ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010
Δηλώσεις Γαλάνη, Γκογκίδη και Ράπτη

Γαλάνης: «Εμείς πρέπει να είμαστε πρώτοι σε όλα. Κάτι γεννιέται στην Κατερίνη».
Γκογκίδης: «Τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση, την εφαρμόσαμε    και τη δείξαμε στο γήπεδο».
Ράπτης: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον έκτο μας συμπαίκτη, τον κόσμο που μαζί του ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές».

Μετά τη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στην Κατερίνη επί της ΑΕΚ Άργους, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης και οι καλαθοσφαιριστές Χρήστος Γκογκίδης και Αλέξης Ράπτης, δήλωσαν:
Δημήτρης Γαλάνης: «Όσο για το Άργος, πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι μέσα στις τρεις που εμείς έχουμε ξεχωρίσει μέχρι τώρα. Αν και νεοφώτιστη, έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ και είναι πολύ καλά γυμνασμένη και πολύ καλό το στήσιμό της από το συνάδελφο προπονητή. Εμείς προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα γιατί το παιγνίδι το θεωρούσαμε κομβικό και πιστεύω ότι στην αρχή υπήρχε λίγο άγχος και λίγη ατυχία σε κάποιες φάσεις, αλλά στα υπόλοιπα τριάντα λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Βασικά ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όσο για την πρώτη θέση μας, θεωρώ ακόμη ότι δεν έχει γίνει τίποτε. Εμείς πρέπει να είμαστε πρώτοι σε όλα και καλώ όλη την πόλη και τις αρχές της. να βοηθήσει την ομάδα, γιατί είναι αυτή που αντανακλά στη νεολαία της Κατερίνης. Κάτι γεννιέται στην Κατερίνη».
Χρήστος Γκογκίδης: «Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι απέναντι σε έναν διεκδικητή της ανόδου. Το Άργος είναι μια ομάδα αθλητική, ξεκίνησε καλά και σήμερα εδώ προσπάθησε να ρεφάρει δύο κακά αποτελέσματα που είχε. Τη φιλοξενούμενη ομάδα δεν την κάνουν χειρότερη οι δύο βαθμοί πίσω από εμάς, αλλά απεναντίας είναι από τις καλές ομάδες. Εμείς απλά τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση, την εφαρμόσαμε και τη δείξαμε στο γήπεδο. Αλλάξαμε το ρυθμό του παιγνιδιού, σφίξαμε την άμυνά μας και έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Αλέξης Ράπτης: «Σταθήκαμε λίγο τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο που δεν μας έφυγε το παιγνίδι. Έκανε μεγάλα σουτ ο Μητσάκης, ήταν πολύ εύστοχος και γενικά  ήταν σε καλή μέρα. Μετά ανέβηκε και όλη η ομάδα. Πήραμε μεγάλο θάρρος στο ημίχρονο γιατί με κακή απόδοση στην αρχή, ήμασταν μπροστά, έστω και με ένα καλάθι. Μαζευτήκαμε στο ημίχρονο, συγκεντρωθήκαμε και παίξαμε σίγουρα καλύτερο μπάσκετ και έτσι δίκαια πήραμε τη νίκη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον έκτο μας συμπαίκτη, τον κόσμο που μαζί του ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές. Είναι αυτός που μας κάνει να έχουμε μία από τις καλύτερες έδρες σε όλη την Ελλάδα ».

ΦΩΤΟ:
1. Ο Δημήτρης Γαλάνης.

2. Ο Χρήστος Γκογκίδης.

3. Ο Αλέξης Ράπτης.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks