ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 – 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους 73-69

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 | 0 σχόλια

29/01/2011 olymposgr

Η επιστροφή στις νίκες έφερε και την επιστροφή στα χαμόγελα στον μπασκετικό κόσμο της Πιερίας, αφού η επικράτηση του Πιερικού Αρχελάου, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης, επί της ΑΕΚ Άργους με 73-69 έδωσε ταυτόχρονα και μια ....

ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12.00 ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15.00

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Αγροτικός Αστέρας logo.png
- Αύριο στις 15:00, κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας αφού ο Αγροτικός Αστέρας δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τη σφράγιση των εισιτηρίων λόγω χρέους στην Εφορεία και απο ότι σήμερα μάθαμε... θα συνεχίσει για πολύ έτσι ο ΑΣΤΕΡΑΣ.
- Νωρίτερα στις 12.00 η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα αντιμετωπίσει την αντιστοιχη του Αστέρα.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ και στα πέναλτυ 2-1

 
Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Για την 14 αγωνιστική του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκε το Σάββατο το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με αντίπαλο τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ.
Το αποτέλεσμα του παιγνιδιού , ήταν 1-1 και στα πέναλτυ νικήτρια ήταν η γηπεδούχος ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με σκόρ 2-1.Απο τον αγώνα αυτό η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πήρε ένα βαθμό και η μάδα του ΑΣΤΕΡΑ 2 βαθμούς.
ο ΑΓΩΝΑΣ:
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε κυριολεκτικά στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έχασε (για άλλη μία φορά ) σωρεία ευκαιριών να καθαρίσει το παιγνίδι.
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες, δύο με τον ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ και μία με τον ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ.Στον αντίποδα η τοπική ομάδα έχασε πέναλτυ που απέκρουσε ο Τσιλιγγερίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η τοπική ομάδα ισορρόπησε το παιγνίδι χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, εκτός απο την μοναδική φάση που πορηγήθηκε στο σκόρ  (1-0) στο 10 λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.
Απο εκεί και πέρα οι παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ανέβασαν την απόδοσή τους, έπαιξαν πιό σωστά και ισοφάρισαν το παιγνίδι  (1-1) με ένα καταπληκτικό γκόλ με σούτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Στα πέντε τελευταία λεπτά η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του, αλλά σε μία φάση ο Δαλαμήτρας, σε μία ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά ο Τόσκας απέτυχαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.
Ετσι το παιγνίδι έληξε 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτυ δύο παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχασαν ταπέναλτυ και έτσι η ομάδα του Αστέρα πήρε τον ένα επι πλέον βαθμό αφού πέτυχε δύο πέναλτυ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:
(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ): Τσιλεγγερίδης, Τόσκας, Χατζηδίμπας Β, Καλαιτζής, Μαυρόπουλος, Καρτσαμπάς, Τσοπουζίδης, Πουλικίδης, Δαλαμήτρας, Μπαλαχάτζε, Συμεωνίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζίνοβιτς, Οικονόμου, Παπαθανασίου.
η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ


η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα
 Οι δύο ομάδες μαζί

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
http://paidikotmhmapierikoy.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks