Προπονήθηκε χθες ο Πιερικός - Το Σάββατο στις 15:00 ο αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 | 0 σχόλια

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
Το Σάββατο και όχι την Κυριακή θα παίξει ο Πιερικός στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.
Η αντίπαλος του Πιερικού είναι αήττητη στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της, έχει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια αλλά αυτό δεν προβληματίζει τους παίκτες του Πιερικού γιατί βρίσκονται σε θαυμάσια αγωνιστική κατάσταση, όπως το έδειξαν στα Γιάννενα και στο παιχνίδι της Κατερίνης με τη Βέροια. Μοναδικός απών είναι ο Δήμου που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Χθες ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας προπόνησε τους παίκτες του με ένα κάπως ελαφρύ πρόγραμμα γιατί τη Δευτέρα έκαναν υπερπροσπάθεια κάτω από φοβερά αντίξοες καιρικές συνθήκες και σ’ ένα βαρύ γήπεδο.
Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν χθες παρών αλλά λόγω κάποια ενόχλησης στον αστράγαλο έκανε ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 21 10 2010

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010

"Άξιζαν" τουλάχιστον την ισοπαλία... Παίδες Λάρισας - Παίδες Πιερίας 1 - 0

21.10.2010 Αθλητισμός
Στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Αλκαζάρ αγωνίστηκε χθες η ομάδα των Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Μικτών Ομάδων ενώσεων..

"Βαριά" ήττα γνώρισαν οι νέοι στο Αλκαζάρ Νέοι Λάρισας - Νέοι Πιερίας 3 - 0

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010  Αθλητισμός
Την πρώτη ήττα γνώρισαν οι Νέοι της Πιερίας στο Αλκαζάρ της Λάρισας από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών ...

Δεν θα θιγούν περαιτέρω μισθωτοί και συνταξιούχοι, δήλωσε ο πρωθυπουργός "Όχι" σε νέα μέτρα

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Τη διαβεβαίωση πως "ό,τι και να γίνει" δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα, ότι δεν επιβαρυνθούν περαιτέρω οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, καθώς ότι δεν θα υπάρξει αύξηση των φορολογικών συντελεστών ..

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Δύο παιγνίδια το Σαββατοκύριακο για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ:
Με την ομάδα   του ΠΑΟΝΕ θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 12.00 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και με την ομάδα του ΚΟΡΙΝΟΥ την Κυριακή στις 14.30 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks