ΠΑΟ: Την Τρίτη το πρωί στην Αθήνα ο Χάισλιπ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Την Τρίτη το πρωί αναμένεται στην Αθήνα το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Χάισλιπ. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ θα βρίσκεται λίγο μετά τις 9 στο “Ελ. Βενιζέλος” με απευθείας πτήση από τη Νέα Υόρκη. Ο Χάισλιπ θα καλύψει το κενό στην θέση «4», έπειτα από τον τραυματισμό του Κώστα Τσαρτσαρή.
 
Αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ακόμη κι αν συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα των «πρασίνων» στον αγώνα της Τετάρτης με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Σέρβο προπονητή.
Στην Ευρώπη, ο Χάισλιπ έχει φορέσει τις φανέλες των Ούλκερ και Έφες Πίλσεν στην Τουρκία, ενώ τελευταία ομάδα του επί ευρωπαϊκού εδάφους ήταν η Ουνικάχα Μάλαγα. Φέτος άρχισε τη σεζόν στους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο στις 22 Ιανουαρίου, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 10 αγώνες του ΝΒΑ για την φετινή σεζόν. 

http://athlitikipierias.blogspot.com/
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks