Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 1-3

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 | 0 σχόλια

Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 1-3Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011
O Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται οτι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού σημειώνοντας μέχρι στιγμής 3 γκολ σε αντίθέση με του γηπεδούχους.
Στο 5′ λεπτό της ....

Νεοι Football League 24η αγωνιστικη - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-3

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2011
Μία αναπάντεχη ισοπαλία παραχώρησε η ομάδα Νέων του Πιερικού με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκόρ 3-3.Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο σκόρ, η ομάδα του Πιερικού ισοφάριση με τον Γιώργο Παναγιωτίδη και πέτυχε άλλα δύο γκόλ με τον Στέργιο τον Νίκου και προηγήθηκε 3-1.Αλλά ανεξήγητα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπεσε σε απόδοση και δέχτηκε δύο απανωτά γκόλ και ισοφαρίστηκε 3-3, σκόρ που ήταν και το τελικό του παιγνιδιού.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο.Τα άλλα παιγνίδια και τα αποτελέσματα της σημερινής ημέρα της 24ης αγωνιστικής: 
Θρασυβουλος-Εθνικος Αστ. 2-4
Πιερικος-Αναγεννηση Κ. 3-3
Ηλιουπολη-Ιωνικος 0-0
Λεβαδειακος-ΟΦΗ
Αγροτικος Αστ.-Καλλιθεα
Τρικαλα-Πανθρακικος
Διαγορας-Εθνικος
Δοξα Δραμας-Παναιτωλικος
ΠΑΣ Γιαννινα-Βεροια

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-3 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ- ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ 0-0)

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2011 
Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκε  το Σάββατο 27-2-2011 η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , ΝΙΚΗΤΡΙΑ  η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 2-3 στα πεναλτυ, αφού το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο με 0-0.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks