ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ 0-1, ΕΝΩ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ 7 ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

 
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010
Αδικη πέρα για πέρα ήττα  (0-1) για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ με αντίπαλο την ομάδα του Αρη.
Αυτή την ομορφιά έχει το ποδόσφαιρο και πολλές φορές το αποτέλεσμα ενός αγώνα αποτελεί  "μία μαγική εικόνα που δέν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο, το παιγνίδι ξεκίνησε με τον ΠΙΕΡΙΚΟ να υπερτερεί και να επικρατεί κατά κράτος του αντιπάλου, η ομάδα πρεσσάριζε προστά, δέν κινδύνεψε σε καμμία φάση με τον τερματοφύλακα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να είναι θεατής του αγώνα.Οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, πίεζαν δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις, με σωστή κυκλοφορία της μπάλλας και ανάπτυξη, αλλά αυτό που θα ακολουθούσε κανείς δέν το περίμενε.
Φάσεις: 
Στο 5΄λεπτό κεφαλιά του ΤΟΣΚΑ τέτατέτ και η μπάλλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα που κινήθηκε κατά λάθος εκεί..
Στο 10' λεπτό σούτ του Σταθακόπουλου η μπάλλα δίπλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 15' λεπτό ο Μαυρόπουλος μόνος με τον τερματοφύλακα έβγαλε την μπάλλα άουτ. 
Στο 25' λεπτό δυνατό σούτ και πάλι του Μαυρόπουλου, η μπάλλα εξοστρακίστηκε σε αντίπαλο και βγήκε κόρνερ. 
Η ομάδα του Αρη στο πρώτο ημίχρονο δέν είχε καμμία ευκαιρία.
Δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με αδιάκοπο τρέξιμο και πρέσσιγκ έκλεισε στα καρέ την ομάδα του ΑΡΗ.Στο ημίχρονο αυτό αποδείχτηκε γιατί το ποδόσφαιρο είναι το πιό δημοφιλές αθλημα.
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δημιούργησε 10 κλασσικές ευκαιρίες απο τις οποίες οι τέσσερις κατέληξαν στα δοκάρια του τερματοφύλακα του ΑΡΗ.
Στο 37' λεπτό σούτ βολίδα του ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ τράνταξε το κάθετο δοκάρι
Στο 40' λεπτό δυνατό σούτ του Καλαιτζή απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Στο 45'΄λεπτό ο Μπαλαχάτζε μπήκε απο δεξία σούταρε δυνατά και η μπάλλα και πάλι στο δεξιό κάθετο δοκάρι.
Στο 50' λεπτό ο Δαλαμήτρας σουτάρει και τραντάζει το δοκάρι του ΑΡΗ.
Στο 60' λεπτό και πάλι ο Δαλαμήτρας με δυνατό σούτ στο δοκάρι.
Στο 63 σούτ  του Μπαλαχάτζε και η μπάλλα σύριζα έξω απο το δοκάρι.
Στο 65' ο Μαυρόπουλος τέτατέτ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, απέτυχε να την σπρώξει στα δύχτυα.
Στο 67' λεπτό, σε μία και μοναδική επίθεση του ΑΡΗ, με κάθετη μπαλλιά σε καθαρή θέση οφσάιντ (αφού δέν υπάρχουν επόπτες) ο ΑΡΗΣπέτυχε το μοναδικό γκόλ και το σκόρ έγινε 0-1.
Στα τελευταία 5 λεπτά ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πίεσε και έχασε δύο ευκαιρίες , μία με τον Τσούχα και μία με τον τερματοφύλακα Τσιλλεγγερίδη που κατέβηκε και αυτός την επίθεση.
Το τέλος του παιγνιδιού βρήκε τον Αρη νικητή, αλλά τα παιδιά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να δέχονται τα συγχαρητήρια απο τους αντιπάλλους για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, με τη παραδοχή και τη φράση όλων ότι "σας κλέψαμε τη νίκη".
Ο προπονητής της ομάδος Γιάννης Μυστακίδης έδωσε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν και το αδιάκοπο τρέξιμο σε ολόκληρο τον αγώνα.

Η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε με τους:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ): Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Τζίνοβιτσ, Τόσκας,ΧατζηδίμπαςΒ., Δαλαμήτρας,Καλαιτζής, Καρτσαμπάς,Αμπατζίδης, Σταθακόπουλος, Τζήμας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν οι εξής αλλαγές:Οικονόμου,Τσούχας, Μπαλαχάτζε,

ΦΩΤΟ:

1.η εντεκάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ 

2. η εντεκάδα του ΑΡΗ

3.τα παιδιά των δύο ομάδων αγκαλιά πρίν την έναρξη του παιγνιδιού

4.η είσοδος των ομάδων στον αγώνα

 ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks