Ελληνική μονομαχία με νικητή τον Χαριστέα!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 | 0 σχόλια

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011
Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές ήταν οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι Σάλκε-Αϊντραχτ (2-1), στο Γκενζελκίρχεν, με τον Αγγελο Χαριστέα να σκοράρει και να γελάει τελευταίος κι αφού νωρίτερα, είχε...

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ,ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 
Σάββατο 12 Μαρτίου 2011
Μεγάλη και καθαρή νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 2-0 ,  στο τοπικό ντέρμπυ με αντίπαλο τη ομάδα της ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, και έτσι ζευγάρωσε τις νίκες στους δύο αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα του 11ου ομίλου των υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Το σκόρ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο άν και πάλι  οι πποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, δέν σημάδευαν  τρείς φορές τα δοκάρια της αντιπάλου ομάδας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο: Η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε λίγο νωθρά στο πρώτο πεντάλεπτο του παιγνιδιού και προσπάθησε αρχικώς να ανταπεξέλθει στο δυνατό (όχι όμως αντιαθλητικό) παιγνίδι της ΜΑΕΠ, που έπαιξε με δύναμη, με διωξίματα της μπάλλας και με μακρυνές μπαλλιές.
- Γρήγορα όμως η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πήρε τα ηνία του αγώνα, έστρωσε κάτω τη μπάλλα και ιδιάιτερα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, όπου έχασε δύο καλές ευκαιρίες σε σούτ του Μαυρόπουλου και του Σταθακόπουλου.
- Στο 15 λεπτό του αγώνα σούτ φάουλ του Πουλικίδη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΜΑΕΠ Βαβατσιούλα.
- Η υπεροχή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ καρποφόρησε στο 35 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και έγινε το 1-0 όταν ο Σταθακόπουλος σούταρε δυνατά στην εστία της ΜΑΕΠ και ενώ η μπάλλα κατευθύνονταν προς την εστία κτύπησε και σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.
Δεύτερο ημίχρονο:
Με την ομάδα της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ σε παθητικό ρόλο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και τον ΠΙΕΡΙΚΟ να αποδίδει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, με ωραίους σνυδυασμούς απο τα πλάγια και οι ευκαιριες να χάνονται η μία μετά την άλλη, και τα δοκάρια άλλες δύο φορές να σταματούν την μπάλλα, σε σούτ του Συμεωνίδη και σε γυριστό του Δαλαμήτρα.Επίσης δύο πολύ καλές ευκαιρίες χάθηκαν σε μία κεφαλιά του Τόσκα και σε κοντινό σούτ του Αμπατζίδη.
- Και ενώ ο Πιερικός πίεζε και για δεύτερο γκόλ η ομάδα της ΜΑΕΠ στην μοναδική καλή ευκαιρία που είχε απο κτύπημα κόρνερ καισε αναστάτωση της άμυνας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ σε σούτ μέσα απο την περιοχή η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Τσιλλεγγερίδη.
- Βέβαια η ανωτερότητα της ομάδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δέν θα μπορούσε να μήν επισφραγιστεί και με δέυτερο γκό, αφού σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο η μπάλλα έπαιζε στην εστία του Βαβατσιούλα.
- Ετσι στο 65 λεπτό ο Μαυρόπουλος συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Οικονόμου, πλαγιοκόπησε την άμυνα καιέβγαλε πολύ ωραί σέντρα απο τα δεξιά και εκεί πετάχθηκε ο Τσοπουζίδης και με σούτ έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκόρ του αγώνα.
'Αλλα στοιχεία του αγώνα:
- ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Τριάδος στη Θεσ/νίκη.
- Αριστος ο διαιτητής του αγώνα κ Παπαδόπουλος (ΣΔΠΜ).
- Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν δυνατά, καθαρά και όχι αντιαθλητικά.
- Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πρίν και μετά τη λήξη του αγώνα αγκαλιάστηκαν, χαιρετήθηκαν και απέδειξαν ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι ένα παιγνίδι  όπου παίζουν παιδιά, που έξω απο το γήπεδο είναι φίλοι και κάνουν παρέα, σε πείσμα όσων προσπάθησαν να τα επηρεάσουν αρνητικά!!Μπράβο στα παιδιά!!
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ.Γ).Τσιλλεγγερίδης,Χατζηδίμπας,Τόσκας,  Μαυρόπουλος, Δαλαμήτρας, Καλαιτζής, Πουλικίδης, Καρτσαμπάς Σταθακόπουλος, Τσοπουζίδης,Συμεωνίδης.
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπαλαχάτζε,  Συμεωνίδης,Οικονόμου,Αμπατζίδης.
                      η αρχική εντεκάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
                 η αρχική εντεκάδα της ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
            ο διαιτητής του αγώνα κ Παπαδόπουλος



                                 άποψη του γηπέδου


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks