ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Π.Α.Ε.
Πλατεία Ελευθερίας 1 Κατερίνη
Τηλ: 23510 47850-1-2
Φάξ: 23510 47853
E-mail: pierikos@otenet.gr
Τ.Κ. 60100
www.pierikos.gr 
Κατερίνη:  29/ 01 / 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Σύμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής Κώστας Λαζαρίδης, μέχρι τις 30-6-2013. Προηγούμενες ομαδες του παίκτη ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς  (Α’ Εθνική, 2005-2009) και η Κοζάνη(2009). Είναι γεννημένος στις 16-6-1989 και αγωνίζεται ως μέσος. 
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ
Για ακόμη δύο χρόνια παίκτης του Πιερικού θα είναι ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου ο οποίος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τις 30-06-2012.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.1.10

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του Πιερικού για το κυριακάτικο (15.00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Ηλιούπολη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ανέβασε ιδιαίτερα τους ρυθμούς στο σημερινό πρόγραμμα το οποίο μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, τελειώματα φάσεων, δίτερμα και τακτική. Μετά το αυριανό χαλάρωμα ο Κορυδαλλιώτης προπονητής θα επιλέξει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή των "μελανολεύκων.
Πέντε έξω, τρεις μέσα.
Ο τεχνικός του Πιερικού καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ηλιουπολίτες χωρίς τους τιμωρημένους Χατζηζήση, Μακρή, Φρέντερικς, Θάνο και Ολγκίν οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Επιστρέφουν όμως οι Εξουζίδης, Μαρτίνεζ και Γκουγκουλιάς που εξέτισαν την ποινή τους.
Κανονικά ο Πλάτανος, αγώνας δρόμου για Λαζαρίδη.
Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Νίκος Πλάτανος του οποίου το δελτίο παρελήφθη από την ΠΑΕ Πιερικός. Τέλος, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο 42χρονος προπονητής μπορεί να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Κώστα Λαζαρίδη για τον οποίο πάντως καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα έγγραφα. Όσον αφορά στην αποδέσμευσή του Αχιλλέα Αγγελόπουλου δεν υπήρξε κάποιο νεότερο, με τις εξελίξεις πάντως να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Οι φίλοι Πιερικού Αμερικής συγχαίρουν τον Σ.Ο.Π «Θύρα 5»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-1-2010 (Ο.Β)
Κύριε Διευθυντά, καλημέρα Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εκπροσώπους «Θύρα  5» Πιερικός για την θερμή υποδοχή που είχα όταν επισκέφθηκα τα γραφεία τους στην οδό Τερζοπούλου 14.Εκπροσωπώντας ο ίδιος τον Σύνδεσμο Φίλων Πιερικού Βοστώνης, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για τρόπους που θα βελτιώσουν την μεταξύ μας συνεργασία και θα προάγουν τις σχέσεις μας με στόχο την αύξηση του ενδιαφέροντος για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα και τον εκπρόσωπο της Πιερικό.Κοινή μας επιθυμία και επιδίωξη όπως διαπιστώθηκε είναι να δούμε τον Πιερικό να επανέρχεται στην πρώτη κατηγορία όπου για χρόνια είχε παρουσία και μεγαλουργούσε κατά το παρελθόν. Επιθυμία μας λοιπόν είναι να τον δούμε και στο μέλλον να επανέρχεται και να καθιερώνεται ως ποδοσφαιρική δύναμη της Ελλάδος.Με πατριωτικούς χαιρετισμούς Αργύριος Καμπίσιος Πρόεδρος

Φυσικόπουλος: «Παραπλανούν ακόμη και την πολιτική ηγεσία»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-1-2010 (Ο.Β)
 
 

«Οι πελατειακές σχέσεις, με συλλόγους και προπονητές, που είχαν δημιουργηθεί πριν από το 2000, δεν υπάρχουν πλέον και αυτό ακριβώς πληρώνουμε αυτή τη στιγμή. Όμως δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό».
Τάδε έφη, Αναστάσιος Φυσικόπουλος. Ο πρόεδρος της ΕΟΤ, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομοσπονδίας (www.hjf.gr), ανοίγει τα χαρτιά του μπροστά στο κύμα ψευδών καταγγελιών, οι οποίες στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος του κορυφαίου μαχητικού αθλήματος την τελευταία επταετία στην Ελλάδα.
«Η διοίκηση που προέκυψε μετά το 2000, δεν έδωσε ποτέ χρήματα σε συλλόγους ή προπονητές συλλόγων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο που πιστεύαμε ότι έτρωγε τις σάρκες του αθλήματος που υπηρετούμε. Το φαινόμενο των σωματείων μαϊμού, που ήλεγχαν το τζούντο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Οι καταγγέλοντες φαίνεται πως δεν μπορούν να το χωνέψουν και με την πρώτη ευκαιρία αποφάσισαν να ρίξουν χολή χωρίς να είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι με αυτόν τον τρόπο τραυματίζουν το άθλημα.
Φαίνεται πως δεν τους νοιάζει, αφού προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στα κοινά της ομοσπονδίας, είναι ικανοί για τα πάντα», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΤ, ο οποίος δεν ξεχνάει τι συνέβαινε πριν το 2000 όταν η… μιζέρια – σε όλα τα επίπεδα - ήταν το κυρίαρχο γνώρισμα του αθλήματος.
«Το ζητούμενο για εμάς από τη στιγμή που αναλάβαμε ήταν να μπορούμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας αγωνιστικές εμπειρίες και φυσικά ευκαιρίες.
Έτσι, ενώ το 1999 στην Ελλάδα διεξάγονταν 3-4 επίσημοι αγώνες, το 2009 κατορθώσαμε να πραγματοποιήσουμε περισσότερους από 35 καθώς και πέντε διεθνή τουρνουά. Κι όλα αυτά, χωρίς ψιλά γράμματα, όπως συνέβαινε παλαιότερα.
 Τότε που οι προκηρύξεις ήταν για συλλόγους αρεστούς στην τότε διοίκηση και με περιορισμό σε αριθμό αθλητών. Τα δικά μας τουρνουά είναι ανοικτά σε όλους. Η διαφάνεια είναι το ζητούμενο για εμάς και όλους όσους περικλείουν αυτό το άθλημα.
Εκτός των άλλων, δώσαμε σε όλους αγωνιστικές ευκαιρίες, αφού το 2009, περισσότεροι από 500 αθλητές όλων των ηλικιών, έλαβαν μέρος σε διεθνή τουρνουά, μικρά ή μεγάλα, κάτι που ασφαλώς δεν συνέβαινε πριν από το 2000», τόνισε ο κ. Φυσικόπουλος, που γνωρίζει καλύτερα  από τον καθένα το υπόβαθρο των καταγγέλοντων...
 «Δεν έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, να βγάλουν έναν μεγάλο αθλητή, ενώ κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν ούτε καν σύλλογο, αλλά αρκούνται σε βαρύγδουπες και χωρίς ουσία καταγγελίες για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι αυτοί, θυσιάζουν τα όνειρα, τις ευαισθησίες και τις φιλοδοξίες των αθλητών και των γονιών τους, στο βωμό των μικροπολιτικών με ψεύδη και ασύστολες κατηγορίες.
Έχουν καταφέρει, ακόμη και πρόσωπα σεβαστά και σεβάσμια στο ελληνικό τζούντο, να τα σπρώξουν στο βάθρο των καταγγελιών για ιδίους σκοπούς, ενώ προσπάθησαν να παραπλανήσουν ακόμη και την πολιτική ηγεσία με τις καταγγελίες για σωματεία μαϊμού στη Λάρισα.
Για κακή τους τύχη, την ημέρα εκείνη, στη θεσσαλική πρωτεύουσα διεξάγονταν για 4η συνεχή χρονιά το διεθνές τουρνουά Ζαχαρούλης με πολύ μεγάλη συμμετοχή, παρά τα μπλόκα και με τα Τέμπη κλειστά. Ας αναλάβουν λοιπόν τις ευθύνες τους και ας αναλογιστούν τη ζημιά που κάνουν στο άθλημα, μολύνοντάς το με ψέματα κα ανακρίβειες».
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΕΠΣΠ - ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-1-2010
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                  Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  30-1-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥΡΗΤΙΝΗΣ15:00ΙΣΑΡΗΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑΚ.ΑΓΙΑΝΝΗ«»ΤΟΛΙΟΣΣΒΑΡΝΑΣΚΥΦΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝΠΑΡΑΛΙΑΣ«»ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣΑΒΡΑΜΙΔΗΣΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ25η ΜΑΡΤΙΟΥΚΟΛΙΝΔΡΟΥ«»ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  ΙΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣΚΟΝΤΕΛΙΔΟΥ
ΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣΧΡΑΝΗΣ«»ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣΚ. ΜΗΛΙΑ«»ΛΑΦΑΤΖΗΣΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣΓΑΡΟΦΛΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΑΡΩΝΑ«»ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΙΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥΚΑΛΛΙΘΕΑΣ«»ΚΑΤΑΝΑΣΛΕΦΑΣΠΕΤΡΟΥ
Α.Ε. ΤΟΞΟΥΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΕΞΟΧΗΣ«»ΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝΛΟΦΟΥ«»ΓΙΑΜΟΥΖΗΣΦΙΡΙΝΙΔΗΣΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣΚΑΡΙΤΣΑΣ«»ΚΑΖΑΣΠΑΤΣΑΣΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   13η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  31-1-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΑΕΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣΜ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΛΟΦΟΥΚΑΣΤΑΝΙΑΣ11:00ΝΙΚΟΛΙΤΣΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΣΒΑΡΝΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΑΝΗΣΠ. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ«»ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΝΚΟΝΤΕΛΙΔΟΥΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΣΡΥΑΚΙΩΝ«»ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣΑΒΡΑΜΙΔΗΣΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΚ. ΜΗΛΙΑΣ«»ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣΦΩΤΙΟΥΚΑΡΑΔΗΜΟΥ
ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥΠ. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣΒ’ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ«»ΠΕΤΡΟΥΠΑΤΣΑΣΚΡΟΜΛΙΔΟΥ
Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣΑ.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣΠΑΡΑΛΙΑΣ«»ΛΕΦΑΣΤΟΛΙΟΣΓΑΡΟΦΛΟΥ
ΔΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ«»ΚΥΦΟΣΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   18η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                             ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  31-1-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥΑ.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑΛΙΤΟΧΩΡΟΥ15:00ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Γ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗΣΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑΜΕΘΩΝΗΣ«»ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣΓΑΡΟΦΛΟΥΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  Ν
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣΔΙΑΣ ΔΙΟΥΒΡΟΝΤΟΥΣ«»ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  ΙΦΩΤΙΟΥΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣΚΟΡΙΝΟΥ«»ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΙΓΙΑΜΟΥΖΗΣΝΙΚΟΛΙΤΣ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗΕΞΟΧΗΣ«»ΛΕΦΑΣΦΙΡΙΝΙΔΗΣΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΑΙΓΙΝΙΟΥ«»ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥΤΟΛΙΟΣΛΑΦΑΤΖΗΣ
Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥΛΟΦΟΥ«»ΚΑΤΑΝΑΣΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ


ΣΑΒΒΑΤΟΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣ  -  ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  Ν  -  ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ 
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ  -  ΛΑΦΑΤΖΗΣ  -  ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ  -  ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ 
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΜΠΛΕΤΣΙΟΥ  -  ΚΥΦΟΣ  -  ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ  -   ΠΕΤΡΟΥ  -  ΚΟΝΤΕΛΙΔΟΥ

Προπονήθηκαν με την Εθνική Νέων - Νίκος Σαββίδης, Μπαρέκας και Παπανικολάου

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010
Τρεις ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής Πιερίας, ο Νίκος Σαββίδης του Εθνικού Κατερίνης, ο Στέφανος Παπανικολάου (τερματοφύλακας) της Ελπίδας Ανδρομάχης και ο Παναγιώτης Μπαρέκας του Πιερικού, γεννημένοι και οι τρεις το 1992, πήραν μέρος στις προπονήσεις του κλιμακίου της Εθνικής Νέων που έγιναν την Τετάρτη και Πέμπτη, 27 και 28 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας  και στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία.
Τους τρεις ποδοσφαιριστές είδε αγωνιζόμενους ο προπονητής του κλιμακίου βορείου Ελλάδας κ. Γιώργος Γεωργιάδης στα παιχνίδια της Μικτής ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Πιερίας στο πρωτάθλημα των Νέων των Ενώσεων.

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Πιερικός - Πρωί προπονήθηκε χθες ο Πιερικός Κανονικά και ο Γιώργος Τασίδης Κίτρινος πυρετός με πέντε απόντες

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010
Με την παρουσία όλων συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος στη χθεσινή προπόνηση και κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής δοκίμασε και κάποια σχήματα εντεκάδων αφού θα έχει απόντες πέντε ποδοσφαιριστές από αυτούς που θεωρούνται της βασικής εντεκάδας και είναι από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Πιερικού.
Οι παίκτες αυτί είναι οι Θάνος, Μακρής, Φρέντερικς και Χατζηζήσης λόγω κίτρινων καρτών και ο Ολγκίν που αποβλήθηκε στο Αγρίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κίτρινος πυρετός λοιπόν στον Πιερικό για το παιχνίδι της Κυριακής.
Επιστρέφουν όμως τρεις επίσης πρωτοκλασάτοι και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα για το παιχνίδι της Κυριακής.
Οι παίκτες που επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή τους είναι οι Εξουζίδης, Μαρτίνεζ και Γκουγκουλιάς και είναι αγωνιστικά έτοιμοι σε όλους τους τομείς.
Προοδευτικά αλλά σταθερά βρίσκουν την αγωνιστική τους κατάκτηση και ο Ρέγιες με τον Κωνσταντινίδη που αποκτήθηκαν πρόσφατα.
Κανονικά προπονείται και ο Νίκος Πλάτανος που αποκτήθηκε επίσης πρόσφατα αλλά μέχρι χθες δεν είχε έρθει το δελτίο του. Είναι όμως πολύ πιθανό να έρθει σήμερα οπότε θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του προπονητή του Πιερικού.
Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση και θ’ αρχίσει περίπου στις 2:30 το μεσημέρι.
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Πιερικού είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιώργος Τασίδης που λόγω τραυματισμού του στο Αγρίνιο δεν προπονήθηκε στις προηγούμενες προπονήσεις. Χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση και έτσι θα είναι παρών στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη.

Η χθεσινή προπόνηση
Το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης άρχισε με το ζέσταμα και ακολούθησαν ασκήσεις καλής κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Το επόμενο στάδιο περιλάμβανε διάφορες ασκήσεις τακτικής μέσα από παιχνίδια και στη συνέχεια έγιναν όλες οι στημένες φάσεις.
Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής ο προπονητής του Πιερικού δοκίμασε και κάποια σχήματα εντεκάδων, και αυτό είναι λογικό αφού απουσιάζουν παίκτες που είχαν συμμετοχή σχεδόν σ’ όλα τα παιχνίδια, αν όχι σ’ όλα.
Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Ο προπονητής του Πιερικού ούτε μετά τη σημερινή προπόνηση θ’ ανακοινώσει την αποστολή επειδή θα γίνει και άλλη προπόνηση αύριο το πρωί.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks