ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΓΙΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010 | 0 σχόλια

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΙΟΥ 2010
Προσκλητήριο απο την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στον κόσμο της Πιερίας, να βρεθεί μαζικά στα play off του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, με αρχή τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα αποτελέσει και την αρχή και τη βάση της προσπάθειας της ομάδος.
Καλούνται λοιπόν οι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο και να κάνουν την έδρα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. έδρα..
Στη χθεσινή συγκέντρωση - κάλεσμα που έγινε στην ΕΚΑΒΗ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και οι αρχηγοί της ομάδος Γιώργος Μακρής και Σακης Παντελιάδης που εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές, έστειλαν αγωνιστικό μήνυμα και τη διάθεσή τους για άνοδο της ομάδος και ζήτησαν τη συμπαράσταση του κόσμου της Πιερίας.
Στο ίδιο μήκος κύμματος και όλοι όσι μίλησαν, βουλευτές.Νομάρχης, κ άλλοι.

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΕΙΡΚΟΣ - ΟΦΗ.. 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!!!
φωτο..

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Τους πρωταθλητές δέχθηκε χθες ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.05.2010 Αθλητισμός

Το δημαρχείο της πόλης επισκέφθηκε χθες η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.
Εκεί τους περίμενε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και συνεχάρει έναν - έναν τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη Διοίκηση της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και την Γ' Εθνική κατηγορία.
Ο Δήμαρχος άρχισε την ομιλία του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, λέγοντας:
"Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους σας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση. Πετύχατε κάτι σημαντικό για την Κατερίνη. Ήταν κάτι που χρειαζόταν η πόλη μας, ώστε να υπάρχει μια πυραμίδα, με δεδομένη την παρουσία του κεντρικού σωματείου, που είναι ο Πιερικός, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Δ' Εθνικής.
Θα είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε, ακόμη και ο καθένας ξεχωριστά προς αυτή την κατεύθυνση".
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καμπερίδης και, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πρόσκληση, υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Ο Γιώργος Καμπερίδης θα είναι και κατά την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ύστερα από προχθεσινή συνάντηση με μέλη της διοίκησης της ομάδος, ο Κατερινιώτης τεχνικός συμφώνησε για ανανέωση της συνεργασίας με τον Ποντιακό Σύλλογο και μένει το τυπικό μέρος της συμφωνίας, ώστε να ανακοινωθεί από τη διοίκηση αυτός και οι συνεργάτες του.

Ποδόσφαιρο Β' Εθνική: ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΦΗ // Όλοι οι δρόμοι οδηγούν αύριο στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 Μάιος 2010
Ανοίγει η αυλαία αύριο των αγώνων πλευ οφ για την διεκδίκηση της 3ης προνομιούχο θέσης που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα και ο Πιερικός αντιμετωπίζει στην Κατερίνη στις 8.00 το ...βράδυ τον πανίσχυρο και πρωτοπόρο ΟΦΗ.
Νίκη και μόνο νίκη θέλει αύριο ο Πιερικός επί του ΟΦΗ για να τον πιάσει στον πίνακα ειδικής βαθμολογίας και να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη αντεπίθεσή του προς την σούπερ λίγκα.

Το παιχνίδι είναι αγώνας κλειδί για την περαιτέρω πορεία του Πιερικού και έχει σημάνει γενικό προσκλητήριο προς όλους τους απανταχού Πιεριείς προκειμένου να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ενίσχυση της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης ώστε να ξεκινήσει νικηφόρα τα πλευ οφ αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπυ με τον ΟΦΗ.


Η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου που βρίσκονται όλοι στη διάθεσή του και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο που θα τους δώσει την απαραίτητη δυναμική για την συνέχεια των αγώνων πλευ οφ.

Οι φίλαθλοι είναι αποφασισμένοι να κατακλύσουν αύριο το γήπεδο της Κατερίνης και να σπρώξουν την ιστορική ομάδα του Πιερικού προς τη νίκη επί του πρωτοπόρου ΟΦΗ που θα νοιώσει την δύναμη πυρρός των γηπεδούχων και θα υποκλιθεί αφήνοντας τους βαθμούς στον Πιερικό που θέλει να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο στο ξεκίνημα των πλευ οφ.

Χθες, η προετοιμασία έγινε το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και όλοι οι παίκτες μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές και η αποστολή θα καταλύσει σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο της Παραλίας.

Στις 2.30 το μεσημέρι η αποστολή θα γευματίσει και οι παίκτες θα ξεκουραστούν αφού αργά το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση ελαφρώς μορφής ώστε να εξοικειωθούν με την ώρα τέλεσης του αυριανού αγώνα.

Η κακοκαιρία εμποδίζει τα σχέδια του Σούλη Παπαδόπουλου που θέλει να κάνει μια νυχτερινή προπόνηση στους παίκτες του για να είναι πανέτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στην αποστολή μετέχουν Γουμάγιας, Καρακούτσης, Κωνσταντινίδης, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης, Πλάτανος, Κοντέων, Μακρής, Τόσκας, Μαρτίνες, Πέντα, Φρέντερικς, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Ολγκιν, Κόϊτς, Ρέγιες και Παστός.

Έκκληση της διοίκησης προς τους φιλάθλους της Πιερίας για συμπαράσταση στον αυριανό κρίσιμο και καθοριστικό αγώνα με τον ΟΦΗ προκειμένου η ομάδα του Πιερικού να ξεκινήσει νικηφόρα τα πλευ οφ για την διεκδίκηση της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks