Εθνικός – Πιερικός 2-1 Στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ ανόδου

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 | 0 σχόλια

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010
Την ήττα γνώρισε χθες ο Πιερικός στο γήπεδο του Αιγάλεω από τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό με 2-1 τέρματα.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Εθνικό που είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σουμπίνιο που ήταν ο εκφραστής όλων των επιθετικών ενεργειών...
του Εθνικού.
Όσες φορές πάντως απείλησε ο Εθνικός την εστία του Πιερικού έγινε από στημένες φάσεις.
Ο Πιερικός σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ήταν επιθετικά πολύ αδύνατος αφού δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Συμεωνίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το δεύτερο γκολ του Εθνικού, ο Πιερικός ανέβασε την απόδοσή του, μείωσε σχετικά γρήγορα (63ο λεπτό) και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Παρά τις προσπάθειες όμως και τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε ν’ ανατρέψει το σε βάρος του σκορ.
Οι σπουδαιότερες φάσεις και τα γκολ
Στο 9’ δυνατό σουτ του Παγώνη έφυγε μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πιερικού.
Στο 31’ ο Σουμπίνιο σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 35’ νέο σουτ του Σουμπίνιο μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 37’ ο Σουμπίνιο εκτελώντας φάουλ από πλάγια θέση, αλλά με πολύ ωραίο τρόπο, υποχρέωσε τον Γουμάγια να πεταχτεί και ν’ αποκρούσει.
Στο 42’ ο Σουμπίνιο εκτελεί φάουλ, η μπάλα βρίσκει το τείχος και καταλήγει κόρνερ.
Στο 44’ νέο καλοχτυπημένο φάουλ του Σουμπίνιο αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά τη φορά αυτή βρίσκει το στόχο αφού η μπάλα καρφώθηκε, παρά την προσπάθεια του Γουμάγια, στο δεξί παραθυράκι της εστίας του και έγινε το 1-0.
Στο 49’ μετά από σέντρα του Παγώνη, ο Φερέιρα με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανεβάζει το σκορ στο 2-0.
Στο 56’ ο Πιερικός πολύ κοντά σ’ ένα γκολ όταν ο Μαρτίνεζ σούταρε μέσα από τη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας Συμεωνίδης έπεσε και μπλόκαρε.
Στο 63’ ο Θάνος με τη μπάλα στα πόδια ανατρέπεται από τον Παγώνη μέσα στην περιοχή, πέναλτυ, το εκτελεί ο Μαρτίνεζ εύστοχα και μειώνει το σκορ στο 2-1.
Στο 82’ο Ολγκίν σούταρε από πλάγια θέση αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 88’ ο Παντελιάδης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα και βρήκε το Μακρή αλλά ο τελευταίος αν και ήταν σχεδόν ελεύθερος, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι συνθέσες
Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Σουμπίνιο, Κορακάκης, Ροντρίγκο, Φερέιρα (60' Τσεμπερίδης), Φαρινόλα (86' Καρακώστας).
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (84' Γκουγκουλιάς), Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς (74' Ρέγες), Θάνος, Ολγκίν. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Παπαχαραλάμπιους (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιλιγαρδάκης, Ροντρίγκο - Τασίδης, Φρέντερικς, Ολγκίν (ΤΟΠΙΚΗ)
 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks