Πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής - Παναιτωλικός – Πιερικός 0-5

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010



Νέα νίκη της ομάδας Νέων του Πιερικού επί της αντίστοιχης του Παναιτωλικού με 0- 5 τέρματα.

Οι Νέοι του Πιερικού ήταν καλύτεροι σ΄ όλη τη  διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν απόλυτα δίκαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο οι Νέοι του Πιερικού επέβαλαν το δικό τους ρυθμό και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Και να σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα πήγε στο Αγρίνιο με αρκετές ελλείψεις λόγω διαφόρων λόγων αλλά παρόλα αυτά η ομάδα παρουσιάστηκε δυνατή και ομοιογενής και πρόσθεσε άλλη μία νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ αν και το παιχνίδι ήταν εκτός έδρας.
Τα γκολ
Στο 34΄  ο Σίμος Παπαδόπουλος δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έγινε το 0-1.
Στο 42΄ ο Σεχολάρι με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ πέτυχε νέο τέρμα και ανέβασε το σκορ στο 0-2.
Στο 47΄ ο Καμπερίδης με ωραίο διαγώνιο  σουτ από αριστερά ανέβασε το σκορ στο 0-3.
Στο 52΄ ο Τσικαδέρης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον τερ/κα του Παναιτωλικού Καραγκούνη, πέναλτι, και αποβολή  του τερ/κα, το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο Τσικαδέρης και ανέβασε το σκορ στο 0-4.
Στο 90΄ οι Νέοι του Πιερικού κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, το εκτέλεσε με ωραίο τρόπο ο τσικαδέρης και έγραψε το 0-5 ολοκληρώνοντας τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Πιερικού.
Οι συνθέσεις
Παναιτωλικός: Καραγκούνης, Τσέπας, Αλπέντζος, Λαγοπάτης, Γιαννοκώστας, Παπαθανασίου, Τσιώμης (46 Καραγιάννης)Κωθρούλας (81 Φάτσαλης), Νταλαμπέρας, Τραγούλιας, Κοτρότσιος (83 Τασούλας).
Πιερικός: Τσιντώτας, Καραγκούνης, Μάρκογλου (86 Μυστακίδης), Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μιταρέκας,  Τσικαδέρης,  Μετενίδης, Παπαδόπουλος Σιμ (63 Μυστακίδης),  Σεχολάρι (79 Παπατόλιος),   Καμπερίδης.(τοπικη)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks