Μπάγερν Μονάχου - Λιόν 1-0

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 | 0 σχόλια

ΠΕΜΠΤΗ 22/4/2010


Φάσεις και το γκολ από τον ημιτελικό μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Λιόν που βρήκε νικήτρια τη γερμανική ομάδα με 1-0 (69` Ρόμπεν)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Ναυτικός Ομιλος Κατερίνης – Κωπηλασία Η Κατερίνα Νικολαϊδου με την Εθνική Ομάδα στην Ιταλία

ΠΕΜΠΤΗ 22.04.2010 Αθλητισμός
Αναχώρησε την Τρίτη η πρωταθλήτρια κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, για την Ιταλία όπου και θα συμμετάσχει ως μέλος της Εθνικής Ομάδας σε Διεθνείς Αγώνες που θα διεξαχθούν στις 23,24 και 25 Απριλίου στο κωπηλατικό στίβο του Πιεντιλούκο.
Η Νικολαΐδου εξασφάλισε μια...

ΕΝΟΨΗ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 22-4-2010
 
Διψασμένοι Παναθηναϊκός και Αρης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Hellas Online. Στις 24 Απριλίου στο ΟΑΚΑ ο τελικός παρουσία 50.000 φιλάθλων.

Η Α2 ΕΡΧΕΤΑΙ… ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ;

ΠΕΜΠΤΗ 22-4-2010 
Γιάννης Τσαπουρνιώτης                                      
Υπολείπονται πέντε αγωνιστικές ημέρες για τη λήξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ εθνικής κατηγορίας και ο Πιερικός  Αρχέλαος παραμένει
σταθερά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μια θέση που του δίνει το δικαίωμα να αγωνίζεται τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2. Τεράστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς σε ποια κατηγορία αγωνιζόταν η ομάδα πριν από τρία χρόνια.
Έχουν περάσει περίπου 25 χρόνια, για να μην πούμε περισσότερα, από την εποχή που ο Πιερικός αγωνίστηκε....

Σε χθεσινή φιλική συνάντηση... Βατανιακός - Πιερικός 1 - 5

ΠΕΜΠΤΗ 22.04.2010
Χατ - τρικ από τον Τάσο Θάνο
Πλούσιο θέαμα πρόσφερε στους φίλους του ποδοσφαίρου η χθεσινή φιλική συνάντηση στο δημοτικό γήπεδο Βατάν μεταξύ του Βατανιακού και του Πιερικού.
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπολου ...

Ο Πιερικός Αρχέλαος έπαιξε μπάσκετ με το 2ο και 5ο Λύκειο Κατερίνης

ΠΕΜΠΤΗ 22-4-2010
Ανταποκρινόμενη στη δέσμευση για περισσότερο μπάσκετ, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου επισκέφθηκε και πάλι το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το 2ο και 5ο Λύκειο Κατερίνης.
Με μεγάλο ενθουσιασμό οι μαθητές, οι ...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks