Football League 1: Στην Ηλιούπολη εκστρατεύει ο Πιερικός

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

 
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010 
Σήμερα παίζεται η συμετοχή των Μιλόσκοβιτς και Χατζή
Την Κυριακή ο Πιερικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της FOOTBALL LEAGUE 1 και οι Κατερινιώτες κατεβαίνουν ξανά στο Λεκανοπέδιο όπου θα αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά την πρόκρισή του ο Πιερικός υποδέχεται στην Κατερίνη τον...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 17 09 2010

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Εθνική Παίδων Ποδοσφαίρου - Άριστες εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί Κατερινιώτες στην Κοζάνη

17.09.2010 Αθλητισμός
Επέστρεψαν στις ομάδες τους χθες, μετά από τριήμερη παραμονή στην Κοζάνη με την αποστολή της Εθνικής Παίδων Ποδοσφαίρου για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μικτή... ΕΠΣ Κοζάνης.
Οι τρεις Κατερινιώτες Κώστας Δεμηρτζόγλου (ΠΑΟΚ), Γιάννης Δερμίσης (ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ), Γιάννης Μυστακίδης (ΣΒΟΡΩΝΟΣ) αγωνίστηκαν για 40 λεπτά στη φιλική νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 6 - 0, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους εξακόσιους και πλέον φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, που παρακολούθησαν την βραδινή συνάντηση υπό το φως των προβολέων στο ΛΙΑΠΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

"Κίτρινος" Θεός!

Εξαλλοι πανηγυρισμοί για το γκολ του Χαβίτο
Με γκολ του Χαβίτο στο 59ο λεπτό και έπειτα από μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο..

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks