Μπαγγέα, νέα κεφαλιά του Αγγελάκη, η μπάλα  στο οριζόντιο δοκάρι και μετά έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 73’ ο Μυστρίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανέβασε το σκορ στο 3-2.
Στο 80’ δυνατό σουτ του Παντελιάδη έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βατανιακού.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαφατζής με βοηθούς τους κ.κ. Γαρόφλου και Ατματζίδη.
Οι συνθέσεις
Βατανιακός: Χατζηεπίδης, Λαζαρίδης Ι. (46’ Μπέης), Μυστρίδης (80’ Παπείρας), Κολαξίδης (46’ Δολμίδης), Παπείρας (71’ Τσιώμης Β.), Μπουζούκης (46’ Ζανέτας), Τσιώμης Γ. (46’ Κωνσταντινίδης), Ευσταθιάδης (30’ Βασιουρής), Τριανταφύλλου, Καλαμπαλίκης (46’ Μπαγγέας), Ανδρονικίδης (46’ Αγγελάκης).
Πιερικός: Καρακούτσης (46’ Κουδουνάς), Κωνσταντινίδης (46’ Χατζηζήσης, 78’ Καραγκούνης), Παντελιάδης, Κωτσιόπουλος (46’ Γιαζιτζόγλου, 77’ Μίγκος), Παστός, Μακρής (70’ Κραγιόπουλος), Τόσκας, Κοντέων (72’ Μακρής Απ.), Κόιτς (46’ Παπαδόπουλος, 70’ Τσικαδέρης), Πέντα (55’ Καμπερίδης), Ολγκίν (60’ Σεχολάρι).
(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks