ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 0 -1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 | 0 σχόλια

 
Σάββατο 12 Φεβρουαρίόυ 2011
Πολύ καλός καιρός, πολύ καλή διαιτησία, πολύ καλό παιγνίδι και νίκη της ομάδος του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, επι της αντίστοιχης της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με σκόρ 0-1, στην 16η αγωνιστική ,για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο:
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με εντολή του προπονητή της ξεκίνησε απο το πρώτο δευτερόλεπτο με πίεση ψηλά, πρέσσιγκ και αδιάκοπο τρέξιμο και έτσι μπήκε πολύ δυνατά στο παιγνίδι.Αμέσως σε δύο φάσεις έκλεψαν την μπάλλα και δημιούργησαν αναστάτωση στην ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και δύο ευκαρίες στο 1 και δεύτερο λετπό του αγώνα.Αποτέλεσμα της ένοτνης πίεσης ήταν στο 5 λεπτό οι επιθετικοί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να κλέψουν την μπάλλα, να γίνει φάουλ εξω απο την περιοχή στον Μαυρόπουλο .Το φάουλ εκτέλεσε ο Πουλικίδης με σέντρα στην καρδιά της άμυνας της τοποικής ομάδος. εκεί κινήθηκε στηνπλάτη των αμυντικών ο Δαλαμήτρας και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Η ομάδα του Πιερικού συνέχισε την πίεση και σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο πίεσε, ο παίκτες έτρεξαν πάρα πολύ, δημιούργησαν τέσσερις κλασσικές ευκαρίες  να κάνουν εύκολη τη νίκη, αλλά στο 15 σούτ εξ επαφής του σταθακόπουλου η μπάλλα άουτ, στο 22 λεπτό σούτ γυριστό του Συμεωνίδη ελάχιστα άουτ, στο 25 γυριστό δυνατό σούτ του Δαλαμήτρα δύσκολα  απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 27 λεπτό σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο πολύ καλός διαιτήτς κ Ελευθεριάδης σφύριξε πεναλτυ υπέρ της Καλαμαριάς που έκανε ο
Αμπατζίδης, αλλά στην εκτέςλεσή του ο Τσιλιγγερίδης για άλλη μία φορά απέκρουσε πέναλτυ και το σκόρ διατηρήθηκε στο 0-1.
Στη συνέχεια και στο 34 λεπτό άλλη μία κλασική ευκαιρία για τον ΠΙΕΡΙΚΟ σε κεφαλιά του Σταθακόπουλου.
Δεύτερο ημίχρονο:
Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με τον Πιερικό να ελέγχει πλήρως το παιγνίδι, έπαξαν έξυπνα, επέβαλαν το δικό τους ρυθμό χωρίς να  φορτσάρουν, αφού  προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, σε χαμηλότερους ρυθμούς, αφού στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά έτρεξαν πάρα πολύ. 
Ετσι το παιγνίδι έληξε με νικήτρια την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που πρόσθεσε άλλους τρείς βαθμούς στο ενεργητικό της. 
Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ).Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Καλαιτζής, Αμπατζίδης,Χατζηδίμπας, Σταθακόπουλος, Καρτσαμπάς, Πουλικίδης, Τσοπουζίδης, Δαλαμήτρας, Συμεωνίδης,
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Οικονόμου, Παπαθανασίου, Μπαλαχάτζε και Τόσκας.
- Αριστη η συμπεριφορά των παιδιών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, με έναν άριστο διαιτητή τον έμπειρο Ελευθεριάδη Μπάμπη του ΣΔΠ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
                        η εντεκάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
                η εντεκάδα της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
                                             
             ο διαιτητής του αγώνα κ Ελευθεριάδης
                            η είσοδος των ομάδων
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
http://paidikotmhmapierikoy.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks