Δ' Εθνική Κατηγορία Πρεμιέρα στον β' γύρο με τρία ντέρμπι κορυφής

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.01.2010

Εθνικός Κατερίνης - Βατανιακός, Νίκη Αγκαθιάς - Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, Νάουσα - Εθνικός Βατερού είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν
Σήμερα (15:00) το Σβορώνος - Μακεδονικός Φούφας

Πρεμιέρα για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είναι η 16η Αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος και τα τρία ντέρμπι κορυφής κλέβουν την παράσταση από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.
Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα καθώς ο ΓΑΣ Σβορώνος στις 15:00 το απόγευμα υποδέχεται τον Μακεδονικό Φούφας σ' ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για την Κατερινιώτικη ομάδα που θα έχει στη σύνθεσή της και τον νεαποκτηθέντα Γιώργο Βέργο.
Ένα ακόμη παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στην Νάουσα όπου η τοπική ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Εθνικό Βατερού. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναμένεται μία αμφίρροπη συνάντηση.
Στους αυριανούς αγώνες η πρωτοπόρος Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης δοκιμάζεται στην "αφιλόξενη" έδρα της Αγκαθιάς κόντρα στην τοπική Νίκη. Ενώ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι και η αναμέτρηση στο Γιάννης Καλιανίδης μεταξύ του Εθνικού Κατερίνης και του Βατανιακού με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση.
Οι συναντήσεις Σιάτιστα - Α.Ε. Ποντίων Βατόλακου και Γρεβενά Αεράτα - Απόλλων Αμμοχωρίου έχουν ξεκάθαρο φαβορί και δεν είναι άλλοι από τους γηπεδούχους σε παιχνίδια για την μάχη της παραμονής στην κατηγορία.
Τέλος στις αναμετρήσεις Φλώρινα - Ε.Α. Παύλου και Κάστωρ - Αλεξάνδρεια, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και θα γίνει δυνατή μάχη για την κατάκτηση των τριών βαθμών.(Π.Α)

Α' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας Τα "βλέμματα" στο Αιγίνιο

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.01.2010

Δύσκολη έξοδος του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς στον Κορινό
Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας και οι συναντήσεις σε Αιγίνιο και Κορινό είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ο Αιγινιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο - αήττητη Ακαδημία Πλαταμώνα στοχεύοντας να "βάλει" φρένο στην πορεία της ομάδας του Σάκη Λιάγκα και στον Κορινό ο δυνατός στο γήπεδο του Θερμαϊκός θα φιλοξενήσει τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς σ' ένα σπουδαίο αγωνιστικά ποδοσφαιρικό αγώνα.
Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αναμένεται να παραμείνει ο Γ. Ολύμπιος Λόφου (ύστερα από την επιτυχία στο Κύπελλο) καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας την Δόξα Μοσχοχωρίου και εύκολα - δύσκολα θα επικρατήσει.
Η Α.Ε. Καρίτσας υποδέχεται την Αναγέννηση Σφενδάμης που βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά πλέι - οφ θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Πίνδος Α. Αγιάννη και Δίας Δίου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ερμή Εξοχής και Όλυμπο Βροντούς αντίστοιχα και έχουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την προνομιούχο πεντάδα της βαθμολογίας.
Τέλος με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι συναντήσεις του Απόλλωνα Λιτοχώρου με την Α.Ε. Δρυάνιστα στο γήπεδο Πύρρος Δήμας και της Γ.Α.Μ.Σ. Μεθώνης με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Καταχά σ' ένα γειτονικό ντέρμπι.(Π.Α)

Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας "Μεγάλο" παιχνίδι στην Κ. Μηλιά

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.01.2010

Πιο εύκολο απόγευμα για Ελπίδα Ανδρομάχης και Καλλιθεακό
Στη Κάτω Μηλιά διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Ο ΠΑΟ Κ. Μηλιάς υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στοχεύει στην νίκη ώστε να "πιάσει" την ομάδα του Δημ. Παπούλα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αντίθετα πιο εύκολο αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου για την Ελπίδα Ανδρομάχης που αντιμετωπίζει την συνώνυμη της, της Κατερίνης, και για τον Καλλιθεακό ο οποίος υποδέχεται τον "αδύναμο" Κεραυνό Μακρυγιάλου, ενώ η 25η Μαρτίου "δοκιμάζεται" στον Κολινδρό απέναντι στην δυνατή εντός έδρας Αναγέννηση.
Ο Άρης Κοκκινοπλιτών έχει ευκαιρία νίκης καθώς φιλοξενεί τον Διγενή Αλωνίων, το ίδιο ισχύει όμως και για την συνάντηση Πιερικός Κ. Αγιάννη - Πιερικός Αρωνά με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.
Οι συναντήσεις Μακεδόνες Πιερίων - Μακεδονικός Ν. Εφέσσου και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα δεν έχουν ξεκάθαρο φαβορί και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σ' αυτές τις αναμετρήσεις.(Π.Α)


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks