ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - «Θα είναι αποτυχία για ΟΦΗ αν δεν ανέβει»

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010 | 0 σχόλια

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για παιχνίδι του Πιερικού με τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του έρχεται στο Ηράκλειο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ενώ σχολιάζοντας τον ΟΦΗ πρόσθεσε ότι έχασε σημαντικό έδαφος λόγω της απώλειας βαθμών στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά η συνέντευξη του Σούλη Παπαδόπουλου στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή "Athletic Magazine":

Πιερικός - Το πρωί (10:30) θα προπονηθούν σήμερα οι μελανόλευκοι

ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10:30 συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού για την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ που είναι ένας από τους διεκδικητές της τρίτης προνομιούχου θέσης στην διαδικασία των πλέι - οφ.
Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε στις 14:30 με το καθιερωμένο ζέσταμα. Συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής μπάλας και κυκλοφορίας και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις συνεργασίας και τελειώματα φάσεων.
Ο Γιώργος Μακρής θα απουσιάσει σίγουρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ σίγουρα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ.(ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛ)

Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας Αριστοτέλης Καταχά - Ακαδημία Πλαταμώνα 0 - 2

ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Ύστερα από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, σ' έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, στο γήπεδο του Καταχά η Ακαδημία Πλαταμώνα επικράτησε στην επανάληψη με 2 - 0 τέρματα του τοπικού Αριστοτέλη σημειώνοντας την εικοστή πέμπτη νίκη σε είκοσι έξι αγώνες.
Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα με τα δύο χθεσινά τέρματα έφτασε τα 108 κατακτώντας 75 βαθμούς καταρρίπτοντας τα ..

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές δηλώσεις «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανατροπή»

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010
Πριν από τη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις του και αναφερόμενος στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα αλλά και τον αγωνιστικό γολγοθά που έχει την εβδομάδα από σήμερα μέχρι την Τετάρτη, μας είπε:

ΕΠΣΠ - Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 24-3-2010

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks