ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.. ΘΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 | 0 σχόλια

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011
Το έχω ξαναγράψει, το έχω ξαναπεί, ότι στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται,γνώση, μεράκι, υπομονή και πολύ δουλειά για να φανούν θετικές αλλαγές.
- Χρόνια τώρα η Πιερία "γκρίνιαζε" γιατί δέν γινόταν  στα τμήματα υποδομής δουλειά τέτοια που να δινόταν η δυνατότητα σε παιδιά της Πιερίας να αναδειχτούν.
- Τα τελευταία χρόνια άλλαξε εντελώς η φιλοσοφία και υπάρχει στροφή σε "επιλεγμένα ταλέντα" της Πιερίας, με σκοπό να ενταχθούν στις τάξεις της Πιερικής ομάδος,να γίνει η απαραίτητη δουλειά και προετοιμασία, με μοναδικό σκοπό την στελέχωση της ομάδος απο παιδιά της Πιερίας.
- Δειλά - δειλά αλλά σταθερά, άρχισαν να φαίνονται θετικά  αποτελέσματα.Υπάρχουν ήδη αρκετοί επαγγελματίες μικρής ηλικίας στον Πιερικό, που κάποιοι αγωνίζονται στην ομάδα ΝΕΩΝ και άλλοι πλαισιώνουν την αποστολή της επαγγελματικής ομάδος.
- Η ομάδα ΝΕΩΝ απαρτίζεται απο παιδιά μικρής κυρίως ηλικίας και μάλιστα πρωταγωνιστεί στον πρωτάθλημα ΝΕΩΝ της Football League.
- Πιό κάτω στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ γίνεται δουλειά σε βάθος απο πέρισυ. Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ συμμετέχει στο μεγάλο, αξιόπιστο αλλά και δύσκολο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σε όμιλο με ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, κλπ.
Με παιδιά των οποίων η επιλογή ξεκίνησε απο πέρισυ.
Σιγά σιγά η ομάδα στελεχώθηκε με ποδοσφαιριστές με αρκετό ταλέντο, με ποδοσφαιρική υποδομή, παιδιά που δουλεύουν πολλές ώρες με τον προπονητή τους τον Γιάννη Μυστακίδη.Αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας ήταν ο έμπειρος προπονητής της ομάδος ΝΕΩΝ Γιάννης Κωνσταντινίδης να ανεβάσει 7 παιδιά στην ομάδα ΝΕΩΝ και μάλιστα έχει ήδη πάρει και στην αποστολή της ΝΕΩΝ.Και μιλάμε για παιδιά γεννημένα το 1996.
- Επίσης και στα μικρότερα τμήματα συγκεντρώνονται παιδιά με ταλέντο και προοπτική για το μέλλον.
- Αυτή λοιπόν η διαδικασία πρέπει να συνεχίσει πιό συστηματικά.Υπάρχει η βούληση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να αποτανθεί στις ομάδες του νομού μας και ζητήσει επισήμως να μεταγραφούν παιδιά ταλέντα, μικρής ηλικίας για να δουλέψουν στα τμήματα υποδομής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και σιγά σιγά να ανέβουν κατηγορία..
- Βέβαια ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ  πρέπει να κάνει το καθήκον του, αλλά το καθηκον τους πρέπει να πράξουν και οι ομάδες του νομού μας που διαθέτουν παιδιά με ιδιαίτερο ταλέντο. 
- Πρέπει να τα παραχωρήσουν (πάντα βέβαια σε πλήρη συνενόηση ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ομάδας του παίκτη) για να μπορέσει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο παραγωγής ποδοσφαιριστών για την επαγγελματική ομάδα.
του Δημήτρη Καλαϊτζή (μέλους του Δ.Σ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - "Παρελθόν" ο Απόστολος Ίτσιος


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Ρεπό χθες για όσους αγωνίστηκαν στον Τύρναβο
Παρελθόν αποτελεί από χθες το μεσημέρι για την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης ο τερματοφύλακας Απόστολος Ίτσιος.
Ο 24χρονος...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Εν αναμονή της μπλε κάρτας του Περουτζίνι

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Εν αναμονή της μπλε κάρτας του Περουτζίνι βρίσκονται στον Πιερικό, για να γνωρίζει ο Σταύρος Διαμαντόπουλος αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του κόντρα στην Ηλιούπολη.
Εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία ότι τα απαραίτητα έγγραφα θα φθάσουν έγκαιρα και θα καταστεί δυνατόν να εκδοθεί το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Αργεντινού πριν την έναρξη του κυριακάτικου παιχνιδιού.
Κατά τα άλλα, χωρίς ...

Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Κατηγορίας Την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο 15:00

Νίκη και μόνο νίκη για τη ρεβάνς του πρώτου γύρου
Πιερικός – Ηλιούπολη
Σάβατο 22 Ιανουαρίου 2011
Νέα προπόνηση για τον Πιερικό σήμερα συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο και θ’ αρχίσει στις 15:00.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σταύρος Διαμαντόπουλος θα ολοκληρώσει την
 προετοιμασία των παικτών του με την ελαφρά προπόνηση του Σαββάτου, μετά το τέλος της οποίας θ’ ανακοινώσει και την αποστολή. Είναι όμως γεγονός ότι ...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks