ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ -1ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (30-12-2010) - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010
Σέ ένα πολύ καλό ημερήσιο τουρνουά συμμετείχε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, που διεξήχθη την Πέμπτη 30-12-2010, στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσαλονίκη.
Διοργανωτής του τουρνουά η ομάδα του Απολλωνα Καλαμαριάς, η οποία διοργάνωσε άριστα αυτό το τουρνουά, όπου υπήρχε ζεστή φιλοξενία και οι ομάδες αγωνίστηκαν στο μεγάλο γήπεδο του Απόλλωνα, σε άριστο χορτοτάπητα.
Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το μεγάλο τουρνουά του Λουτρακίου που...

Φιλική "νίκη" της ΑΕ Ποντίων στο Βόλο, 1-0 τον Ολυμπιακό

http://www.aepontion.gr/joomla/images/stories/logo.png
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕ Ποντίων στη σημερινή φιλική νίκη της με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, στον Πανθεσσαλικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Παρότι οι Κατερινιώτες αγωνίστηκαν με... αρκετές ελλείψεις, εντούτοις, στάθηκαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο Super League και άφησαν σαφώς ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας Γιώτη Σταματόπουλο.
Οι Πόντιοι προηγήθηκαν στο....

ΕΠΣΠ - ΚΥΠΕΛΛΟ - Πρόκριση για Ακαδημία, 3-1 στην παράταση τον Βατανιακό.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας 2010-2011 πήρε η Ακαδημία Πλαταμώνα αποκλείοντας τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, Βατανιακό στην παράταση με 3-1. Η κανονική διάρκεια ...ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Εθνικός επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 της ΑΕ Δρυάνιστα, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κέρδισε στο Αιγίνιο τον Αιγινιακό με 3-1 ενώ με το ίδιο σκορ ο Ερμής Εξοχής επικράτησε του Γεωργάκη Ολυμπίου Λόφου.
(katerinisport)

Νίκη των Νέων Πιερικού, 1-0 τον Εθνικό Αστέρα

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010
Οι Νέοι του Πιερικού κέρδισαν με 1-0 την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Αστέρα, για τη 15ηαγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League Νέων, στον αγώνα που έγινε χθές στο Γήπεδο του Μυλαυλάκου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks