ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010 | 0 σχόλια

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Δημήτριο Δημητρίου.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, μετά την αποδέσμευσή του από την ομάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ήταν προσωπική μου απόφαση να φύγω από την ομάδα και ευχαριστώ τη διοίκηση που αποδέχτηκε το αίτημα μου. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πιερικό και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει». ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ο Γιώργος Ζησόπουλος

Ζησόπουλος ΓιώργοςΤρίτη 17 Αυγούστου 2010
Στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός βρέθηκε σήμερα (χθές) το μεσημέρι ο Γιώργος Ζησόπουλος προκειμένου να συζητήσει το.. ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των "μελανολεύκων". Ο Κατερινιώτης άσος που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσει το φιλικό Πιερικός-Λάρισα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους διοικούντες το σύλλογο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, να ανακοινωθεί η απόκτησή του.
Αν τελεσφορήσουν οι επαφές, ο Πιερικός θα ισχυροποιηθεί πάρα πολύ αποκτώντας έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στη νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου και από εκεί και πέρα οι προσπάθειες ενίσχυσης θα επικεντρωθούν, σύμφωνα με την επιθυμία του Γιώργου Χατζάρα, στη θέση του κεντρικού αμυντικού.(http://katerinisport.blogspot.com/)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks