ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΣΥΝΕΧΕΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΜ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2-0)

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

 

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Αλλη μία νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου αγωνίστηκε σε αναβληθέν παιγνίδι  του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας και αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον οποί ο υπέταξε στα πέναλτυ με σκόρ 2-0.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, αλλά πάντα σε πλαστικό χορτοτάπητα, γεγονός που δυσκολεύει την ομάδα του Πιερικού, αφού τα παιδιά αγωνίζονται και προπονούνται σε γήπεδο με χόρτο.Παρά ταύτα η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν σχετικά καλή στο πρώτο .

Στο δεύτερο ημίχρονο η.... ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δείχονοντας ότι έχει πλύ καλή φυσική κατάσταση και λύσεις παικτών πολλές,ανέβασε την απόδοσή της κατακόρυφα και έχασε τρείς πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες δέν έγιναν γκόλ, αφού ο τερματοφύλακας της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ έκανε δύο φοβερές αποκρούσεις σε σούτ του Κραγιόπουλου και του Πουλικίδη.Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ σε κανένα σημείο του αγώνα δέν κινδύνεψε απο την αντίπαλη ομάδα, αλλά δέν κατάφερε να αξιοποιήσει την ανωτερότητά της με γκόλ στην κανονική διάρκεια του παγνιδιού.Ετσι για την ανάδειξη του νικητή όπως προβλέπεται απο τον κανονισμό αγώνων της ΕΠΣΜ, ακολουθήθηκε η διαδικασία των 3 πέναλτυ για κάθε ομάδα.

Στη διαδικασία αυτή για άλλον ένα αγώνα ο τερματοφύλακας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ευριπίδης Τσιλεγγερίδης έδειξε τα αντανακλαστικά του και απέκρουσε δύο πέναλτυ της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, συνεχίζοντας έτσι το σερί του σε αποκρούσεις πέναλτυ πράγμα που συνέβη και σε άλλους δύο αγώνες.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ:Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Αμπατζίδης,Τόσκας, Χατζηδίμπας Β.,Δαλαμήτρας,Πουλικίδης, Παγωνίδης,Μπαλαχάτζε, Σταθακόπουλος, Τσιούχας,
Επίσης αγωνίστηκαν:,Καλαιτζής, Παπαθανασίου,Τζίνοβιτσ, Κραγιόπουλος
ο τερματοφύλακας του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ευπίδης Τσιλεγγερίδης
                                                                          
  
η εντεκάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
                  Η αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ                            

 οι ομάδες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ μαζί
η αποστολή της Καλαμαριάς
Τα αποτελέσματα και των άλλων αγώνων του ομίλου
ΠΑΙΔΩΝ - 11ος ΟΜΙΛΟΣ (3η αγων.)
- ΣΦ Πιερικός Κατερίνης - Απόλλων Καλαμαριάς
Γήπ.:Δημ. Ηλιούπολης (πλαστικό)
αποτέλεσμα: 2-0
- ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Ηρακλής
Γήπ.:Τριανδρίας
αποτέλεσμα 0-5
- Κανονιέρηδες - ΠΑΟΚ 97
Γήπ.:ΗΛιούπολης (πλαστικό)
αποτέλεσμα 1-5

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks