Τα βρόντηξε ο Βαζάκας απ’ την Καλαμάτα! Υπέγραψε στην Ηλιούπολη

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010 | 0 σχόλια

http://b-united.com

altΡιζικές αλλαγές υπήρξαν μέσα σε λίγες ώρες τόσο στο στρατόπεδο της Καλαμάτας και της Ηλιούπολης με πρωταγωνιστή τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος αποχώρησε από τη “Μαύρη Θύελλα” έπειτα από 15 μέρες (!) παραμονής στο σύλλογο και υπέγραψε στην Αθηναϊκή ομάδα - Ανακοίνωση των Rebels 9
Ραγδαίες εξελίξεις με επίκεντρο τον Γιώργο Βαζάκα ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα της Καλαμάτας στον Εύοσμο δεν επέστρεψε με την αποστολή αλλά έμεινε στη Θεσσαλονίκη όπου λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε τηλεφωνικά στον κ. Γρηγορόπουλο ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να κοουτσάρει του Μεσσήνιους. Σύμφωνα με τον κύκλο του Έλληνα τεχνικού, βρήκε μια κατάσταση στην ομάδα πολύ χειρότερη από αυτή που περίμενε, ενώ η αφορμή για να φτάσει σ’ αυτή την απόφαση ήταν μια λεκτική αντιπαράθεση που είχε με παράγοντα της Καλαμάτας με αφορμή την καθυστέρηση του πούλμαν για να παραλάβει την αποστολή απ’ το αεροδρόμιο!!!
Ήταν ξεκάθαρο τις τελευταίες μέρες ότι ο Βαζάκας δεν επιθυμούσε να συνεχίσει στην ομάδα και έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει. Παρά τις παραινέσεις του κ. Γρηγορόπουλου να συναντηθούν τη Δευτέρα στην Καλαμάτα, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ανένδοτος, ενώ η παραίτηση του Νίκου Παντέλη, άνοιξε το δρόμο στον Βαζάκα ώστε να αποδεχτεί την πρόταση της Ηλιούπολης.
Έτσι, μετά από τα Τρίκαλα και την Καλαμάτα, η Ηλιούπολη θα αποτελέσει την 3η ομάδα μέσα στην ίδια αγωνιστική σεζόν για τον κόουτς ο οποίος την Τρίτη θα έχει γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του “Ήλιου”.

Όλοι οι αγώνες αύριο 15:30 - Διαιτητές των αναβληθέντων αγώνων της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς – Α.Ε. Καρίτσας
(Ίσαρης, Φιρινίδης, Βασιλειάδης)
Αριστοτέλης Καταχά – Όλυμπος Βροντούς
(Λαφατζής, Γιαμούζης, Σκαμπαρδώνης)
Μεθώνη – Γ. Ολύμπιος Λόφου
(Τόλιος, Ασλανίδης, Τουλκερίδης)
Α.Ε. Δρυάνιστα – Ερμής Εξοχής
(Κατανάς, Καραϊσαρίδης, Γαρόφλου)
Αναγέννηση Σφενδάμης – Αιγινιακός
(Ντουράκογλου, Νίκολιτς, Τσαρτσαμπαλίδης)

Για την Γ’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Δίας Αγίου Δημητρίου – Απόλλων Ράχης
(Αγγελόπουλος, Θεοδώρου, Μπλέτσιου)

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ PLAY OFF ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010
Στον τελικό των play off πέρασαν οι άνδρες του Πιερικού όπου στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Μακεδονίας κέρδισε μέσα στην Κατερίνη τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ και με συνολικές νίκες 3-0 είναι στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αρίων Πτολεμαΐδας για να βγει ο πρωταθλητής Μακεδονίας που θα διεκδικήσει την άνοδο στην ΄Β Εθνική κατηγορία.
      Η ομάδα του Πιερικου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 1ο σετ με 8-0 και 12-3 και τελικά πήρε το σετ με 25-14 παίζοντας ένα ολοκληρωτικό βόλεϊ μη αφήνοντας την ομάδα της Σκύδρας να αντιδράσει. Ήταν ένα σετ όπου οι παίκτες του Πιερικού έδειξαν ένα μέρος του μεγάλου ταλέντου τους και των τεράστιων δυνατοτήτων. Στο 2ο σετ οι παίκτες της Σκύδρας αντέδρασαν όσο μπορούσαν μην έχοντας τίποτα να χάσουν, ρισκάροντας σε όλους τους τομείς δυσκόλεψαν την ομάδα του Πιερικού αλλά τελικά οι παίκτες του Πιερικού πιο ψύχραιμοι πήραν το σετ με 27-25. Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού πήρε μια διαφορά από την αρχή, προηγήθηκε με 24-19 και τελικά πήρε το σετ με 25-22 και την νίκη με 3-0 σετ εξασφαλίζοντας την είσοδο τους στο τελικό των play off.
      Ο Πιερικός έδειξε παρότι διανύει την Τρίτη μόλις αγωνιστική χρονιά την μεγάλη δύναμη του στο χώρο του βόλεϊ της Μακεδονίας και όχι μόνο, αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων είναι κοντά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος των Ανδρών. Έδειξε ο Πιερικός με την βάση που διαθέτει, την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς ότι είναι μια ομάδα όπου το μέλλον της ανήκει, και είναι η ανερχόμενη δύναμη του βόλεϊ σε όλες της κατηγορίες. Ο μεγάλος αριθμός αγοριών και κοριτσιών που υπάρχουν στο τμήμα αποτελούν τα εχέγγυα για την υλοποίηση των μεγάλων στόχων όλου του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού.
      Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γρηγοριάδης Κ. ο οποίος τελείωσε όλες τις επιθέσεις και αποτέλεσε την δύναμη πυρός της ομάδας, ο Καλιακός Σ. όπου ήταν άψογος στην υποδοχή και στην άμυνα και οι Σαμαλής Θ. στην πάσα και Κρομύδας Π. στην επίθεση, χωρίς να υστερούν και οι υπόλοιποι παίκτες.

      Η σύνθεση: Σαμαλής Θ., Πάπας Κ., Γεωργόπουλος Αλ., Γρηγοριάδης Κ., Κρομύδας Π., Σουλής Κ., Καλιακός Σ., Χρυσικός Τ., Στεφανίδης Ν., Σαρρής Κ., Αλεξίου Γ., Αδαμίδης Στ., Γερομιχαλός Αθ.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ- ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-1
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ και τις εταιρείες «NISSAN» «FORD» «SUBARU» «CHINA MOTORS» για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.

Προπονήθηκε χθες ο Πιερικός - Τη Δευτέρα 1 Μαρτίου ο αγώνας Θρασύβουλου –Πιερικού

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010
Την πρώτη του προπόνηση για το εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας 1 Μαρτίου πραγματοποίησε χθες ο Πιερικός.
Η προπόνηση έγινε τι πρωί, ήταν ελαφράς μορφής και σ’ αυτήν πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Δεν προπονήθηκαν ο νεαρός Νίκου λόγω τραυματισμού και ο Ολγκίν που ήταν όμως παρών στο γήπεδο. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού έχουν ρεπό. Από αύριο αρχίζει η εβδομαδιαία προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι με το Θρασύβουλο.

Σήμερα στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου στις 4:30 μ.μ. - 25η Μαρτίου – Ζέμουν Βελιγραδίου

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010
Η σερβική Ζέμουν Βελιγραδίου Πιερικού κάνει μίνι προετοιμασία στη Κατερίνη και αντιμετωπίζει σήμερα στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου την γηπεδούχο ομάδα σ’ ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι. Το παιχνίδι θ’ αρχίσει στις 16:30.

Σήμερα στο γήπεδο του Βατανιακού, 15:00 - Βατανιακός – Ηρακλής Θεσ/νίκης


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010
Με την επαγγελματική ομάδα ο Ηρακλής
Ένα πολύ μεγάλο φιλικό παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου μεταξύ του Βατανιακού και του Ηρακλή Θεσ/νίκης.
Ο Ηρακλής θα παίξει με όλους τους επαγγελματίες του ποδοσφαιριστές.



ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ

ΤΡΙΤΗ 23-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ
                  

Ηρακλής Μελίκης - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ 34 - 80

Στο ανδρικό πρωτάθλημα

Με 80-34 νίκησε η θυγατρική Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ το γηπεδούχο Ηρακλή στη γειτονική Μελίκη. Ο αγώνας ήταν για το ανδρικό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ

Στα 10λεπτα: 9-18, 18-33, 24-55, 34-80.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γιαμούζης Αρ. και Ξανθόπουλος Χρ.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Ντόβας):  Τζουνόπουλος, Δάλλας 5, Κούκους 5(1), Χαλκίδης, Ζιάνας, Ντόβας 3, Πεχλιβανίδης 14(2), Γκόλιας, Παραπούρας, Ασλανίδης 2, Παπαζήση2, Παπαζήσης 5, Παπαοικονόμου.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ.(Κασσομενάκης): Κολαξίδης 16, Ζορμπάς 8(1), Παυλίδης 4, Ντινόπουλος  6, Σαπίδης, Ταμουρίδης 23(5), Τσολογιάννης, Ζήσκας 13(1), Σφήκας 8(2), Νούρης 2.

*

Μ. Αλέξανδρος Αξιούπολης - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ 60 - 64

Στο εφηβικό πρωτάθλημα

Στον αγώνα που έγινε για την τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος στην Αξιούπολη Κιλκίς, η Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ νίκησε το Μέγα Αλέξανδρο με 64-60. Ήταν ένα πολύ ωραίο και συναρπαστικό παιγνίδι.

Στα 10λεπτα: 20-17, 36-34, 48-50, 60-64.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παπαγεωργίου και Καλέσης

Παρακίνηση αθλητών

ΤΡΙΤΗ 23-2-2010

 Σήμερα στις 10:14 π.μ. | Επεξεργασία Σημείωσης | Διαγραφή

Παρακίνηση αθλητών από τον προπονητή



Ο προπονητής πρέπει

1. να συναντάει και να συζητάει με κάθε αθλητή χωριστά

2. να ορίζει μαζί με τους αθλητές τους στόχους τους

3. να παρακολουθεί με τους αθλητές τη πραγματοποίηση των στόχων

4. να γνωρίζει τα συναισθήματα και τη γνώμη των αθλητών του

5. να γνωρίζει την ικανοποίηση του κάθε αθλητή από την προπόνηση

6. να τονίζει τη προσωπική βελτίωση του κάθε αθλητή

7. να προσέχει τον τρόπο επιβράβευσης και τιμωρίας των αθλητών

8. να προσπαθεί να αυξάνει την αυτοπεποίθηση των αθλητών

9. να αναγνωρίζει την πιθανότητα λάθους

10. οι αθλητές να γνωρίζουν τα αίτια για τις αποφάσεις του προπονητή

11. να βρίσκει κίνητρα για τη καλύτερη συμμετοχή σε κάθε προπόνηση

12. σε περίπτωση αμειβόμενων αθλητών να τεθούν συγκεκριμένα κριτήρια

caoch mistakidis ioannis






FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks