ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΧΘΕΣ ΕΔΩΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ (2-2)

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 | 0 σχόλια


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2010
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας μεταβαίνει άυριο το πρωί το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ για φιλικό σγώνα με το αντίστοιχο τμήμα της Αλεξάνδρειας.
Ο αγνώνας θα διεξαχθεςί στις 12.00 η ώρα στο γήπεδο του Νησίου.
Χθές το τμήμα του προπαιδικού αντί της καθιερωμένης προπόνησης έδωσε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Κορινού.Το αποτέλεσμα ήταν 2-2.
Στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκαν 23 παιδιά.
Ηταν ένα γερό τέστ αφού τα παιδιά του Κορινού ήτνα μεγαλύτερης ηλικίας και έπρεπε να αγωνσιτούν και αυτα αφού δέν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα ηλικιακό.

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς


Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και τα πλέι-οφ
Τι λέει για την ομάδα ο προπονητής κ. Νίκος Μανίκας
Πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Πιερίας αναδείχτηκε την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010 ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς κάνοντας τη μεγάλη, την πολύ μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία των πλέι-οφ κερδίζοντας δύο φορές την ομάδα που όλη τη χρονιά ήταν...

Πιερικός - Προπονήθηκε χθες ο Πιερικός

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Την πρώτη τους προπόνηση, προετοιμαζόμενοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο των πλέι-οφ ανόδου, πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
Όσοι έπαιξαν στον αγώνα της Τετάρτης με τον Εθνικό ακολούθησαν ένα πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης ενώ οι άλλοι ...

Παλαίμαχοι Πιερικού - Αγωνιστικές Δραστηριότητες των Παλαιμάχων του Πιερικού


Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Οι Παλαίμαχοι του Πιερικού συνεχίζοντας τις ποδοσφαιρικές τις δραστηριότητες, το Σάββατο 29 Μαΐου κα ώρα 18:00 στο βοηθητικό γήπεδο του Πιερικού θα ...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Με την ευκαιρία της ανόδου της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Δήμος Κατερίνης και ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος σας προσκαλούν στη γιορτή που θα γίνει την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Χθες σε φιλικό αγώνα - Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης – Νέοι Πιερικού 2-1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2010
Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε χθες στο γήπεδο της Νέας Ζωής μεταξύ της Α.Ε. Ποντίων και της ομάδας Νέων του Πιερικού.
Στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης δοκίμασε πέντε ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα να ενισχυθεί για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο προπονητής της ...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks