Γκουλής: Επικίνδυνη ομάδα ο Πιερικός

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 | 0 σχόλια

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010


Ο Βοιωτός τεχνικός των "μελανόλευκων", Νίκος Γκουλής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην ηρεμία που χρειάζεται να δείξουν άπαντες από εδώ και πέρα, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα επικίνδυνη την ομάδα του Πιερικού που είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ. (24/3/2010)
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος....

ΣΧΟΛΙΟ ΖΑΛΙΚΑ: Μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τα ντέρμπι

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010


Η mikriliga.com αναλύει κάθε βδομάδα την αγωνιστική δράση της Γ' Εθνικής με το... μάτι του ειδικού. Διαβάστε στην ιστοσελίδα μας το σχόλιο του -γνωστού από τη θητεία του σε αρκετές επαγγελματικές ομάδες- προπονητή Νίκου Ζαλίκα για τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής σε Βόρειο και Νότιο όμιλο.
Tα ντέρμπι μονοπώλησαν το ...

Δυσκόλεψε η πρόκριση για τον Αρη που ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο «Αλεξάνδρειο» Με διαφορά επτά πόντων (64-71)

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010
Μειώθηκαν οι ελπίδες του Αρη για πρόκριση στο φάιναλ-φορ μετά την ήττα του με 71-64 από τη Βαλένθια μέσα στο «Αλεξάνδρειο» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση και πλέον θέλει νίκη με διαφορά επτά ή περισσότερων πόντων στον επαναληπτικό της Ισπανίας για να πάρει το εισιτήριο.
Η εξέλιξη του πρώτου μισού της αναμέτρησης δεν ήταν η καλύτερη για τους γηπεδούχους. Η Βαλένθια εκμεταλλεύτηκε την κακή αγωνιστική συμπεριφορά του Αρη και στις δύο πλευρές του παρκέ, με αποτέλεσμα να ..

«Πράσινο» προβάδισμα για τελικό - «Επαγγελματική» νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 κόντρα στον ΠΑΣ για το Κύπελλο

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010
Χωρίς να εντυπωσιάσει, φανερά επηρεασμένος από την ήττα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός με ολιγόλεπτες εξάρσεις στο παιχνίδι του επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ουσιαστικά προκρίθηκε στον τελικό, αφού η ρεβάνς (πιθανόν την Τετάρτη του Πάσχα) θα έχει ...

Το άγγιγμα του Μίδα! ΧΡΥΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. Ο ΜΕΣΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010
Ο διάδοχος του  Μαραντόνα, ο εξωγήινος, ο θεϊκός, σύμφωνα με τον ισπανικό  Τύπο, Λιονέλ Μέσι,  κυριαρχεί παντού
Κυρίαρχος σε όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου αναδεικνύεται ο Λιονέλ Μέσι. Μετά τους τίτλους που κατέκτησε σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, ο Αργεντινός κατακτά και την κορυφή στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες του κόσμου για το 2010. Ο διάδοχος του Μαραντόνα, ο εξωγήινος, ο θεϊκός, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, εκθρόνισε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από την κορυφή της πυραμίδας με τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε στην τελευταία του έκδοση το γαλλικό περιοδικό «France...

Πρόκριση με διαμαντάκι - πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,κέρδισε την Φιλανδία με 2-1

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος Η Εθνική ομάδα των Παίδων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε μέσα σε τέσσερα λεπτά να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και με τη νίκη επί της Φινλανδίας με 2-1, πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Το αντιπροσωπευτικό μα συγκρότημα ακόμα και με ισοπαλία έμενε εκτός συνέχειας, καθώς την πρώτη θέση του ομίλου θα την κατακτούσε το ΕΪΡΕ, το οποίο επικράτησε εύκολα της ..Αυστρίας με 3-0. Η μόνη ελπίδα που θα είχε ήταν να βγει καλύτερη δεύτερη από τους εννιά ομίλους, κάτι που φάνταζε δύσκολα με πέντε βαθμούς που θα είχε μαζέψει.
Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν το εξετάζουμε πλέον και σε αυτό βοήθησε τα ..

"Βατανιακός - Βέροια"

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010
Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι
Σήμερα γήπεδο Βατανιακού ώρα 16.00
Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Βατανιακού η τοπική ομώνυμος ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την άλλοτε βασίλισσα του Βορρά την ιστορική Βέροια.
Το παιχνίδι θα γίνει στις 4 το απόγευμα και η ομάδα της Βέροιας θα ξεκινήσει με τους βασικούς αφού στις προθέσεις του προπονητή της Τιμόθεου Καβακά είναι να κάνει μια δυνατή πρόβα απέναντι σε μια ποιοτική και ισχυρή ομάδα όπως είναι ο Βατανιακός προκειμένου να εξαπολύσει τη μεγάλη αντεπίθεση της ανόδου  στη Β΄ Εθνική.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Νέα επιτυχία της Κατερίνας Νικολαϊδου

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.03.2010
Αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης
Το σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά η δεύτερη φάση των αγώνων αξιολόγησης προκειμένου να σχηματιστεί η Εθνική Ομάδα κωπηλασίας η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Τσεχία τον ερχόμενο Αύγουστο.
Στον παραπάνω αγώνα συμμετείχε και η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νικολαϊδου Κατερίνα. Η πρωταθλήτρια και βαλκανιονίκης μας πήρε μέρος στο αγώνισμα σκιφ Νεανίδων και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τους ομοσπονδιακούς προπονητές αφού και ...

Η συνέντευξη της εβδομάδας Γιώργος Γαβρίδης: "Και του χρόνου πρωταγωνιστές"

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.03.2010
Ο Πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μίλησε στους "Αθλητικούς Αντίλαλους" για τους πρωταθλητές της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είναι από το απόγευμα του Σαββάτου και μαθηματικά ο πρωταθλητής της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Η ομάδα του Δημ. Παπούλα κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία, κάτι που ...

Σε χθεσινή φιλική συνάντηση... Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Νέοι Πιερικού 1 - 1

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.03.2010
Έχοντας στην σύνθεσή της κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, αναδείχθηκε χθες ισόπαλη με 1 - 1 τέρματα, στο δημοτικό γήπεδο της Ν. Ζωής με αντίπαλο την ομάδα Νέων του Πιερικού.
Ο Γιώργος Καμπερίδης, διαπίστωσε την "ετοιμότητα" κάποιων παικτών που έρχονται πίσω από τις βασικές του επιλογές και μετά το τέλος της χθεσινής φιλικής συνάντησης έδειχνε ικανοποιημένος από αυτά που είδε.
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μυστακίδης έδωσε ...

Πιερικός "Επιστρέφει" με ΟΦΗ ο Μαρτίνεζ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.03.2010
Ξεκίνησε από χθες η εβδομαδιαία προετοιμασία του Πιερικού ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.
Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν μεγάλο χρονικό διάστημα την Δευτέρα κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποχώρησαν ενώ όλοι οι υπόλοιποι ξεκίνησαν την χθεσινή προπόνηση με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής - κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Δεν πήραν μέρος...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks