Πιερικός - Χθεσινές δηλώσεις του κ. Σούλη Παπαδόπουλου «Έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν»

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 | 0 σχόλια

Πέμπτη 05 Μαίου 2011
Πριν από τη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο που είναι από τα κρισιμότερα της προτελευταίας αγωνιστικής και να τι μας είπε:
Β.Κ.: «Την Κυριακή κ. Παπαδόπουλε ο Πιερικός δίνει το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Κατερίνη με τον ΟΦΗ που τον ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί δίνει τη μάχη για να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ ενώ ο Πιερικός δεν καίγεται βαθμολογικά».
Σούλης Παπαδόπουλος: «Και εμάς μας ενδιαφέρει βαθμολογικά γιατί σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για τη νίκη. Είμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και όλες οι ομάδες θέλουν να κλείσουν τη χρονιά όσο γίνεται καλύτερα και αυτό θέλουμε και εμείς.
Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι και όλα τα προηγούμενα ήταν δύσκολα. Ο ΟΦΗ είναι μία ιστορική ομάδα και έχει στόχο την απευθείας άνοδο αλλά εγώ πιστεύω ότι η απευθείας άνοδος έχει κλειδωθεί και θ’ ανέβουν Παναιτωλικός και Γιάννενα αλλά και ο ΟΦΗ είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας και από την ιστορία της και από τον κόσμο αλλά και από το ποιοτικό ρόστερ που έχει.
Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το παιχνίδι, για να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας. Τον τελευταίο μήνα κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να μην εμπλακούμε στα πλέι-άουτ. Την Κυριακή με την επιστροφή και των τιμωρημένων θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Είμαστε τον τελευταίο καιρό σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Β.Κ.: «Το ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι το τελευταίο στην Κατερίνη έχει κάποιο ιδιαίτερο λόγο για τον Σούλη Παπαδόπουλο να κυνηγήσει ο Πιερικός τη νίκη;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Όχι, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Εγώ δεν κοιτάζω αν είναι το πρώτο, το μεσαίο ή το τελευταίο. Εξάλλου παίζουμε και με τον Πανθρακικό και γι’ αυτό δεν είναι το τελευταίο».

Β.Κ.: «Το τελευταίο παιχνίδι στην έδρας μας»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Ναι είναι το τελευταίο στην έδρα μας αλλά στη συνέχεια θα έχουμε και κάποια φιλικά παιχνίδια. Πάντως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Πρέπει όμως πάντα οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι ανήκουμε στην ομάδα να παίζουμε για τη νίκη. Απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που είναι πάρα πολύ ικανή και δύσκολη θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Β.Κ.: «Να γυρίσουμε για λίγο στο τελευταίο παιχνίδι το οποίο χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν μικρή συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια. Έμεινες ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών αυτών;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Έμεινα ικανοποιημένος αλλά έχω πει ότι θέλω να τους βλέπω σε δύσκολα παιχνίδια όχι σε παιχνίδια χωρίς ενδιαφέρον. Και την Κυριακή όπως και στο τελευταίο παιχνίδι αλλά και στα φιλικά που θα γίνουν θα παίξουν και κάποια άλλα παιδιά».

Κυβέρνηση: τελευταία ευκαιρία στην ΕΠΟ για την πάταξη της βίας Προθεσμία μέχρι τις 3 Ιουνίου για την αυστηροποίηση των ποινών έδωσε ουπουργός Πολιτισμού στους ποδοσφαιρικούς φορείς

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/E1A75FA083421DC1ED874ABC01D1D739.jpg 
Πέμπτη 05 Μαίου 2011
Προσθεσμία έως τις 3 Ιουνίου έδωσε η κυβέρνηση στις ποδοσφαιρικές αρχές για να αυστηροποιήσουν το θεσμικό τους πλαίσιο για τα επεισόδια
Η κυβέρνηση δηλώνει ...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks