ΕΘΝ. Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΟΛΥΜ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 3-0 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 | 0 σχόλια

Ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών προσέφεραν οι δύο ομάδες σήμερα στο Νέο Κεραμίδι.Ο τοπικός Εθνικός υποδέχτηκε την πολύ καλή ομάδα του Ολύμπου ..

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ - 2η φάδη κυπέλλου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDWctVdnHR0SHi0TX93OR9VSHU-IlcaVqQedqBSteQD2wpH7nHhgKIrLil5gS90IEQODMIwO2_Z1Z8O4Q9Flo9eOLoPmTb1tHjanJwZqYJTXC2KOCz4ETL1u-KDoOkIwBw68BvQreE3Q/s1600/images+(18).jpg 
Με την πολύ καλή ομάδα της Πύδνας Κίτρους κληρώθηκε να αγωνιστεί στη 2η φάση του Κυπέλλου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, μετά την ..

Η «Κυρία»... λύγισε τον Καρνέζη.έκανε ότι... μπορούσε

 
Η «Κυρία»... λύγισε τον Καρνέζη.Ο Ορέστης Καρνέζης έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποτρέψει την ήττα της Ουντινέζε από ..

Χάνει Τζαβέλλα για ενάμισι μήνα ο ΠΑΟΚ απο θλάση.

 
Χάνει Τζαβέλλα για ενάμισι μήνα ο ΠΑΟΚ.Ενάμισι μήνα εκτός γηπέδων θα μείνει ο Γιώργος Τζαβέλλας στον ΠΑΟΚ, μετά τη θλάση στον ..

Εγκώμια για Μανωλά από Ρούντι Γκαρσία και ιταλικό Τύπο

 
Εγκώμια για Μανωλά από Γκαρσία και ιταλικό Τύπο.Ο Ρούντι Γκαρσία μίλησε με θερμά λόγια για την παρουσία του Κώστα Μανωλά στην αναμέτρηση..

Α΄ΕΠΣΠ: Αποτελέσ.2ης-Βαθμολογία- 3η αγωνιστική

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 2ης-Βαθμολογία-Επόμενη 3η αγωνιστική.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ    1-5     ..

Τα γκολ του Σαββάτου ..βίντεο Superleague το Σάββατο (13/9)

μπάλα σουτ 
Τα γκολ του Σαββάτου.Δείτε σε βίντεο τι έγινε στα γήπεδα της Superleague το Σάββατο (13/9). Από την νίκη-ανατροπή της Βέροιας,..

ΠΑΟΚ- Μία τριάδα... φωτιά! Ευκολα 3-0 τη Νίκη-Βίντεο

 
Αθανασιάδης, Μακ και Περέιρα έχουν ήδη από δύο γκολ στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν, αποτελώντας μία τριάδα φωτιά. (VIDEOS).Τέσσερα με..

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks