Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010
Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής
Αναγέννηση Σβορώνου – Α.Ο. Παραλίας 1-1
Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι γηπεδούχοι


Την Κυριακή διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπυ του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας, ανάμεσα στην Αναγέννηση Σβορώνου και τον Α.Ο. Παραλίας, με την λήξη του αγώνα να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και την ομάδα της Παραλίας να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση αφού διατήρησε την διαφορά στους τρεις βαθμούς από την ομάδα του Σβορώνου. Οι γηπεδούχοι σχεδόν σε όλο τον αγώνα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετές φάσεις και σε μία από αυτές στο 17'  κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ με τον Λιόλιο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μανίκα. Μετά από δύο λεπτά όμως η Αναγέννηση έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Μουτσαρίκας γιατί απώθησε βίαια τον Κεραμιδά μετά από επικίνδυνο τάκλιν που του έκανε ο ίδιος.
Όλο το διάστημα του αγώνα είχε την ίδια εικόνα εκτός το τελευταίο δεκάλεπτο όπου η Παραλία πίεσε περισσότερο και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Άντυ στο 87' μετά από σέντρα που επιχείρησε, η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί γάμα του Τιουκαλιά. Γενικά έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπυ με τις δυο ομάδες να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα στου ς φιλάθλους που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Σβορώνου: Τιουκαλιάς, Κόσιφας, Κυβελίδης, Γιαννούλης, Μουτσαρίκας, Μανίκας, Γκούμας, Παπαζήσης, Τριανταφύλλου Αθ. Κ, Λιόλιος, Τριανταφύλλου Θ. (Τριανταφύλλου Ευ. Κ.)
Α.Ο. Παραλιας : Λαζαρίδης, Κεραμιδάς (Δεμίρης), Σαπίδης, Αναγνωστούδης, Πέτρο Α., Μιτσιμπόνας (Δόβα),  Πέτρο Σ., Άμπο, Χαστάς, Μπατζογιάννης, Γκοσιόπουλος.(ΤΟΠΙΚΗ)

Πρωταθλήματα B’ ΕΚΑΣΚΕΜ -

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πρωταθλήματα B’ ΕΚΑΣΚΕΜ
Αναγέννηση Λιτοχώρου – Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ 60-67


Με τη συμμετοχή αθλητών και από τις ομάδες των παίδων και των εφήβων η θυγατρική Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ νίκησε στο Λιτόχωρο την Αναγέννηση με 67-60. Κύριο χαρακτηριστικό του παιγνιδιού ήταν η πολύ καλή παρουσία και των δύο ομάδων. 
Στα 10λεπτα: 12-25, 25-39, 42-51, 60-67.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ντόκας και Μελανίδης.
Οι συνθέσεις: 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (Καλαϊτζής): Γραμματόσης 16, Βέττας 14, Βαμβάκος, Γουλάρας 2,
Κωστίδης 7, Φαρμάκης 10, Σινανίδης, Αρχοντής 10, Πρεβεζιάνος 1.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ (Κασσομενάκης): Χερβατίδης, Ταμουρίδης 23, Αναγνώστου, Σφήκας 15, Κολαξίδης 5, Ζορμπάς 4, Παυλίδης 4, Ζήσκας, Νούρης, Ντινόπουλος  16, Παπαβραμίδης.
Ηρακλής Μελίκης – Μακεδονικός Ν. Εφέσου 39 - 72
Άνετη μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη του Μακεδονικού Ν. Εφέσου απέναντι στον Ηρακλή Μελίκης, στο κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης με σκορ 39 - 72. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Μακεδονικός με όπλο την καλή του άμυνα και την πολύ καλή κατά διαστήματα απόδοση του δεν άφησε στη γηπεδούχο ομάδα περιθώρια διεκδίκησης της νίκης. 
Οι δωδεκάδες και οι πόντοι του αγώνα:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Ντόβας Σ.)
Γκόλιας, Πασιόπουλος, Κούκος 1π, Χαλκίδης, Ζέρβας, Ντόβας Σ. 6π, Πεχλιβανίδης 6π, Ντόβας Π. 18π, Παραπούρας, Ασλανίδης 2π, Παπαζήσης 6π, Παπαοικονόμου
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Σαραπτσής):
Σιαπάκας 19, Αϊβαλιώτης 1, Κλιγκόπουλος 4,Τσιαρδής 2, Μπατζάκης 10, Ευαγγελόπουλος 10, Τσιρέκας, Βαρβούτης 18, Γιαγκούσης, Καλιαγκούσης 6, Ντούβας, Κυριτσιόπουλος 2.
Η επόμενη αγωνιστική
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟ-ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.-ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟ-ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 0-20
ΡΕΠΟ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Η βαθμολογία
ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ             12
ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008       11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΟΥ 11
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 10
ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚ 10
ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ        9
ΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 0
*
Γυναικείο πρωτάθλημα
ΑΟΚ Έδεσσας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 61-70
  Ακόμη μια ομάδα, αυτή της ΕΔΕΣΣΑΣ υπέκυψε στην ανωτερότητα της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου και ηττήθηκε μέσα στην έδρα της.  Η ομάδα της Κατερίνης πραγματοποιώντας  πολύ καλή εμφάνιση  πέρασε  και από την Έδεσσα και στρέφει τώρα την προσοχή της στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Αριδαία στην Κατερίνη. Χωρίς να υπάρχει κάποια αθλήτρια που να υστέρησε στην απόδοσή της,  η  Ζουγκουρίδου  μαζί με την  Καρασαββίδου, εκτελεστικά και οι Ευσταθίου με τη Μουστακίδου αμυντικά, οδήγησαν την ομάδα   στη νίκη
Στα 10λεπτα: 16-21, 29-38, 43-53, 61-70.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ντόγκας και Αρβανίτης.
Οι συνθέσεις:
ΑΟΚ ΕΔΕΣΣΑΣ (Μίλτσης): Γατσούλη 2, Σάλα 10, Παπαδοπούλου 6, Κράλλη 25(3), Ελευθεριάδου  3, Μπόσκου 8, Κέκη 3 , Τριψιάνη 4, Πετλή, Σημάδη.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης): Μουστακίδου 10, Λάππα 6, Μυστρίδου Ο. 2, Ζουγκουρίδου 24(4), Ευσταθίου 12, Κουζώνη, Σιώκου 2, Καρασαββίδου 14, Λαμπριανίδου Α., Καραβέργου, Ελευθεριάδου.  
*
Εφηβικό πρωτάθλημα
Βατανιακός Σάρισσα – Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ 33-81
  Μια εύκολη νίκη για την εφηβική ομάδα της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ. Νίκησε με 81-33 τον Βατανιακό Σάρισσα και τερμάτισε στην πρώτη θέση στον όμιλό της. Έτσι, περιμένει την τελική φάση για την ανάδειξη πρωταθλητή έφηβων στην ΕΚΑΣΚΕΜ.
Στα 10λεπτα: 11-30, 15-46, 28-59, 33-81.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Κ. και Παπαδόπουλος Π.
Οι συνθέσεις: 
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΣΑ (Χοτοκουρίδης): Βαφείδης 16, Μυρώδης 3, Κουτσικανιδης 6, Καραφουλίδης 8, Κουμαΐτης, Μπούσιος, Σολομωνίδης.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ (Κασσομενάκης): Χερβατίδης 2, Ταμουρίδης 10, Αναγνώστου 6, Σφήκας 6, Χαρακλιάς 6, Σακελλαρίου 13, Ζορμπάς, Παυλίδης 12, Ζήσκας 10, Νούρης 8, Τεγούλιας 4, Παπαβραμιδης 4.
                                                                                   *
Νεανίδες
Φ.Ο. Αριδαίας - Πιερικός Αρχέλαος 47-51
Για το πρωτάθλημα νεανίδων ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε με 51-47 στην Αριδαία το Φιλαθλητικό Όμιλο με 51-47.
Οι συνθέσεις:
Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Σιάγας): Σαπουντζή 13(1), Ευταξιάδου 10(2), Φωτίου 4, Προίκου 10(1), Κιατίπη 2, Φωτίου, Παπαγεωργίου.
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μυρωτή): Μουστακίδου 11(1), Λάππα 5, Καρασαββίδου 21(1), Λαμπριανίδου 8, Σιώκου 6, Ηρακλείδου, Καραβέργου, Γρηγοροπούλου, Τουμπουλίδου, Χελιδώνη, Γρηγοριάδου.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δ' Εθνική Κατηγορία - Δηλώσεις των προπονητών των ομάδων της Πιερίας

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης
«Αρχίζουμε να βελτιωνόμαστε»

Τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης για τη μεγάλη νίκη της ομάδας επί της Φλώρινας, μια νίκη που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα την έφεραν μόνη πρώτη στη βαθμολογία του 3ου ομίλου, κατακτώντας συγχρόνως και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων αναφέρθηκε και στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας του από την οποία έμεινε ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες του παρουσίασαν τα στοιχεία που διδάχτηκαν στις προπονήσεις.
Συγκεκριμένα ο κ. Καμπερίδης δήλωσε:
«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο λόγω αγωνιστικού χώρου όσο και αντιπάλου.
Σημαντικό είναι ότι αρχίζουμε και βγάζουμε στα παιχνίδια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θ’ αποκτάμε αγωνιστική φιλοσοφία και δόγμα σαν ομάδα.
Για την ώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό».
Ο κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης, προπονητής του Βατανιακού
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την άνετη νίκη»
Πολύ καλός ο Βατανιακός στο παιχνίδι με το Μακεδονικό Σιάτιστας, την ομάδα που μέχρι το παιχνίδι αυτό είχε δεχτεί μόνο επτά τέρματα στα 14 παιχνίδια που είχαν γίνει  και τον οποίο φιλοδώρησε με πέντε τέρματα.
Οι παίκτες του Βατανιακού στο παιχνίδι αυτό είχαν εξαιρετική απόδοση και τα γκολ που πέτυχαν ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.
Η γενική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα απέναντι στη Σιάτιστα ήταν εξαιρετική παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε μια πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα. Αναφερόμενος στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής του Βατανιακού κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης δήλωσε:
«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου πετύχαμε τρία τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του υπέρ μας σκορ μπήκαμε κάπως μουδιασμένα, δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς λόγο, αλλά συνήλθαμε γρήγορα και πετύχαμε άλλα δύο πολύ όμορφα γκολ τελειώνοντας το παιχνίδι.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτή την άνετη νίκη και κοιτάζουμε μπροστά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Ο προπονητής του Εθνικού κ. Μπάμπης Μουστακίδης
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη»
Με εκτός έδρας νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Εθνικός απέναντι σε μία πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα, την Αλεξάνδρεια, και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο παιχνίδι αυτό ο Εθνικός αμυντικά λειτούργησε άψογα και σ’ αυτό οφείλεται η μεγάλη του νίκη.
Για το παιχνίδι αυτό ο προπονητής του Εθνικού σε χθεσινές δηλώσεις του μας είπε:
«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε και μιλήσαμε αρκετά για το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια. Ξέραμε τι θ’ αντιμετωπίσουμε και οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν με πολύ δύναμη και πειθαρχία, απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα και σ’ ένα κακό γήπεδο.
Στο πρώτο ημίχρονο εκτός από μία – δύο περιπτώσεις κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας, δημιουργήσαμε δύο καλές ευκαιρίες και μας ακυρώθηκε ένα γκολ σαν οφ-σάιντ από κακή εκτίμηση της φάσης από το βοηθό διαιτητή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και με κινητήριο μοχλό την καλή αμυντική μας λειτουργία πιέσαμε, τρέξαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο, είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να καθαρίσουμε νωρίς το παιχνίδι αλλά η προσπάθειά μας ανταμείφθηκε σ’ ένα χρονικό σημείο που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί δεν απογοητεύτηκαν από τη ροή του αγώνα και με πολύ πάθος και θέληση πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη που μας ανεβάζει βαθμολογικά και πάμε πανέτοιμοι και με πολύ αισιοδοξία για το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου».
Ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Στέφανος Ταβουκτσής
«Είμαστε απογοητευμένοι αλλά όχι στενοχωρημένοι»
Την απόλυτη ικανοποίησή του εκφράζει για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Στέφανος Ταβουκτσής αναφερόμενος στον φοβερά άτυχο εκτός έδρας αγώνα με την Εθνικό Βατερού, έναν αγώνα που σίγουρα θα θυμούνται για πολλά χρόνια όσοι έζησαν τα ενενήντα λεπτά του, άτυχου για τον ΓΑΣ, παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο κ. Ταβουκτσής είπε:
«Ίσως είναι από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Ξεκινήσαμε το πρώτο ημίχρονο όπως το είχαμε σχεδιάσει, κλείσαμε τους χώρους και με καλή κυκλοφορία δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο.
Πετύχαμε ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού διαιτητή αλλά ευτυχήσαμε στο επόμενο πεντάλεπτο να προηγηθούμε. Συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό, δημιουργήσαμε τρεις καλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μετατρέψαμε σε γκολ.
Πήγαμε στο ημίχρονο με το 0-1 υπέρ μας και πιστέψαμε ότι θα συνεχίσουμε την καλή μας παρουσία και όντως μπήκαμε στην επανάληψη μ’ αυτήν τη διάθεση, διπλασιάσαμε τα τέρματά μας στο 55ο λεπτό κάνοντας το 0-2 χωρίς να απειληθούμε άμεσα από τον αντίπαλο.
Ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο μέχρι και το 80ο λεπτό, δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες που δε αξιοποιήσαμε είτε από επιπολαιότητα είτε λόγω κακής νοοτροπίας, πιστεύοντας ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.
Από το 80ο λεπτό αρχίζει ο δικός μας εφιάλτης που δεν προήλθε από πίεση ή καλές ενέργειες των γηπεδούχων αλλά από στημένες φάσεις (γεμίσματα) από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου στις οποίες οι παίκτες μου δεν αντέδρασαν σωστά αφήνοντας την πρώτη επαφή με τη μπάλα στους αντιπάλους και σκάζοντας η μπάλα στο βρεγμένο τερέν δώσαμε το δικαίωμα έστω και με ανορθόδοξο τρόπο να κερδίσει ο αντίπαλος ένα παιχνίδι που ουσιαστικά είχε χαμένο.
Είμαστε στενοχωρημένοι αλλά όχι απογοητευμένοι. Η εμφάνιση της ομάδας, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι η σωτηρία μας μπορεί να επιτευχθεί.
Η προσοχή μας είναι πλέον στραμμένη στο παιχνίδι της Κυριακής με το Φούφα και για μας η νίκη είναι μονόδρομος»(ΤΟΠΙΚΗ)

Για το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Πιερίας , Σήμερα οι δύο ημιτελικοί Α.Ε. Ποντίων – Α.Ε. Καρίτσας Δίας Δίου – Γ. Ολύμπιος Λόφου

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010


Στα γήπεδα της Α.Ε. Ποντίων και Δία Δίου διεξάγονται σήμερα οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Στο γήπεδο της Α.Ε. Ποντίων η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Α.Ε. Καρίτσας, η οποία στα οκτώ μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες και βρίσκεται στην πεντάδα της κορυφής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Στο γήπεδο του Δίου ο τοπικός Δίας υποδέχεται τον Γ. Ολύμπιο Λόφου που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που έγινε στο Λόφο ήταν νικητής με 1-0 τέρματα.

Οι Διαιτητές των αγώνων της 5ης φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Τετάρτη 20/1/2010, ώρα 14:30
 
Στο γήπεδο της Ν. Ζωής
Α.Ε. Ποντίων – Α.Ε. Καρίτσας
(Σταυρίδης, Χαραλαμπίδης, Ντουράκογλου)
Στο γήπεδο του Δίου
Δίας Δίου – Γ. Ολύμπιος Λόφου
(Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης, Νταμπώσης Ι.) (ΤΟΠΙΚΗ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Η παρουσία της ομάδας των νέων του Πιερικού στο πρωτάθλημα νέων της Β’ εθνικής κατηγορίας, μόνο θετικά μηνύματα στέλνει διαρκώς στην Κατερίνη και σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται και αγωνιά για το ποδόσφαιρο και  για τον Πιερικό.  Η διοίκηση του ερασιτέχνη με όραμα, υπομονή και σοβαρή δουλειά κατάφερε να εντάξει στα τμήματα υποδομής ένα ικανοποιητικό και αξιόλογο αριθμό αθλητών.
Σε όλα τα τμήματα η προσπάθεια όλων όσων ασχολούνται με τον ερασιτέχνη είναι αξιομνημόνευτη. Άξια αναφοράς είναι και στήριξη της ΠΑΕ Πιερικός, όπως και του Δήμου Κατερίνης.
Τα αποτελέσματα της δουλειάς είναι πλέον ορατά καθώς οι πρώτοι καρποί από τη «σπορά» και την «καλλιέργεια» ταλέντων, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Ήδη από την ομάδα των νέων κάποιοι ποδοσφαιριστές μετέχουν τακτικά στις αποστολές του Πιερικού αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας τους.
Αν θέλουμε να μιλάμε για ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας, για φυτώριο, για γηγενείς ποδοσφαιριστές, για ανάδειξη ταλέντων που αργότερα θα στελεχώνουν τον βασικό κορμό της ομάδας και θα αγαπούν τη φανέλα, η χρονική συγκυρία είναι η καταλληλότερη. Τώρα που έγινε ένα ουσιαστικό βήμα προς τα εμπρός δεν θα πρέπει να οπισθοχωρήσουμε οποιοδήποτε κώλυμα κι αν παρουσιαστεί στο δύσκολο αλλά σημαντικό εγχείρημα. Αξιοποιώντας τους νέους παίκτες κοιτάζουμε μπροστά. Μαθαίνοντας από τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ, πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Οι φίλαθλοι οφείλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια στηρίζοντας και χειροκροτώντας τους αυριανούς αστέρες του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρακάμπτοντας εγωισμούς και σεβόμενοι τα χρονικά περιθώρια που απαιτούνται για να δείξουν τα νέα παιδιά τις ικανότητες τους.
Η υπομονή και η επιμονή, η ενότητα και συσπείρωση, η οργάνωση και η μεθοδικότητα, η πολύ δουλειά και τα ελάχιστα λόγια, πρέπει να είναι οι αρχές που θα χαρακτηρίζουν την προσπάθεια, ώστε τα ταλέντα, που σίγουρα υπάρχουν, να μη μείνουν στάσιμα. Η σταδιακή προώθηση των νέων στην επαγγελματική ομάδα πρέπει να αποτελεί το μεγάλο στόχο. Το κέρδος θα είναι ανεκτίμητο για όλη την κοινωνία της Κατερίνης, για τον αθλητισμό και πάνω απ’ όλα για τον Πιερικό.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όσους μοχθούν, σε όσους αγαπούν τον Πιερικό.(ΤΟΠΙΚΗ) - Γιάννης Τσαπουρνιώτης.

Πιερικός - Πρόγραμμα αποκατάστασης χθες ο Πιερικός Σήμερα Ομάδα Πιερικού – Νέοι Πιερικού

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010


Άρχισε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.
Όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν χθες κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιώργου Μαυρομουστακίδη και το πρόγραμμα που ακολούθησε ήταν χαλαρό, ένα πρόγραμμα αποκατάστασης.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας αναχώρησε για την Αθήνα λόγω ενός οικογενειακού του θέματος. Θα είναι όμως παρών στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο βοηθητικό γήπεδο μεταξύ των παικτών που δεν έπαιξαν στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Κέρκυρα και την ομάδα Νέων του Πιερικού.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks