Ιταλία καλεί Τζιόλη

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

 ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2010

Ο Έλληνας διεθνής μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κιέβο Βερόνα.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη βρίσκεται η Κιέβο Βερόνα. Ο Παναθηναϊκός και η ιταλική ομάδα έχουν συμφωνήσει σε εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς και το μόνο που μένει είναι να τα βρει και η διοίκηση της Κιέβο με τον ποδοσφαιριστή.
Τίποτα δεν είναι απολύτως σίγουρο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν κάποιες διαφορές στο οικονομικό, ωστόσο ο μέσος της Εθνικής Ελλάδας όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στο Καμπιονάτο προκειμένου να εξασφαλίσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενόψει Μουντιάλ.
Για τον 25χρονο άσο ο Παναθηναϊκός είχε πρόταση και από μία γερμανική ομάδα, πιθανότατα τη Νυρεμβέργη, αλλά φαίνεται πως η Κιέβο Βερόνα , που είναι 13η στη βαθμολογία της Serie A, έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
Πολύ πιθανό είναι πάντως να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και από το νέο μήνα ο Τζιόλης θα είναι κάτοικος "Μπεντεγκόντι".(ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Ήττα σοκ του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν (59-64)

Πέμπτη 28-1-2010

Οι «πράσινοι» στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκας, ηττήθηκαν εντός έδρας με 59-64 Η Παρτιζάν «πέρασε» από το ΟΑΚΑ επικρατώντας επί του Παναθηναϊκού με 59-64 και προκάλεσε αναταραχή στους «πράσινους». Πριν το τζάμπολ του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή. Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα αποφάσισαν ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Παρτιζάν να δοθεί για βοήθεια στους κατοίκους της πληγείσας χώρας.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε περιπέτειες όχι για την κατάκτηση της πρωτιάς στον πέμπτο όμιλο του Top 16, αλλά και για την πρόκρισή του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Κάκιστος αμυντικά στο πρώτο και επιθετικά στο δεύτερο μέρος ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης. Θετικός στο ντεμπούτο του ο Χάισλιπ, αλλά…
Οι άλλοι δύο εκπρόσωποί μας μπαίνουν στο παιχνίδι αύριο (28/1) – αμφότεροι ταξιδεύουν στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν (την ίδια ώρα!) δύο από τις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος. Ο Ολυμπιακός (28/01, 21:45) δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Κάχα Λαμποράλ, σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της πρεμιέρας. Το Μαρούσι θα βρεθεί στο μυθικό «Παλάου Μπλαουγκράνα», έδρα της Μπαρτσελόνα που προβάλλει ως το πρώτο φαβορί για τη φετινή κούπα.
Τα δεκάλεπτα: 22-20, 42-36, 52-46, 59-64
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Σπανούλης 14, Περπέρογλου, Φώτσης 6, Χάισλιπ 7, Νίκολας 5, Διαμαντίδης 11, Πέκοβιτς 7, Καλάθης, Σερμαντίνι 1, Γιασικεβίτσιους 6.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Βουγιόσεβιτς): Ρόμπερτς 12, ΜακΚάλεμπ 8, Κέτσμαν 5, Μιλόσεβιτς, Ράσιτς 10, Μίτροβιτς, Μπόζιτς 12, Βέσελι 13, Ντέκιτς, Βράνιες 4, Μιλόσεβιτς.

* ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάλαγα: 86-78
Η ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Top-16, επικρατώντας στη Μόσχα της Μάλαγα με 86-78.
Τα δεκάλεπτα: 20-15, 42-38, 65-57, 86-78
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Κουρμπάνοφ, Κεϊρού, Σισκάουσκας 23 (4), Χόλντεν 6 (2), Μενσά-Μπονσού 3, Πονκρασόφ, Βορόντσεβιτς 9 (1), Λάνγκτον 19 (5), Κάουν 9, Σοκόλοφ 1, Κριάπα 12, Πλάνινιτς 4
ΜΑΛΑΓΑ: Κουκ 3 (1), Ροντρίγκεθ, Φρέιρε 3 (1), Πρίντεζης 14 (2), Ντάουντελ 3 (1), Βελς 12 (3), Χιμένεθ 2, Ντίξον 17 (1), Ρούμπιο, Λίμα, Φρίλαντ 8, Άρτσιμπαλντ 16
Το σημερινό (28/1) πρόγραμμα:
19:00 Κίμκι – Τσιμπόνα
21:00 Πρόκομ – Ζαλγκίρις
21:30 Σιένα – Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:45 Μπαρτσελόνα – Μαρούσι
21:45 Κάχα Λαμποράλ – Ολυμπιακός (αθλητικα νεα)

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Ένας Πλάτανος στην Κατερίνη

ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2010 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Νίκου Πλάτανου στον Πιερικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο 
Μεταγραφική ενίσχυση μέσω… κακοκαιρίας. Ο Πιερικός σύναψε συνεργασία για τον επόμενο 1,5 χρόνο με τον Νίκο Πλάτανο. Ο 25χρονος αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τον Εθνικό Αστέρα και τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε στις προπονήσεις του Πιερικού.
Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα της Κατερίνης, αποτελεί ο Μανουσαρίδης, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον σύλλογο.
Στα αγωνιστικά, η προπόνηση διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ δοκιμάστηκε και ένας 19χρονος Έλληνας χαφ ο οποίος άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις.

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Αντωνίου: "Να αφήσουμε τις φιέστες"

alt
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κώστας Αντωνίου σε συνέντευξη που παρεχώρησε εφιστά την προσοχή των παικτών του «τριφυλλιού» και να μην εφησυχάσουν από την διαφορά των 8 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ μιλώντας για τον Νίκο Νιόπλια τόνισε ότι έγινε επί ημερών του πιο ξεκάθαρη η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και η συνεισφορά του στο κλίμα της ομάδας είναι πολύ  μεγάλη.
Μεταξύ άλλων είπε ο Κώστας Αντωνίου στον ρ/σ «NovaΣΠΟΡ»: Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αν δούμε τα πράγματα πως έχουν. Δεν είναι δυνατό, ένδεκα αγωνιστικές πριν από το τέλος, να λέμε ότι είμαστε χαρούμενοι, επειδή έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τα πρωταθλήματα τελειώνουν στη λήξη τους, όταν είσαι ....και μαθηματικά πρωταθλητής. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις φιέστες και όσα λέγονται. Αυτό είναι μια παγίδα και δεν θέλουμε να πέσουμε σε αυτή. Ξέρω ότι και ο Νιόπλιας είναι αυτής της άποψης. Όλοι έχουμε την επιθυμία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρέπει να κοιτάξουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και να πάρουμε την νίκη στο συγκεκριμένο ματς.
Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι ο νέος προπονητής κινήθηκε με το σκεπτικό ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Προσπάθησε πάνω σε αυτό που είχαμε, έβαλε κάποια στοιχεία και αυτό λειτούργησε σε όλους τους τομείς της ομάδας. Έγινε πιο ξεκάθαρη η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας προς τους παίκτες και όσους παρακολουθούν τους αγώνες της. Για όλους μας ζητούμενο είναι να βγάζουμε αυτή την αγωνιστική διάθεση και αυτή την καθαρή τεχνική εικόνα. Κατά τη γνώμη μου, το ρίσκο δεν είναι αν έχει μεγάλη εμπειρία ένας προπονητής. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην Ευρώπη με ποδοσφαιριστές που έγιναν προπονητές, μόλις τέλειωσαν την καριέρα τους. Για εμένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι έχουμε μια τεχνική ηγεσία με επάρκεια γνώσης, έχει γνώση της κουλτούρας της ομάδας. Ξέρει ποια είναι η ομάδα και που μπορεί να φτάσει. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω συνεργάτες (σ.σ.: Τεν Κάτε), με τους οποίους δούλεψα για περίπου 18 μήνες. Η συνεισφορά του Νίκου (Νιόπλια) στο κλίμα της ομάδας είναι πολύ μεγάλη».(ΝΕΤ)

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 
 
 

Kυανόλευκος ο Κομπαγιάσι

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-1-2010 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Ηρακλή. Ο Ιάπωνας υπέγραψε συμβόλαιο συνολικής διάρκειας 1,5 έτους και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο χώρο του κέντρου
Παίκτης του Ηρακλή και με τη... βούλα είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Ιάπωνας Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ανακοινώθηκε η συμφωνία, ενώ σε λίγο θα υπάρξει και φωτογραφικό υλικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον διεθνή Ιάπωνα μέσο, Daigo Kobayashi, μέχρι το καλοκαίρι του 2011». Ο Ιάπωνας έφτασε στην πόλη δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα (27/01) και το πρωί βρέθηκε στην Μίκρα και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Εισήγηση Ζούντμπι
Ο Κομπαγιάσι προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Στάμπαεκ, όπου παραχωρήθηκε δανεικός από την Ομίγια Αρντίγια της πατρίδας του (είναι το αστέρι της ομάδας). Στην πρώτη του παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έπαιξε συνολικά σε 40 αγώνες πετυχαίνοντας 13 γκολ με την νορβηγική ομάδα. Ο Τόμας Ζούντμπι, ο Νορβηγός βετεράνος άσος που προορίζεται για αντικαταστάτης του Ηλία Πουρσανίδη, πρότεινε τον Ιάπωνα στους κυανόλευκους και συνάμα εγγυήθηκε για την αξία του.

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

«Τρέλα» Ντενίλσον στην Καβάλα - Μεταγραφικό «μπαμ» ετοιμάζει η διοίκηση Ψωμιάδη, φέρνοντας στην Ελλάδα των Βραζιλιάνο επιθετικό

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-1-2010 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Οι μεταγραφικές… βόμβες στην Καβάλα και τη διοίκηση Ψωμιάδη συνεχίζονται… Οι «Αργοναύτες» μέχρι το τέλος της εβδομάδας ετοιμάζονται για την άφιξη του 32χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Ντενίλσον, ο οποίος έχει αγωνιστεί 61 φορές στην εθνική ομάδα της χώρας του και έχει πετύχει εννέα γκολ.
Ο Ντενίλσον στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά στη συνέχεια δεν είχε ανάλογη πορεία. Εχει αγωνιστεί επί μία επταετία στην Ισπανία με την Μπέτις η οποία τον πλήρωσε με χρυσάφι για να τον αποκτήσει από την Σάο Πάολο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε μία χρονιά στην Μπορντό και σε ομάδες της Βραζιλίας, της Ασίας και των ΗΠΑ.
Εξάλλου, τελειωμό δεν έχει η ονοματολογία αναφορικά με τους προπονητές που ενδιαφέρουν την Καβάλα. Πορτογαλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι Ζοάο Κάρλος Περέιρα και Πάουλο Τόρες, είναι στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας.
Ο πρώτος είχε καθίσει πρόσφατα στον πάγκο της Μπελενένσες, από την οποία αποχώρησε και έκτοτε είναι χωρίς ομάδα. Ο δε Πάουλο Τόρες, τώρα, προπονεί την Τορένσε, ομάδα Β' Εθνικής της χώρας του, ενώ νωρίτερα έχει καθοδηγήσει, μεταξύ άλλων, τις Μπαρεϊρένσε και Ρίο Μαγιόρ. Στο άκουσμα του ονόματος του Εμίλιο Φερέρα, πρώην προπονητή του Πανιωνίου, η διοίκηση του ΑΟΚ δεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον…

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Ο Κάκος στα Πηγάδια - Το παιχνίδι του Άρη με την Ξάνθη θα «σφυρίξει» ο Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας

27-1-2010 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι του Άρη με την Ξάνθη θα «σφυρίξει» ο Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας.

* Πανθρακικός – Εργοτέλης
Διαιτητής: Μάνταλος Σταύρος (Αθηνών)

* Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Δαλούκας Γεώργιος (Θεσσαλίας)

* Ξάνθη – Άρης
Διαιτητής: Κάκος Αναστάσιος (Κέρκυρας)
1ο βοηθός: Δάλλας Κων/νος (Ηπείρου)
2ος βοηθός: Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Χατζής Γεώργιος (Δυτ. Αττικής)

* Πανιώνιος – Ολυμπιακός
Διαιτητής: Κύρκος Δημήτριος (Ηπείρου)

* Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Διαιτητής: Σταθόπουλος Γεώργιος (Αχαΐας)

* ΠΑΟΚ – Ατρόμητος
Διαιτητής: Γιαννόπουλος Γεώργιος (Αθηνών)

* ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα
Διαιτητής: Κουκουλάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου)

* Ηρακλής – Καβάλα
Διαιτητής: Τσινιάρης Μιχαήλ (Αθηνών)

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Ποινική δίωξη για δέκα άτομα Τα μέλη των ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος, επί εποχής Μπέου, διώκει η εισαγγελέας Ευσταθία Σπυροπούλου, με την κατηγορία της εξαπάτησης του δήμου Νέας Σμύρνης

 27-1-2010 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)
Ποινικές διώξεις στους Γιώργο Κουτελάκη (δήμαρχος Ν. Σμύρνης), Γιώργο Σιότροπο (πρώην δήμαρχος Ν. Σμύρνης), Αχιλλέα Μπέο και Μαρίνα Ιακωβάκη (αντιδήμαρχος Ν. Σμύρνης), άσκησε η εισαγγελέας Ευσταθία Σπυροπούλου, καθώς φέρονται να έχουν καταχραστεί το ποσό του 1.590.556 ευρώ, όταν είχαν στην διαχείρισή τους την ΠΑΕ Πανιώνιος.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εισαγγελική πρόταση, τα δέκα προαναφερθέντα άτομα, εξέδιδαν πλαστά τιμολόγια, έτσι ώστε ο δήμος να χρηματοδοτήσει τον Πανιώνιο για διορθωτικές κινήσεις στο γήπεδό του. Ωστόσο, αυτά τα χρήματα - έτσι κατηγορούνται τουλάχιστον - τα κρατούσαν οι ίδιοι. Μάλιστα, στην πρόταση, αναφέρεται ότι από το διάστημα 12 Μαρτίου 1995 μέχρι 28 Ιουλίου 2000, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ενήργησαν με δόλο με εναλλασσόμενους ρόλους. Πιο αναλυτικά, κατήρτισαν πλαστά εικονικά τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, τα οποία δήθεν είχαν εκδοθεί από εταιρείες, οι οποίες, όμως, φορολογικά ήταν ανύπαρκτες. Αυτά αφορούσαν κάποιες εργασίες στο γήπεδο. Κάποια τιμολόγια φέρονταν να είχαν εκδοθεί από έναν πεθαμένο, ενώ έφεραν έναν κωδικό διάτρησης, τον οποίο έκαναν με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από καρφίτσα και όχι με τις νόμιμες διατρητικές μηχανές.
Όμως τι κατάφεραν με αυτές τις κινήσεις; Αυτά που πέτυχαν, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση ήταν, ο Δήμος να καταβάλει για την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ:
* 227 εκατομμύρια δρχ για το 1995
* 300 εκατομμύρια δραχμές για το 1996
* 400 εκατομμύρια δραχμές για το 1997
* 300 εκατομμύρια δραχμές για το 1998
* 300 εκατομμύρια δραχμές για το 1999
* 300 εκατομμύρια δραχμές για το 2000.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Δ' Εθνική - Δηλώσεις των προπονητών των ομάδων της Πιερίας

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο προπονητής της Α.Ε Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης

«Μας άξιζε η νίκη στην Αγκαθιά»
Για το θέμα της κορυφής: Κοιτάζω μόνο την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι.
Η πρωτοπόρος Α.Ε Ποντίων έκοψε τους πρώτους βαθμούς από την εκ των διεκδικητριών  του τίτλου Νίκη Αγκαθιάς αφού στα επτά προηγούμενα παιχνίδια είχε μόνο νίκες. Το τελικό 1-1 είναι άδικο για την Α.Ε Ποντίων που ήταν η ομάδα που επικράτησε σ’ όλους τους τομείς, δημιούργησε ευκαιρίες και αν τις αξιοποιούσε  θα επέστρεφε νικήτρια. Αναφερόμενος ο προπονητής της Α.Ε Ποντίων δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δείξανε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι το τελικό αποτέλεσμα γιατί έπρεπε να το κερδίσουμε τουλάχιστον με τρία γκολ διαφορά. Είχαμε τις ευκαιρίες ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι και χωρίς μάλιστα να κινδυνέψουμε σ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από ατομικά λάθη και όχι ικανότητα των αντιπάλων. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα αποκτά σιγά-σιγά αγωνιστική φιλοσοφία και δόγμα στο παιχνίδι της κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει   το μέταλλο του πρωταθλητή.
Για την ώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό.
Β.Κ: Το πρωτάθλημα παρουσιάζει μια άγρια ομορφιά αφού στην κορυφή με διαφορά βαθμών που μπορούν να καλυφθούν υπάρχουν πολλές ομάδες. Ποια έιναι η άποψή σου για τη συνέχεια;
Γιώργος Καμπερίδης: Δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Εμείς (εγώ και οι παίκτες μου) κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όχι μόνο από δύο ομάδες αλλά από 4-5 ομάδες.
Ο κ. Μπάμπης Μουστακίδης, προπονητής του Εθνικού Κατερίνης
«Δίκαιο το αποτέλεσμα μπορούσαν και οι δύο τη νίκη.
Τι πιστεύει για το γκρουπ της κορυφής.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι Εθνικού –Βατανιακού έγινε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις  και μ’ ένα ημίχρονο καλής απόδοσης από κάθε ομάδα. Για το παιχνίδι αυτό ο προπονητής του Εθνικού  δήλωσε:
«Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και γι’
αυτό προσπάθησαν χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά όπλα.
Ο Βατανιακός  στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλύτερα, είχε μια ελαφριά υπεροχή χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία.
Εμείς σ’ αυτό το διάστημα αμυνθήκαμε σωστά προσπαθήσαμε επιθετικά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρουμε πολλά πράγματα γιατί δεν είχαμε στο επιθετικό κομμάτι καλή κυκλοφορία και οργάνωση.
Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και το μόνο που ζήτησα ήταν να δείξουν μεγαλύτερη υπομονή στην οργάνωση του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε φάσεις στην εστία του αντιπάλου. Ξεκινήσαμε με μια μεγάλη ευκαιρία που θα μπορούσε να μας βάλει μπροστά στο σκορ, ήμασταν πιο δυνατοί και αποφασιστικοί τουλάχιστον στα πρώτα 20λεπτά του Β΄ ημιχρόνου και σίγουρα είχαμε καλύτερη εικόνα και ήμασταν πιο κοντά στη νίκη από τον αντίπαλο στο χρονικό αυτό διάστημα. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές; Τους ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ αυτό όμως δεν έγινε και έτσι είχαμε το τελικό αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένες καμία από τις δύο ομάδες παρόλο που ήταν δίκαιο. Εμείς θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να πάρουμε τα αποτελέσματα που  πρέπει για να αναρριχηθεί η ομάδα στη βαθμολογία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Εδώ και αρκετό καιρό είμαστε καλά σαν ομάδα και αυτό με ευχαριστεί και αν συνεχίσουμε έτσι θα δικαιωθούν οι προσπάθειες των παικτών.
Β.Κ: Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος με το συνωστισμό που παρουσιάζει η κορυφή;
Μπάμπης Μουστακίδης: Σύμφωνα με τη βαθμολογική σημερινή κατάσταση από το Βατανιακό μέχρι την κορυφή μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Αγωνιστικά όμως με το πρόγραμμα και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μπορούμε και μεις με βάση την εικόνα που παρουσιάζουμε να διεκδικήσουμε και μεις την πρώτη θέση.
Ο προπονητής του Βατανιακού κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης

«Και οι δύο ομάδες μπορούσαν τη νίκη» Η άποψη του για το θέμα της ανόδου.
Δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Βατανιακού, το αποτέλεσμα του αγώνα και το ότι οι παίκτες του δεν παρουσίασαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, αυτό των τελευταίων αγωνιστικών όπως δήλωσε οφείλεται  στον κακό αγωνιστικό χώρο. Πάντως δεν παρέλειψε να πει ότι και οι δύο ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά παρ΄ όλα αυτά προς το τέλος δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θα μπορούσε βέβαια ο Εθνικός στη φάση με τον Τσιμόπουλο να προηγηθεί και στο παιχνίδι να έχει τον πρώτο λόγο  και ίσως και να το κερδίσει.
Β.Κ: Πίστευες δηλαδή ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι;
Γιάννης Κωνσταντινίδης: Ναι.  Είναι όμως κρίμα ειδικά για μας γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουμε την κορυφή  περισσότερο. Πιστεύω ότι ο αγωνιστικός χώρος δε μας άφησε ν; παίξουμε αυτό που μπορεί η ομάδα γιατί στα τελευταία παιχνίδια έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, συνεχίζουμε βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε μέχρι το τέλος τι μπορούμε να πετύχουμε.
Β.Κ: Η  Νάουσα βρίσκεται στη 2η θέση με δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο. Πως βλέπεις τη Νάουσα και την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην κορυφή;
Γιάννης Κωνσταντινίδης: Είναι επικίνδυνη  ομάδα η Νάουσα. Το ευχάριστο είναι ότι 4-5 ομάδες που βρίσκουν στο κυνήγι της 1ης θέσης και μέσα  σ’ αυτές και η ομάδα μου. Βαθμοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σίγουρα θα χαθούν. Βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του δευτέρου και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα γίνει μεγάλη μάχη.
Β.Κ: το ότι η Νάουσα θα έρθει τρεις φορές στην Κατερίνη σου λέει τίποτε;
Γιάννης Κωνσταντινίδης: Αυτό είναι ένα αβαντάζ για τις δικές μας ομάδες που θα πρέπει να την κερδίσουν και να μείνει πίσω στη βαθμολογία.
Ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Στέφανος Ταβουκτσής

«Η νίκη αυτή μας ανέβασε βαθμολογικά και ψυχολογικά»
Τι είπε για το γκρουπ της κορυφής
Την απόλυτη ικανοποίηση για τη νίκη της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Στέφανος Ταβουκτσής απονέμοντας  τα εύσημα στους παίκτες του και ευχαριστώντας τον κόσμο γιατί με τη νίκη αυτή το όφελος ήταν διπλό με πιο μεγάλο μάλιστα την τόνωση του ηθικού των παικτών. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν για μας ότι καλύτερο γιατί είχαμε απέναντί μας ένα πολύ καλό αντίπαλο που είχε μάλιστα από το 22΄ και μετά αριθμητικό αποτέλεσμα μετά την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Μπατάλα.
Στο α΄ ημίχρονο ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα, χωρίς πάθος και μάλλον μέχρι το λεπτό της αποβολής του παίκτη μας δεν είχαμε καταλάβει τη σπουδαιότητα που είχε για μας ο αγώνας αυτός.
Μετά την αποβολή και μόλις βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο καταλάβαμε τη σημασία του παιχνιδιού. Ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει ενώ στα προηγούμενα 22 λεπτά μας απείλησε. Αρχίσαμε  προοδευτικά να ανεβάζουμε την απόδοσή μας και δημιουργήσαμε δυο-τρεις ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην ανάπαυλα συζητήσαμε με τα παιδιά τον τρόπο που θα φτάναμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Και αυτό έγινε. Κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του δημιουργήσαμε σαφώς περισσότερες και κλασσικές ευκαιρίες και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε και να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς.
Στα τελευταία 10λεπτα που ο αντίπαλος τα έπαιξε για όλα δεν τον επιτρέψαμε να μας απειλήσει κλείνοντας όλους τους χώρους ενώ παράλληλα βγαίναμε  στην αντεπίθεση για το δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι αυτό δε μας έδωσε μόνο βαθμολογική ανάσα αλλά μας ανέβασε και την ψυχολογία στα ύψη κάτι που μας έλειπε πολύ.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμβολή του που ήταν καθοριστική. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που είναι ένα τοπικό ντέρμπι από το οποίο πιστεύω ότι θα αποκομίσουμε αρκετά οφέλη.
Β.Κ: Πως βλέπεις Στέφανε το θέμα της ανόδου μετά την βαθμολογική άνοδο και της Νάουσας στο γκρουπ των πρωτοπόρων μαζί με Βατανιακό, Εθνικό Βατερού και Αγκαθιά;
Στέφανος Ταβουκτσής: Πίστευα και πιστεύω ότι η Νάουσα είναι από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο. Άποψή μου είναι ότι πολύ κοντά στην άνοδο είναι και η Α.Ε Ποντίων, ο Βατανιακός και η Νάουσα με ίδιες πιθανότητες.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ(ΣΑΡΙΣΑ) 60-65

http://www.cityofathens.gr/files/basketball_middle.jpg 

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010


Ικανή για τα πάντα φαίνεται να είναι η ομάδα του Βατανιακού(Σάρισα)! Στο εξ αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης δε κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την ομάδα της Σωσάνδρας και ηττήθηκε με 77-67! Βέβαια οι απουσίες, αλλά κυρίως η ανεπανάληπτα εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε, δε άφηναν περιθώρια για κάτι καλύτερο στους Κατερινιώτες.
Το Σάββατο όμως, φάνηκε η στόφα της μεγάλης ομάδας μέσα στην καυτή έδρα της Μελίκης, σπάζοντας το αήττητο της τοπικής ομάδας. Από την πρώτη στιγμή οι παίκτες του Βατανιακού μπήκαν αποφασιστικά και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού με την απαραίτητη ψυχραιμία! Κάπως έτσι κύλησε και το β' δεκάλεπτο, με καμιά από τις δύο ομάδες να μπορούν να χτίσουν διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο με 36-33. Στο γ' δεκάλεπτο ξεχώρισε η σκληρή άμυνα των φιλοξενούμενων που υποχρέωσαν τη Μελίκη να πετύχει μόλις 7 πόντους! Πέντε λεπτά πριν τη λήξη η διαφορά υπέρ των Κατερινιωτών άγγιξε και τους 10 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν και έμπειροι, αλλά και νέοι σε ηλικία παίκτες προσφέροντας όλοι τα μέγιστα για την ομάδα της πόλης μας. Διακριθέντες για τη Σάρισα ήταν κυρίως ο Μπαλαρμάς Αν. με τους 32 πόντους και ο Β. Κόκκινος με τη πολύ καλή άμυνα του!
Έντονα παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι εναντίον των διαιτητών Εκίζογλου και Παπαγεωργίου οι οποίοι είχαν άστοχα σφυρίγματα εις βάρος και των δύο ομάδων. Τα δεκάλεπτα: 17-19, 18-15, 07-14, 18-17.
ΣΑΡΙΣΑ (Χοτοκουριδης): Βαφείδης Αλ. 8, Καραφουλίδης, Μπαλαρμάς 32, Κουτσικιανίδης, Φελεκίδης, Φώτας 4, Βαφείδης  Ι., Βαφείδης Ν. 6, Πόσιος 7, Κόκκινος 8, Ακερμανίδης.
ΜΕΛΙΚΗ (Ασλανίδης): Πελλας 8, Παραπούρας 6, Ντόβας 23, Λέφας 13, Ουγγρίνης 6, Σιστάκος 4.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Δ' Εθνική - Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο αγώνας Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης – ΓΑΣ Σβορώνου

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-1-2010

Με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής μεταξύ της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης και του ΓΑΣ Σβορώνου θα γίνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Ν. Ζωής, έδρα της Α.Ε. Ποντίων και θ’ αρχίσει στις 15:00.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Διαιτητές του Συνδέσμου Πιερίας Σε αγώνες Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-1-2010

http://www.hdsa.info/media/Referee%20-%20Cartoon%202.GIF
Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής
Αγροτικός Αστέρας – ΟΦΗ
Διαιτητής: Θάνος Δ. (Γρεβενών)
Α’ Βοηθός: Καραϊσαρίδης Ν. (Πιερίας)
Β’ Βοηθός: Γεωργιάδης Γ. (Κοζάνης)
4ος Διαιτητής: Κύζας Γ. (Δράμας)
Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής
Κοζάνη – Βέροια
Διαιτητής: Στεφανίδης Χ. (Καστοριάς)
Α’ Βοηθός: Παρχαρίδης Θ. (Δράμας)
Β’ Βοηθός: Μαλεζίδης Π. (Φλώρινας)
4ος Διαιτητής: Ίσαρης Λουκάς (Πιερίας)
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010
Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αναλύαμε, από τη συγκεκριμένη στήλη, τους λόγους που καθορίζουν τη βαθμολογική θέση του Πιερικού στο σάπιο και νοσηρό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, την Κυριακή που μας πέρασε λάβαμε για μια ακόμη φορά  το μήνυμα από τους «αρχιτέκτονες» και τους «εξουσιαστές» του κακόμοιρου πρωταθλήματος, στο οποίο δυστυχώς αγωνίζεται η ομάδα μας.
Ως υγιείς φίλοι του ποδοσφαίρου και του Πιερικού αισθανόμαστε προσβεβλημένοι από την αντιμετώπιση που υφίσταται η ομάδα μας από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Αισθανόμαστε ντροπή που ο Πιερικός αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα που ποδόσφαιρο παίζουν μεν οι ποδοσφαιριστές, αλλά οι νίκες, οι ισοπαλίες και οι ήττες δεν κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους. Σε κάθε αγωνιστική είμαστε μάρτυρες μιας σκηνοθετημένης παράστασης, όπου οι σεναριογράφοι είναι γνωστοί και οι φίλαθλοι τα αθώα θύματα.
Πολλοί με βρίσκουν στο δρόμο και με ρωτούν με απορία: «Ακόμη με τον Πιερικό ασχολείσαι, δεν βαρέθηκες…». Κι εγώ προσπαθώ να αιτιολογηθώ για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου, να υπερασπίσω τα δίκαια της ομάδας μου, να τους φέρω ξανά κοντά στον Πιερικό, να σώσω κάτι από την αξιοπρέπεια που καταπατούν οι τυχάρπαστοι παράγοντες που καλλιεργούν δήθεν αθλητισμό και προάγουν το φίλαθλο πνεύμα.
Όχι κύριοι, δεν θα νικήσετε εσείς. Θα νικήσει ο αθλητισμός. Θα νικήσει το ποδόσφαιρο. Θα νικήσει μια φορά και ο Πιερικός. Γιατί είναι τιμή σας που αγωνίζεται σ’ αυτό το πρωτάθλημα ο Άρχοντας του Βορρά. Δεν μπορείτε να τη διαλύσετε αυτή την ομάδα, όπως μας απειλείτε κατά καιρούς. Ο Πιερικός έχει τιμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει εκπροσωπήσει επάξια την επαρχία με συμμετοχές στην Α’ εθνική, με συμμετοχή σε τελικό κυπέλου Ελλάδας, σε ημιτελικό κυπέλου Ελλάδας, με συμμετοχή στο Βαλκανικό κύπελο, με κατάκτηση της 5ης θέσης για δύο φορές. Να αναφέρουμε τους παίκτες που κόσμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα του Πιερικού θα χρειαστούμε χώρο και χρόνο, και σιγά μη καθίσουν οι ποδοσφαιρικοί γίγαντες του Πιερικού της μεγάλης εποχής να ασχοληθούν μαζί σας.
Οι διοικούντες της ΠΑΕ Πιερικός θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ρομαντικοί και αγνοί φίλοι της ομάδας θα είναι πάντα κοντά στο σύλλογο της καρδιά τους κι ας λοιδορούνται κι ας χλευάζονται, ακόμη και από κάποιους δήθεν υποστηρικτές του συλλόγου. Δεν είμαστε ούτε απαίδευτοι, ούτε αμαθείς, ούτε αγνώμονες. Έχουμε τα μυαλά μας στη θέση τους, γνωρίζουμε τι γίνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς για κάποιους που θέλουν το κακό της ομάδας, εμείς είμαστε Πιερικός. Και είμαστε Πιερικός γιατί για μας ο Πιερικός είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Αυτό  μπορούμε να το λέμε υπερήφανα και να το διαδίδουμε με αγάπη.
Περάσαμε πολλές δοκιμασίες με την ομάδα μας και θα αντέξουμε κι άλλες. Επώνυμοι κι ανώνυμοι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τους ανθρώπους που επενδύουν. Ο Πιερικός και οι φίλαθλοι του δεν έχουν καμιά συγγένεια με τους απίθανους «ρολίστες» της Β’ εθνικής. Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και ήρωας μας σ’ αυτό είναι ο Πιερικός. Σ’ αυτό το παιχνίδι θέλουμε να απολαμβάνουμε το θέαμα και απαιτούμε να τηρούνται επιτέλους και οι κανόνες του. Δεν ζητάμε καμιά χάρη και καμιά εύνοια, μόνο ισονομία.
Πέραν αυτών, η εικόνα που θέλουμε να βγαίνει προς τα έξω από την ομάδα μας, για να εισπράττει το σεβασμό όλων, αποτυπώνεται σε όσα γράφει ένας φίλος του Παναιτωλικού στο site της ομάδας του: «Ο Παναιτωλικός έκανε άλλη μια μέτρια εμφάνιση σήμερα απέναντι στον Πιερικό που παρουσιάστηκε πολύ επικίνδυνος και δουλεμένος. Η ομάδα μας στο α΄ ημίχρονο δεν βρήκε καθόλου τα πατήματά της, ενώ ο Πιερικός κυριαρχούσε στον χώρο του κέντρου και έβγαινε συντονισμένα στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πιερικός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κλείστηκε στα καρέ του από τον Παναιτωλικό, που προσπαθούσε με σέντρες κυρίως από δεξιά να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή».
Γιάννης Τσαπουρνιώτης
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  
 

ΣΦΙΠ - Το Ελληνικό ποδόσφαιρο της Β’ Εθνικής είναι ετοιμοθάνατο

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010
Παρακολουθώντας επί πολλές δεκαετίες την ομάδα μας, μπορούμε άνετα να πούμε ότι αυτό που συμβαίνει διαιτητικά φέτος εις βάρος της ομάδας μας, δεν έχει προηγούμενο. Σεβόμενοι πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπειά μας, δεν θα προχωρήσουμε σε επί μέρους αναλύσεις παιχνιδιών που αδικηθήκαμε. Το έχουν πει πολλοί, το Ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί. Με την σειρά μας, θα πούμε ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο της Β’ Εθνικής είναι ετοιμοθάνατο. Το πρωτάθλημα κατά πως φαίνεται, γίνεται απλώς για να γίνεται κι αν ήταν δυνατόν δεν θα έπαιζαν καθόλου οι ομάδες στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα μοιάζουν προκαθορισμένα, τα παιχνίδια ρουτίνα και η διαιτησία να πασχίζει να κάνει επαλήθευση.

Κύριοι υπεύθυνοι, να η ευκαιρία για την κάθαρση που επαγγέλλεσθε. Δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε τις ασιατικές εταιρείες στοιχημάτων. Αρκεί να παρακολουθήσετε ένα διαιτητή σε παιχνίδι μας και θα καταλάβετε τι εστί «στήσιμο». Αρκεί να καλέσετε τον πρόεδρο της Ένωσης, για να σας εξηγήσει με ποιο τρόπο θα κάνει πράξη τις απειλές του, με ποιο τρόπο θα μας σβήσει και θα μας εξαφανίσει από τον χάρτη. Ποιος του δίνει αυτό το δικαίωμα; Αρκεί να σας εξηγήσει ο άλλος ο πρόεδρος, πως προέβλεψε ότι η ομάδα μας θα τερματίσει δέκατη.
Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Οι αδικίες και οι ανομίες εις βάρος μας δεν μας πτοούν, τουναντίον μας συσπειρώνουν, μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς. Σαν φίλαθλοι του Πιερικού μας, θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την στηρίξουμε, περισσότερο από ποτέ. Η ώρα που η ομάδα μας θα κερδίσει νόμιμα αυτό που δικαιούται βάσει απόδοσης, δεν θα αργήσει. Κι εμείς θα είμαστε εκεί. Η Ιστορία γράφεται, θέλουν δεν θέλουν μερικοί…
Το ΔΣ του ΣΦΙΠ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πιερικός - Επιστροφή στις προπονήσεις οι παίκτες του Πιερικού

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010
Το εβδομαδιαίο τους ρεπό έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις πιο φρέσκοι και ευδιάθετοι για την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη. Μια νίκη που τη θέλουν πάρα πολύ όχι μόνο για τους βαθμο0ύς αλλά κυρίως για να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα τρία χωρίς νίκη αποτελέσματα στην έδρα.
Το γεγονός ότι θ’ απουσιάσουν κάποιοι παίκτες είναι σίγουρα κάποιο πρόβλημα αλλά ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει ήδη δρομολογήσει τους αντικαταστάτες τους.
Στο τελευταίο παιχνίδι στο ισόπαλο 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου δεν έπαιξαν Μαρτίνεζ – Εξουζίδης και Γκουγκουλιάς και εξέτισαν έτσι την ποινή τους και τίθενται στη διάθεση του προπονητή του Πιερικού.
Οι τρεις αυτοί μαζί με τους νεοαποκτηθέντες Ρέγιες και Κωνσταντινίδη που προπονούνται συνεχώς είναι μέσα στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη που θα γίνει στην Κατερίνη.
Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα θα είναι ενιαίο και σ’ αυτή θα πάρουν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μπορεί να είναι η δεύτερη προπόνηση της εβδομάδας αυτής ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ουσιαστικά όμως το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας ειδικά γι’ αυτό το παιχνίδι αρχίζει σήμερα.
Στόχος των ποδοσφαιριστών του Πιερικού στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια είναι να πάρουν ισάριθμες νίκες και ν’ ανέβουν έτσι βαθμολογικά.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks