Πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής Κατηγορίας - Πρεμιέρα του δευτέρου γύρου Τα τελευταία νέα των ομάδων της Πιερίας

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-1-2010

Νίκη Αγκαθιάς – Α.Ε. Ποντίων

Μόνο η Α.Ε. Ποντίων δεν έχει πρόβλημα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου αφού δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι και έτσι ο προπονητής της πρωτοπόρου κ. Γιώργος Καμπερίδης θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα ενώ στη διάθεσή του θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Νάκας.
Η προετοιμασία των παικτών για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη Αγκαθιάς που θα γίνει στην Αγκαθιά θα ολοκληρωθεί σήμερα.
Εθνικός Κατερίνης – Βατανιακός
Το τοπικό ντέρμπι της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας που θα γίνει την Κυριακή και είναι το μοναδικό παιχνίδι της κατηγορίας που θα γίνει στην πόλη μας είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων των φιλάθλων.

Στον γηπεδούχο Εθνικό ο προπονητής κ. Μπάμπης Μουστακίδης δεν υπολογίζει τον φορμαρισμένο Τζιάμα που είναι τιμωρημένος αλλά θα έχει πλήρως αποθεραπευμένο τον Καλαϊτζίδη που έπαιξε αλλά αποχώρησε από το παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια και τον Θεοδοσιάδη που δεν έπαιξε.
Ο προπονητής του Βατανιακός κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης που ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία των παικτών του δεν θα έχει τον Κολαξίδη που είναι τιμωρημένος, λόγω καρτών, αλλά επιστρέφει ο Μπατσαράς που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε.
Αύριο Σάββατο ο αγώνας
ΓΑΣ Σβορώνου – Μακεδονικός Φούφα

Τη νίκη έχει μοναδικό στόχο ο ΓΑΣ Σβορώνου για να πάρει τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου. Η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της με μία ελαφρά προπόνηση αφού το παιχνίδι θα γίνει αύριο Σάββατο.
Ο προπονητής του ΓΑΣ κ. Στέφανος Ταβουκτσής δεν θα έχει τον Κεσίδη που είναι τιμωρημένος καθώς και τον Σιγαρτζίδη αλλά θα ενισχυθεί με τον νεοαποκτηθέντα Βέργο αφού η ομάδα παρέλαβε το δελτίο του.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΕΠΣΠ - ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-1-2010

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                  Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  23-1-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ Α΄

ΒΟΗΘΟΣ Β΄

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ

ΡΗΤΙΝΗΣ

15:00

ΙΣΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ

Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ

«»

ΤΟΛΙΟΣ

ΣΒΑΡΝΑΣ

ΚΥΦΟΣ

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ

ΠΑΡΑΛΙΑΣ

«»

ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

«»

ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  Ι

ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ

ΠΑΤΣΑΣ

ΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ

ΧΡΑΝΗΣ

«»

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣ

ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ

Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Κ. ΜΗΛΙΑ

«»

ΛΑΦΑΤΖΗΣ

ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ

ΓΑΡΟΦΛΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΑΡΩΝΑ

«»

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  Ι

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«»

ΚΑΤΑΝΑΣ

ΛΕΦΑΣ

ΠΕΤΡΟΥ

Α.Ε. ΤΟΞΟΥ

ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

ΕΞΟΧΗΣ

«»

ΝΙΚΟΛΙΤΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ

ΛΟΦΟΥ

«»

ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ

ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ

ΜΠΛΕΤΣΙΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   13η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  24-1-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ Α΄

ΒΟΗΘΟΣ Β΄

ΑΕΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

11:00

ΚΑΤΑΝΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΣΒΑΡΝΑΣ

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΑΝΗΣ

Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

«»

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  Ν

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΣ

ΡΥΑΚΙΩΝ

«»

ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ

ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ

ΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣ

ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κ. ΜΗΛΙΑΣ

«»

ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ

ΦΩΤΙΟΥ

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ

ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

Β’ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

«»

ΠΕΤΡΟΥ

ΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣ

ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ

Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΛΙΑΣ

«»

ΛΕΦΑΣ

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

ΓΑΡΟΦΛΟΥ

ΔΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

«»

ΚΥΦΟΣ

ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   18η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                             ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  24-1-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ Α΄

ΒΟΗΘΟΣ Β΄

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ

ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

15:00

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Γ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ

ΜΕΘΩΝΗΣ

«»

ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  Ν

ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ

ΒΡΟΝΤΟΥΣ

«»

ΙΣΑΡΗΣ

ΦΩΤΙΟΥ

ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

ΚΟΡΙΝΟΥ

«»

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  Ι

ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ

ΝΙΚΟΛΙΤΣ

Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ

ΚΑΡΙΤΣΑΣ

«»

ΚΑΖΑΣ

ΠΑΤΣΑΣ

ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ

ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΞΟΧΗΣ

«»

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ

ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  Ι

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΟΥ

«»

ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ

ΤΟΛΙΟΣ

ΛΑΦΑΤΖΗΣ

Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ

ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

ΛΟΦΟΥ

«»

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ

ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ



ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ





ΚΑΤΕΡΙΝΗ 21-1-2010

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ  -  ΚΟΝΤΕΛΙΔΟΥ  -  ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  Ν  -  ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ  -  ΦΩΤΙΟΥ




ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ

ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ  -  ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ  -  ΝΙΚΟΛΙΤΣ  -  ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ  Α  -  ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ  Μ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΒΑΡΝΑΣ  -  ΓΑΡΟΦΛΟΥ  -  ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ  -  ΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣ  -  ΠΕΤΡΟΥ

ΤΑ ΜΕΛΗ





Την Κυριακή στις 6 μ.μ. - Πιερικός Αρχέλαος – AEK Άργους Πιερικός Αρχέλαος = Η χαρά τις Κυριακές στην Κατερίνη Νέοι χορηγοί οι ACS - courier, PieriaFire, Μήτσαλας Χαρίλαος και «Σ΄ αναμμένα κάρβουνα»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-1-2010


Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου και ο Πιερικός Αρχέλαος και αυτή την Κυριακή αγωνίζεται στην Κατερίνη. Φιλοξενεί την ΑΕΚ Άργους, μια ομάδα που διεκδικεί και αυτή με αξιώσεις την ανόδό της στην Α2 εθνική κατηγορία. Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα στον κυριακάτικο αγώνα και, όπως είναι φυσικό, μεσούντος   του πρωταθλήματος, η αγωνία -όπως και η χαρά- είναι στο αποκορύφωμά της. Πάντως την κατερινιώτικη ομάδα που δίνει χαρά τις Κυριακές στην Κατερίνη, από ότι φαίνεται δεν την πτοεί τίποτε.
Για τον παραπάνω αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιγνίδι. Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, με πολύ γρήγορο ρυθμό και η πορεία της είναι όχι μόνο αξιοπρόσεκτη, αλλά και θαυμαστή. Εμείς θα κοιτάξουμε πάλι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε  στις δυσκολίες του παιγνιδιού. Καλούμε, όπως πάντα, τον κόσμο να είναι κοντά μας για να γίνει ένα πολύ ωραίο παιγνίδι».
? Ακόμη τέσσερις χορηγοί προστέθηκαν σ΄ αυτή την αγωνιστική περίοδο. Είναι οι: ACS – courier – Μπαρέκας Δημήτρης - Θεσσαλονίκης 80, PieriaFire – Συστήματα ασφαλείας -  ΠΕΟ Κατερίνης Θεσσαλονίκης, Μήτσαλας Χαρίλαος – Ιατρικά Ορθοπεδικά Φαρμακευτικά – Ολύμπου 11 και «Σ΄ αναμμένα κάρβουνα» - Ελλήνων γεύσεις και εδέσματα – Ν. Πλαστήρα 85.
? Σύσσωμος ο Δήμος Κατερίνης παρακολουθεί τους αγώνες μπάσκετ του πρωταθλήματος. Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος έχει αναμφισβήτητα την θερμή υποστήριξη του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Θανάσης Λιακόπουλος συμμετέχει στο δ.σ. της ομάδας και από τις κερκίδες δεν λείπει και ο έτερος αντιδήμαρχος κ. Ζήνων Σατραζέμης.
Άοκνες βέβαια είναι  και οι προσπάθειες του προέδρου του ΟΑΚΑ κ. Γιώργου Γκοτζαμανίδη.
? Το Σάββατο στις 1,30 μ.μ. στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Πανελληνίων Αγώνων Μικτών Ομάδων Αγοριών Ενώσεων, η ΕΣΚΑ Θεσσαλίας αγωνίζεται με την ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Από τη θυγατρική Κατερίνη 2008 επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στη σύνθεση της ΕΚΑΣΚΕΜ οι καλαθοσφαιριστές: Γιώργος Φακοπουλίδης, Κώστας Χερβατίδης, Θανάσης Κοντσές, Τάσος Πρισκομάτης και Γιώργος Τσαλμπούρης.
? Οι πρωταθλήτριες ομάδες των εφήβων και των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου, καθώς και η παιδική ομάδα του θυγατρικής Κατερίνη 2008, θα τιμηθούν από την ΕΚΑΣΚΕΜ κατά τη διάρκεια της τελετής κοπής της πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2009 στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.
? Και αφού ο λόγος για την ΕΚΑΣΚΕΜ, είναι πραγματικά παράλειψή μας που τόσο καιρό δεν αναφερθήκαμε στην «ψυχή» της ‘Ένωσης. Αυτή είναι η κα Μιμή Χατζηχαρίση που εργάζεται εδώ και μια εικοσαετία ως γραμματέας και προσφέρει αθόρυβα και αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της.
Το γραφείο τύπου και το τμήμα οργάνωσης του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, την ευχαριστούν θερμά για την άψογη συνεργασία.
? Σε τέσσερα, πάλι, πρωταθλήματα συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του θυγατρικού ΣΦΚ Κατερίνη 2008 αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:
- Ανδρικό / Β΄ κατηγορία - Α΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Σάββατο 23.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / Μακεδονικός Ν. Εφέσσου - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
- Εφηβικό - Β΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Κυριακή 24.1.2010, γυμναστήριο Λιτοχώρου, ώρα 14,00 / Αναγέννηση Λιτοχώρου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
- Γυναικών / Α΄ κατηγορία - Α΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Κυριακή 24.1.2010, γυμναστήριο Αριδαίας, ώρα 14,00 / Φ.Ο.Αριδίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και
- Νεανίδων - Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 23.1.2010, γυμναστήριο Σκύδρας, ώρα 14,00 / ΑΣ Σκυδραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
? Τέλος, υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα,  η συνάντηση των αξιολογημένων διαιτητών της Α1 εθνικής κατηγορίας. Από το Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίαςπήραν μέρος οι διεθνείς διαιτητές κ.κ. Τανατζής Γεώργιος και Παπαπέτρου Πέτρος, καθώς και ο διαιτητής Α1 κ. Ταρενίδης Σταύρος. Μετά το πέρας της ενημέρωσης οι διαιτητές υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις και σε τεστ φυσικής κατάστασης. ? Επιτυχιών συνέχεια για τον τοπικό μας σύνδεσμο, καθώς το μέλος του και Α’ αντιπρόεδρος Ταρενίδης Σταύρος μετά την επιτυχημένη του παρουσία στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟ – ΗΡΑΚΛΗ,  ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΟΚ στην διαιτητική τριάδα του αγώνα Α1 μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ που θα γίνει το προσεχές Σάββατο, παιχνίδι που αποτελεί την παρθενική παρουσία του κατερινιώτη ρέφερι στην μεγάλη κατηγορία. Του ευχόμαστε ολόψυχα πολλά και επιτυχημένα παιχνίδια στην Α1 στο μέλλον. ? Για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος από την ίδρυσή του θα εκπροσωπηθεί ταυτόχρονα με 3 διαιτητές στην Α1 εθνική κατηγορία, στην ίδια αγωνιστική ημέρα. ? Σχολή για την ανάδειξη νέων διαιτητών πρόκειται να διοργανώσει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας στο άμεσο χρονικό διάστημα. Ήδη έχουν κατατεθεί στο σύνδεσμο αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Το Δ.Σ. καλεί όσους ενδιαφέρονται για την καλαθοσφαιρική διαιτησία να δηλώσουν συμμετοχή. Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κ. Παπαπέτρου Πέτρο 6977482476 και κ. Ευφραιμίδη Σταύρο 6932115259. ? Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι  διαιτητές του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Αναλυτικά οι συμμετοχές των τοπικών ρέφερι στα εθνικά πρωταθλήματα: Α1 - Σάββατο 23/1 ΠΑΟΚ-Ολύμπια Λάρ. Ταρενίδης Στ., Τρίκαλα-Περιστέρι  Τανατζής, Ολυμπιακός-Πανελλήνιος Παπαπέτρου. Α1 Γυναικών – Κυριακή 24/1  Απόλλων Πτ.-ΔΑΣ Άνω Λιοσίων Γιαμούζης-Ευφραιμίδης και Γ’ Εθνική 24/1 Μεταμόρφωση Β.-Βελβεντός Ταρενίδης Κ.

Σ.Φ.Κ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
(20-25, 19-25, 25-20, 16-25)

Νέα νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Πιερικού όπου αυτή τη φορά κέρδισαν μέσα στην Καστοριά την τοπική ομάδα με 3-1 σετ. Τα κορίτσια του Πιερικού κατόρθωσαν να ξεπεράσουν την κούραση από το ταξίδι και τον πρωινό αγώνα αφού αρκετές από αυτές αγωνίστηκαν το πρωί στο Λιτόχωρο σε αγώνα παγκορασίδων, παρόλα αυτά δείχνοντας ψυχικό σθένος νίκησαν και την ομάδα της Καστοριάς με 3-1 σετ. Τα δυο πρώτα σετ η ομάδα του Πιερικού πήρε διαφορά από την αρχή και την κράτησε μέχρι το τέλος. Στο 3ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα και τελικά έχασαν το σετ με 25-20. Στο 4ο σετ δεν αφήσαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Καστοριάς και νίκησαν πολύ εύκολα με 25-16 παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ.
Κορυφαίες του αγώνα Μάτιου, Παναγιωτίδου, Τσολακίδου και Κατσίκα.
Η σύνθεση: Μάτιου, Μουλαδάκη, Τσολακίδου, Χαραλαμπίδου, Παναγιωτίδου, Μελέτη, Κατσίκα, Φακοπουλίδου, Καλπακίδου, Παπαδημητρίου, Καραφουλίδου, Θεοδώρου.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ
3-0
ΓΑΜΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
1-3
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
0-3
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
3-1
ΑΣ ΜΙΛΩΝ

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ
0-3
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
0-3
Η βαθμολογία
α/α
ΟΜΑΔΑ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ


1
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
42-4
41

2
ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
38-12
35

3
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
35-17
31

4
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
33-20
28

5
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
31-19
27

6
ΑΣ ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
25-25
22

7
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
28-26
22

8
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
19-30
16

9
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
18-29
12

10
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
14-33
10

11
ΓΑΜΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
9-38
2

12
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
4-42
0

Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τον κ. Πούλιο Αθ. & τον κ. Ζουνζουρα Μ. και τις εταιρείες “POULIOS GLASS SYSTEM” & “INOXIMAGINE” για την ευγενική προσφορά τους σε αθλητικό υλικό.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Σε πλήρη αγωνιστική δράση θα είναι τα τμήματα του Πιερικού το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιανουαρίου. Το Σάββατο 23 Ιαν και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής στην Πτολεμαΐδα. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς που θα κρίνει την 1η θέση του πρωταθλήματος. Με νίκη η ομάδα του Πιερικού θα τερματίσει στην 1η θέση της κανονικής περιόδου και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. το Σάββατο επίσης η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται στην Κατερίνη στις 10:00 με την ομάδα της Μελίκης με στόχο την καθαρή νίκη και την παραμονή στην 1η θέση της βαθμολογίας. Την Κυριακή στις 11:00 στην Κατερίνη οι παγκορασίδες του Πιερικού αγωνίζονται με την ομάδα της Νίκης Αιγινίου. Στόχος και εδώ η καθαρή νίκη και παραμονή στην 1η θέση της βαθμολογίας. Στις 13:00 η ομάδα των παίδων θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι την ομάδα του Αρχελάου. Στις 19:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Κοζάνης.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.



Πιερικός - Με ελλείψεις ο Πιερικός την Κυριακή στο Αγρίνιο

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010


Τρεις παίκτες που είναι από αυτούς που ο προπονητής της ομάδας κ. Σούλης Παπαδόπουλος υπολογίζει σε κάθε παιχνίδι θα είναι απόντες στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.
Θα είναι εκτός αποστολής ο Σάββας Εξουζίδης, ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ και ο Γιώργος Γκουγκουλιάς εκτίοντας ποινή μιας αγωνιστικής (ο Μαρτίνεζ τη δεύτερη).
Ο Γκουγκουλιάς έχει πρησμένο τον κουντουπιέ του και γι’ αυτό έκανε χθες τομογραφία και φυσικά δεν προπονήθηκε. Ο Σάββας Εξουζίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα με το συνεργάτη του κ. Παπαδόπουλου τον Γιώργο Μαυρομουστακίδη.
Δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας οι νεαροί επαγγελματίες επειδή έπαιξαν στο φιλικό με τους Νέους όπως και κάποιοι επαγγελματίες για τον ίδιο λόγο.
Παρών στη χθεσινή προπόνηση και ο Καλλιμάνης που δεν υπολογίζεται και του ζητήθηκε εδώ και πολύ καιρό να λύσει το συμβόλαιό του.
Στο μεταξύ έγινε μία πρώτη επαφή για λύση του συμβολαίου και με τον Αγγελόπουλο χωρίς όμως να έχουμε κάποια συνέχεια.
Και ο Αγγελόπουλος προπονήθηκε χθες κανονικά.
Η χθεσινή προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα και συνεχίστηκε με κάποιες ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις τακτικής.
Οι ασκήσεις τακτικής έγιναν κατά μικρά γκρουπ παικτών και σ’ αυτές δεν πήραν μέρος οι τιμωρημένοι καθώς και αυτοί από τους οποίους ζητήθηκε η λύση συμβολαίου.
Στο μεταξύ στην προπόνηση ήταν χθες και ο Νίκος Πλάτανος και δοκιμάστηκε, αριστερός μπακ – χαφ που έπαιζε τον τελευταίο καιρό στον Εθνικό Αστέρα.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση που θ’ αρχίσει και πάλι μετά τις δυόμισι και θα ολοκληρωθεί με μία ελαφρά προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί.
Μετά την προπόνηση του Σαββάτου η αποστολή του Πιερικού θ’ αναχωρήσει για το Αγρίνιο.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ - Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης -

ΠΑρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η πορεία μιας ομάδας σε ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου καθορίζεται από πολλούς αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους. Ας επιχειρήσουμε μια σύντομη ανασκόπηση όλων αυτών των σημείων που επηρέασαν την πορεία του Πιερικού, έως τώρα, στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Η πρόσληψη του καταξιωμένου στο πανελλήνιο Μάκη Κατσαβάκη, ως η καλύτερη δυνατή επιλογή, δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εκ των υστέρων βέβαια κάποιοι ίσως να χαρακτήριζαν την απομάκρυνση του λανθασμένη, αλλά η αγωνιστική παρουσία των παικτών, η έλλειψη ομοιογένειας, η απουσία του όρου ομάδα, που λέμε και πρέπει να εννοούμε, οι σχέσεις προπονητή και παικτών, που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν και οι ιδανικές, είναι οι αιτίες που κατέστησαν αναγκαία τη λύση του συμβολαίου. Η ουσία είναι  ότι καταστράφηκε ότι χτίστηκε την προηγούμενη περίοδο και εδώ και κάποιους μήνες βρισκόμαστε στη φάση της αναστύλωσης. Σ’ αυτή τη φάση χρειάζεται  χρόνος καθώς τα «κομμάτια» του παζλ θα πρέπει να τα συναρμολογήσεις  σιγά σιγά, γιατί με τις απότομες και γρήγορες κινήσεις θα καταρρεύσει το σύνολο.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.
Η διοίκηση δαπάνησε μεγάλα ποσά, απέκτησε μεγάλα ονόματα, αλλά δυστυχώς μέσα στο γήπεδο κάποιοι απογοήτευσαν τόσο αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν, όσο και τους φιλάθλους που τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ.
Η νίκη μας έκανε κακό όπως αποδείχτηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα΄πρεπε να κερδίσουμε. Στην πλάτη του Πιερικού  επιχείρησαν οι «υγιείς» παράγοντες του ποδοσφαίρου να καλύψουν τα «παιχνίδια» που παίζουν, εδώ και χρόνια, στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
Στην Κατερίνη χάθηκαν 16 βαθμοί. Αρνητικό ρεκόρ για οποιαδήποτε ομάδα και ουσιαστικός λόγος για την βαθμολογική θέση του Πιερικού.
GARA DEBELE.
H ποδοσφαιρική του αξία αφανίστηκε μπροστά στην ανωριμότητα του χαρακτήρα του και η συμπεριφορά του εξέθεσε τον ίδιο και τον σύλλογο.  Η απομάκρυνση του έπρεπε να είχε γίνει από το καλοκαίρι και ότι προηγήθηκε στο παιχνίδι με το Βόλο είχε κι αυτό αρνητικό αντίκτυπο. Στη θέση του ίσως κερδίζαμε κάποιον παίκτη από την έναρξη της σαιζόν.
 Η ΤΥΧΗ. Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού γνωρίζουν καλύτερα πόσες φορές τους γύρισε την πλάτη σε καθοριστικές στιγμές των αγώνων. Η τύχη χρειάζεται και είναι μέρος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
Ο Πιερικός δεν έχει κερδίσει πέναλτι σε ένα ολόκληρο γύρο. Έχει φορτωθεί με ένα υπερβολικό αριθμό κίτρινων καρτών και  δεν εισπράττει το σεβασμό και την ισονομία που δικαιούται. Το ανύπαρκτο πέναλτι στην Ηλιούπολη και στον Ιωνικό, το έμμεσο φάουλ στο δεύτερο γκολ της Δόξας στη Δράμα, ο καταλογισμός ανύπαρκτων οφσάιτ στις Σέρρες, το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ μας στην ήττα με τον ΟΦΗ, το πεντακάθαρο γκολ-οφσάιτ της Καλαμάτας, και το «επιστημονικό χειρουργείο» με την Κέρκυρα στέρησαν από την ομάδα μας γύρω στους δέκα πολύτιμους βαθμούς.
Σίγουρα δεν θα πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά όταν σε ένα παιχνίδι υπάρχουν όροι και κανονισμοί θα πρέπει να τηρούνται.
Με βάση τις παραπάνω επισημάνσεις και αναλογιζόμενοι την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος θα πρέπει να βαδίσουμε στη συνέχεια με το κεφάλι ψηλά μαθαίνοντας από όσα βιώσαμε στο παρελθόν και δουλεύοντας μεθοδικά, με πρόγραμμα και στόχο. Θα πρέπει να στηρίξουμε και να πιέσουμε τη διοίκηση, με την συμμετοχή μας στο γήπεδο, να δημιουργήσει την ομάδα  εκείνη που όλοι επιζητούμε κι ονειρευόμαστε.
Υπάρχουν οι βάσεις για να πορευτούμε σωστά. Άλλωστε ο Πιερικός έδειξε τις δυνατότητες του στα δύσκολα, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η παρουσία του στα εκτός έδρας παιχνίδια συνδυάζει καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει όμως όλοι να είμαστε ενωμένοι, για την Κατερίνη, για το ποδόσφαιρο, για τον Πιερικό.(ΤΟΠΙΚΗ)

Τελικός Ποδοσφαίρου 5Χ5 Δημοτικών Σχολείων Πρωταθλήτρια η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Λόφου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.01.2010

Επικράτησε του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με σκορ 7 - 1
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου διεξήχθη στο γήπεδο Playzone o Τελικός Αγώνας Ποδοσφαίρου 5Χ5 Δημοτικών Σχολείων του νομού μας.
Μετά από ένα μαραθώνιο 39 συνολικά αγώνων στον τελικό του Πρωταθλήματος προκρίθηκαν οι ομάδες του Δημοτικού Σχολείου Λόφου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.
Ο αγώνας εξελίχθηκε με τους παίκτες και των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Λόφου με σκορ 7-1.
Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι η ουσία των σχολικών αγώνων είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση και η φιλία. Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος μαθητών και μαθητριών οι οποίοι απόλαυσαν το όμορφο θέαμα.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες των Δημοτικών Σχολείων του νομού μας για την συμμετοχή τους και την άριστη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Δ.Σ. Λόφου
Κυπαρίσσης Γ. (4 τέρματα), Ίτσιος Κ. (2 τέρματα), Μπαλαούρας Κ.(1 τέρμα), Μπαλαούρας Αθ., Μπαλαούρας Απ., Τσιμπούκας Β., Τσιμπούκας Θ., Αρβανίτης Ν., Χαλαντζούκας Π., Ίτσιος Μ.
Προπονητής: Καϊνός Απόστολος.
6ο Δ.Σ. Κατερίνης
Μπαλατζής Β. (1 τέρμα), Βαβύλας Ν., Βλάχος Δ., Γκοτζαμάνης Ρ., Ζέρβας Μ., Κατσαντώνης Π., Μηλιώτης Κ., Ξενόπουλος Αλ., Παπαδημητρίου Γ., Πεπελιάς Αλ..
Προπονήτρια: Σταθακοπούλου Σοφία.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο ΚΦΑ κ. Δημουλιάς Γεώργιος (Π.Α)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks