Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Με νίκη συνέχισαν οι άνδρες του Πιερικού

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 | 0 σχόλια

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.02.2010
ΙΚΑΡΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (12-25, 19-25, 16-25)
Νικηφόρα συνέχισαν την αγωνιστική τους προσπάθεια οι άνδρες του Πιερικού όπου το Σάββατο 30 Ιανουαρίου κέρδισαν μέσα στην Έδεσσα την ομάδα του Ικάρου με 3-0 σετ.
Η ομάδα του Πιερικού συνεχίζει την προσπάθειά της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Πιερικού και στα τρία σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ικάρου σε ένα κρύο γήπεδο και κέρδισε εύκολα και τα τρία σετ.
Ο Κ. Σαρρής δοκίμασε τρία διαφορετικά σχήματα βάζοντας σε διαφορετικές θέσεις τους παίκτες του Πιερικού, θέλοντας να δει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μέσα από τα συστήματα αυτά.
Η ομάδα της Έδεσσας μόνο στο 2ο σετ προσπάθησε κυρίως στην αρχή του σετ να κοντράρει την ομάδα του Πιερικού, όμως η εμπειρία των παικτών του Πιερικού ήταν καθοριστική για την κατάκτηση του 2ου σετ.
Η σύνθεση
Σαμαλής, Πάπας, Σουλής, Γρηγοριάδης, Κρομύδας, Γεωργόπουλος, Σαρρής, Καλιακός.

Τα άλλα αποτελέσματα
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΦΣ ΑΡΙΩΝ 0-3

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΣ ΑΤΛΑΣ 0-3
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 1-3
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του ΣΦΚ Πιερικός, ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ και τις εταιρείες "NISSAN" "FORD" "SUBARU" "CHINA MOTO" για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944/995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δ. Κοτταράς: Είμαι ευτυχισμένος που έφυγα από τον Πιερικό.Σ

 

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010

ΣΦΙΠ

 Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού τιμά τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ένδοξη φανέλα του Πιερικού μας, για την προσφορά τους στην Ομάδα.
Μέμφεται όμως, όσους με την στάση τους και τις δηλώσεις τους υποτιμούν και προσβάλλουν το όνομα και την ιστορία του Πιερικού μας, μέμφεται επίσης όσους διαβάλλουν ανθρώπους που πασχίζουν για το καλό της ομάδας μας.
Ο Σ.Φ.Ι.Π. στην καταγραφή της πενηντάχρονης ιστορίας του Πιερικού μας, δεν έχει να σημειώσει κάτι το εξαιρετικό ή ενδιαφέρον για τον Κοτταρά, πέραν του αριθμού συμμετοχών του στην ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε. Δηλώνουμε λοιπόν με την σειρά μας, ότι αισθανόμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι απ' ότι αυτός μετά την φυγή του. Παίκτες με την δική του προσφορά και κυρίως με το δικό του ήθος περνάνε απαρατήρητοι.
Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ι.Π.

Κοτταράς: "Χειρότερη ομάδα ο Πιερικός" - ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Ο ΚΟΤΑΡΑΣ - ΤΑΧΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ!!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 03 Φεβρουαρίου 2010
 http://www.sports24.gr
Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλου και την ομάδα του Πιερικού ο Δημητρής Κοτταράς. Ο έμπειρος πορτιέρο χαρακτηρίζει τον Πιερικό ερασιτεχνικό σωματείο, κατηγορεί ευθέως τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο και θεωρεί ότι βρέθηκε από την κόλαση στον ποδοσφαιρικό παράδεισο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "ΕΡΑ Σερρών", ο Δημήτρης Κοτταράς μεταξύ άλλων μιλά για όσα απίστευτα έζησε στο διάστημα παραμονής του στον Πιερικό: "Είμαι διπλά ευχαριστημένος που ήρθα στον Πανσερραϊκό και ευτυχισμένος που έφυγα από τον Πιερικό. Δεν είναι μόνο η συμπεριφορά προς το πρόσωπο μου, αλλά απέναντι σε όλους τους ποδοσφαιριστές.
Ο τρόπος λειτουργίας αυτής της ομάδας ήταν ότι χειρότερο έχω συναντήσει στην καριέρα μου σε αυτή την κατηγορία. Δεν έχω δει κάτι χειρότερο και δεν ντρέπομαι να πω ότι είδα απίστευτα πράγματα, τα οποία ούτε που ήξερα μέχρι τώρα. Η διοίκηση ενεργούσε εντελώς ερασιτεχνικά, δεν πληρωνόμασταν και δεν έπρεπε καν να αναφέρουμε ότι μας χρωστούσαν χρήματα".
Έπειτα αναφέρεται στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και τον ερχομό του Σούλη Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι: "Όταν ήρθε ο κ. Κατσαβάκης τα πράγματα σοβάρεψαν ως ένα σημείο, αλλά με την έλευση του κ. Παπαδόπουλου η κατάσταση έγινε χειρότερη. Έλεγε στη διοίκηση να μην μας πληρώνει και συκοφαντούσε διάφορες καταστάσεις. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι είδαν τα μάτια μου στο διάστημα που αγωνιζόμουν στον Πιερικό.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται να προοδεύσει ποδοσφαιρικά ένας παίκτης υπό αυτές τις συνθήκες, με αποκορύφωμα τους μπράβους που έστειλαν σε παίκτη (σ.σ. Καλλιμάνη) και τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν το λέω επειδή ήρθα στον Πανσερραϊκό, αλλά σε σύγκριση με τον Πιερικό αυτή η ομάδα είναι ποδοσφαιρικός παράδεισος".
Στη συνέχεια κάνει λόγο για τα όσα έζησε μετά την αποχώρηση του, δηλώνοντας τα εξής: "Όταν έφυγα πήρα τα λεφτά που έπρεπε, αλλά ήμουν απλήρωτος επί τρεις μήνες. Απ' όσο γνωρίζω, τα ίδια συμβαίνουν και τώρα. Δεν μπορείς να λειτουργήσεις με τρόπους καφενειακούς. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ένας γραφικός προπονητής που δημιουργεί προβλήματα, λέει ψεματα και κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές.
Έλεγε στη διοίκηση να μην μας πληρώσουν και όταν φεύγαμε, έπαιρνε τηλέφωνο σε ομάδες για να μην μας πάρουν και γι' αυτά υπάρχουν αποδείξεις. Έχει κανείς αντίθετη άποψη σε αυτό το θέμα; Πρέπει να είσαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου για να λειτουργείς με αυτό το σκεπτικό".
Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε ποιός φταίει για αυτή την κατάσταση και είπε: "Η ομάδα είχε πολύ καλούς παίκτες και δεν μπορούσε να αποδώσει λόγω ψυχολογίας. Τονίζω και πάλι ότι βρέθηκα από την κόλαση στον ποδοσφαιρικό παράδεισο. Δεν φταίει ο κόσμος, ούτε η ομάδα... Για όλα φταίνε οι άνθρωποι που διοικούν τον Πιερικό"..

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks