ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 | 0 σχόλια

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Αν δέν έχετε δεί την εκπομπή του Κώστα Μπαξεβάνη για τα στημένα.. χάσατε.. γι αυτό δείτε την εκπομπή στο βίντεο.. αξίζει τον κόπο.. δείτε το βίντεο...

ΞΕΙΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησε την Δευτέρα 25 Ιουλίου, η προετοιμασία της ομάδος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, η οποία περιελάμβανε, συγκέντρωση, ομιλία του προέδρου, παρουσίαση του προπονητικού τίμ και την προγραμματισμένη προπόνηση που κράτησε δύο ώρες.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδος Δημήτρης Καλαϊτζής αφού παρουσίασε το προπονητικό τίμ, καλωσόρισε τους ποδοσφιαριστές,μίλησε για τους στόχους της ομάδος, την αλλαγή της φιλοσοφίας και τους φιλόδοξους στόχους που  έχει η νέα Διοίκηση.

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Μυστακίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τον ποπονητικό προγραμματισμό και της προετοιμασίας, αλλά και ολόκληρης της χρονιάς.

Μετά ακολούθησε δίωρη προπόνηση με την επίβλεψη του έτερου πορπονητή του Γιώργου Ζάμπα.

Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος, φέτος είναι αρκετά νεαροί με ποδοσφαιρική ποιότητα, προποπτική  και πολύ όρεξη για δουλειά.

Παράλληλα στα γραφεία του Συλλόγου, αθρόα ήταν η προσέλευση γονέων και ποδοσφαιριστών για την εγγραφή στα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εγγραφές που συνεχίζονται καθημερινά μετά τις επτά το απόγευμα.

οι προπονητές Γιάννης Μυστακίδης και Γιώργος Ζάμπας

οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks