ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΙ ΝΕΟΙ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-5.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

ΚΥΡΙΑΚΗ 24-1-2010

Ανεβάζοντας την απόδοσή τους μετά το 30’ οι Νέοι του Πιερικού επιβλήθηκαν με το εμφατικό 5-0 της αντίστοιχης ομάδας του Παναιτωλικού στον αγώνα που διεξήχθη στο Emileon Sport Center. Η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη αν και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, δεν ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στο πρώτο ημίωρο με αποτέλεσμα να μην έχει «πατήσει» περιοχή, αν εξαιρεθεί ένα σουτ του Καμπερίδη στο 6’ που μπλόκαρε ο Καραγκούνης. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και η πρώτη τους φάση έγινε στο 15’ με το χλιαρό σουτ του Τραγούλια να μπλοκάρεται εύκολα από τον Τσιντώτα. Στο 34’ ο Σίμος Παπαδόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού, επέστρεψε στον επιθετικό του Πιερικού ο οποίος με πλασέ από τα αριστερά άνοιξε το σκορ για τους «μελανολεύκους» (0-1). Στο 42’ η σέντρα σουτ του Τσικαδέρη κατέληξε στα χέρια του Καραγκούνη, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Σεχολάρι με ατομική προσπάθεια, «σκόρπισε» την «κυανοκίτρινη» άμυνα και σαν σε προπόνηση πλάσαρε, αφήνοντας «άγαλμα» τον Καραγκούνη (0-2). Στην επανάληψη, οι Κατερινιώτες μπήκαν το ίδιο δυνατά και αφού «προειδοποίησαν» στο 46’ με σουτ του Σεχολάρι (μπλόκαρε ο Καραγκούνης), έφτασαν στο 0-3 με διαγώνιο σουτ του Καμπερίδη από δύσκολη θέση, αριστερά. Στο 52’ ο Τσικαδέρης εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Καραγκούνη, ο οποίος στη συνέχεια ανέτρεψε τον νεαρό άσο του Πιερικού. Ο διαιτητής Γκιάφης υπέδειξε το καταφανές πέναλτι, αποβάλοντας παράλληλα τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. «Υπηρεσιακός» πορτιέρο ανέλαβε ο Καραγιάννης, ελλείψει άλλης λύσης στη θέση «1» για τον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει στην εκτέλεση του Τσικαδέρη που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 65’ ο Καμπερίδης δεν έβαλε σωστά το κεφάλι του μη κατορθώνοντας να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Καραγκούνη. Κάπου εκεί, οι παίκτες του Πιερικού χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να βγει μπροστά. Οι Αγρινιώτες μάλιστα, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 72’ να πετύχουν το «γκολ της τιμής» όταν το σουτ του Νταλεπέρα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα. Στο 75’ καλό σουτ του Τασούλη πέρασε άουτ ενώ στο 83’ ο Τραγούλιας βγήκε σε καλή θέση απέναντι στον Τσιντώτα αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Τσικαδέρης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το τελικό Παναιτωλικός-Πιερικός 0-5 πετυχαίνοτας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκιάφης με βοηθούς τους Πυλαρινό και Παρασκευά, άπαντες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Ο ρέφερι εκτός της κόκκινης κάρτας στον Καραγκούνη του Παναιτωλικού στο 52’ έδειξε ακόμη την κίτρινη στους Λαγοπάτη, Παπαθανασίου, Κοτρότσο από τον Παναιτωλικό και στους Κραγιόπουλο, Μάρκογλου, Μετενίδη από τον Πιερικό.
Νέοι Παναιτωλικού: Καραγκούνης, Τσέπας, Αλπέντζος, Λαγοπάτης, Γιαννόκωστας, Παπαθανασίου, Τσιούνης (46’ Καραγιάννης), Κοθρούλας (81’ Φάτσαλης), Νταλαπέρας, Τραγούλιας, Κοτρότσος (73’ Τασούλης).
Νέοι Πιερικού (Μυστακίδης): Τσιντώτας, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μάρκογλου (Παπατόλιος), Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Σεχολάρι (Γ. Μυστακίδης), Σ. Παπαδόπουλος (63’ Ι. Μυστακίδης), Καμπερίδης)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SuperLeague - BINTEO

ΚΥΡΙΑΚΗ 24-1-2010
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0


ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΗΣ 2-1

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 24/01/2010

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων


13:30 Sport+

Ολλανδικό Πρωτάθλημα
ΑΓΙΑΞ – ΑΛΚΜΑΑΡ
14:30 conn-X TV sports 2

B' κατηγορία Γερμανίας
ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΚΟΜΠΛΕΝΤΣ
14:30 NOVASPORTS 1

Σούπερ Λίγκα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
14:30 NOVASPORTS 2

Σούπερ Λίγκα
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
15:30 Sport+

Κύπελλο Αγγλίας
ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ
16:00 ET-1

Α1 Μπάσκετ
ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
16:30 conn-X TV sports 2

Γερμανικό Πρωτάθλημα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΩΝΙΑ
16:45 NOVASPORTS 1

Σούπερ Λίγκα
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
17:00 NOVASPORTS 4

Ιταλικό Πρωτάθλημα
ΤΖΕΝΟΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ
17:00 NOVASPORTS 3

Α1 Βόλεϊ Ανδρών
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
17:30 Sport+

Σκωτσέζικο Πρωτάθλημα
ΣΕΝΤ ΤΖΟΟΥΝΣΤΟΝ – ΣΕΛΤΙΚ
18:00 EUROSPORT

Κόπα Άφρικα
ΑΝΓΚΟΛΑ-ΓΚΑΝΑ
18:30 conn-X TV sports 2

Γερμανικό Πρωτάθλημα
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
19:00 conn-x TV Sports 3

Βελγικό πρωτάθλημα
ΜΑΛΙΝ - ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΛΙΕΓΗΣ
19:00 NOVASPORTS 1

Σούπερ Λίγκα
Α.Ε.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
19:00 NET

Σούπερ Λίγκα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
21:00 NOVASPORTS 3

Bραζιλιάνικο πρωτάθλημα
ΟΕΣΤΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
21:15 EUROSPORT

Κόπα Άφρικα
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΑΛΓΕΡΙΑ
21:30 conn-x TV Sports 3

Βελγικό πρωτάθλημα
ΓΚΕΝΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
21:45 NOVASPORTS 2

Ιταλικό Πρωτάθλημα
ΙΝΤΕΡ - ΜΙΛΑΝ
01:00 ΣΚΑΪ

NBA
ΤΟΡΟΝΤΟ-ΛΕΪΚΕΡΣ
03:30 ΣΚΑΪ

NBA
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΝΤΑΛΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ - ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 0-5 (ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ Ο ΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 24-1-2010
Πρίν απο λίγο έληξε το παιγνίδι της ομαδας Νέων του Πιερικού με την ομάδα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και η ομάδα μας πέτυχε μεγάλη νίκη με σκόρ 5-0.Θα έχουμε ανΑλυτικό ρεπορτάζ σε λίγη ώρα, αφού επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους της αποστολής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκεί..Μπράβο στα παιδιά μας.Μπράβο στο μέλλον του Πιερικού...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks