Σάν σήμερα 4 Ιουλίου 2004 η Εθνική Ελλάδος....βίντεο

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 | 0 σχόλια

http://www.euro-2012.gr/wp-content/uploads/greece-euro2004.jpg 


Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σάν σήμερα η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου έγραψε Ιστορία... δείτε ένα αφιέρωμα.. δείτε τα βίντεο..

530 αθλητές στα ΚΒ’ Ολύμπια 2011

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 4 7 2011

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011



ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011
Είναι σχεδόν επίσημο και ο Γιώργος Λύρας της Λεπτοκαρυάς εντάσσεται στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Το σκάουτιγκ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και η μεγάλη συμβολή των ανθρώπων της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  και η θετική συγκατάθεσή τους στην πρόσφατη επίσκεψη στο Σοφικό Κορινθίας, λειτούργησε και γρήγορα με κινήσεις αστραπή οι άνθρωποι του ΟΣΦΠ ενέτεξαν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Λύρα της Λεπτοκαρυάς ένα απο τα πολλά ταλέντα που διαθέτει η Πιερία.
- Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λύρας δοκιμάστηκε και φέτος την περίοδο του Πάσχα μαζί με άλλα τρία παιδιά της Πιερίας, που και αυτά άφησαν άριστες εντυπώσεις και οι πληροφορίες λένε ότι άν δέν ενταχθούν φέτος θα γίνει ανάλογη κίνηση την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.
- Μεγάλη ήταν η συμβολή των υπευθύνων της ΣΧΟΛΗΣ της Κατερίνης , αφού και με δική τους προτροπή αποφασίστηκε να ξαναδούν την πρόοδο των παιδιών αυτών που δοκιμάστηκαν στον ΟΣΦΠ.
- Τώρα βέβαια και με την ίδρυση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, η ανέρευση και η υπόδειξη των ταλέντων θα είναι και υποχρέωση της ακαδημίας και θα γίνεται με τον πιό επίσημο τρόπο.
- Σε επικοινωνία των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους ανθρώπους της ΣΧΟΛΗΣ στην Κατερίνη,εκφράστηκε η ικανοποίησή τους και οι ευχαριστίες για την συμβολή τους στην σωστή επιλογή των παιδιών..




ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks