Τέσσερις μονομάχοι, μία κούπα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 | 0 σχόλια

Ο 
στόχος των τεσσάρων...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-5-2010ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-5-2010
"Οι Έλληνες μπορούν..."
Τσίλντρες, Γιαννάκης με το τρόπαιο της Euroleague Μπόλικη... Ελλάδα περιελάμβανε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ρωτήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και είπε χαρακτηριστικά: "Οι Ελληνες μπορούν". Ο έτερος εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ήταν ο Αμερικάνος Τζος..

Από κει που σταμάτησαν συνεχίζονται τα πλέι οφ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-5-2010
Το σήμα της Σούπερ Λίγκα Η Σούπερ Λιγκ, αργά το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε την απόφασή της σχετικά με την συνέχιση των πλέι οφ. Συγκεκριμένα την Κυριακή θα διεξαχθεί κανονικά η 3η αγωνιστική με τους αγώνες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Αρης και ως εκ τούτου όλες οι αγωνιστικές μετατίθενται προς τα πίσω.
Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της Nova:
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 9 Μαΐου

16:45 ΑΕΚ - ΑΡΗΣ
19:00 ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NOVA
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 12 Μαϊου

16:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
19:00 ΑΡΗΣ - ΑΕΚ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 16 Μαϊου

19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ
21:15 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ NOVA
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 19 Μαϊου

21:15 ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NOVA
21:15 ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ
(http://www.novasports.gr)
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μ.μ. Πιερικός Αρχέλαος – Αναγέννηση Φλόγα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.05.2010
Χορηγός και οι «ΜΥΛΟΙ ΠΑΓΓΕΛΑ Α.Ε»
Και γι' αυτόν τον αγώνα επιβεβαιώνεται το ότι όλα τα παιγνίδια της Β' εθνικής κατηγορίας έχουν τη δική τους δυσκολία και το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Έτσι και σ’ αυτό της ερχόμενης Κυριακής με την Αναγέννηση Φλόγα Θεσσαλονίκης, τα βλέμματα των φιλάθλων είναι εκεί στραμμένα από τώρα.
Το αμείωτο και έκδηλο ενδιαφέρον τους είναι αυτό που δίνει και πάλι την κινητήρια δύναμη στον Πιερικό Αρχέλαο για την μετά από πολλά χρόνια επιστροφή στην Α2 εθνική κατηγορία.
Έστω και με αυτές τις δύσκολες για τη χώρα μας συνθήκες, στην καρδιά του καθενός μας υπάρχει και ένας χώρος για τα συναισθήματα χαράς και μικροαπολαύσεων, όπως είναι τα κυριακάτικα μπασκετικά απογεύματα στην Κατερίνη.
Γι' αυτό δεν θα πρέπει να χαθεί η ευκαιρία της νίκης, αφού μ' αυτή θα κλειδώσει και η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία. Η πρόσκληση που απευθύνει η ομάδα προς τους φιλάθλους για την αθρόα και αυτή την Κυριακή προσέλευσή τους στο γήπεδο, πιστεύουμε να τύχει ευρείας αποδοχής και έτσι να γεμίσει και πάλι το κλειστό γυμναστήριο ασφυκτικά.
Δημήτρης Γαλάνης
Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:
«Παίζουμε με μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα που έχει επίσης έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έδωσε άλλη ώθηση στο δεύτερο γύρο στην ομάδα της Αναγέννησης Φλόγα.
Η φιλοξενούμενη ομάδα παίζει με πάρα πολύ καλό ρυθμό και έχει κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι πολύ έμπειροι. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε καλύτερα για ένα παιγνίδι με το οποίο πιθανά να κλειδώσει η άνοδός μας».
Χορηγοί
Και οι ΜΥΛΟΙ ΠΑΓΓΕΛΑ ΑΕ – 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσσαλονίκης συγκαταλέγονται στους φετινούς χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου.
Σεμινάριο προπονητών καλαθοσφαίρισης
Γεμάτο μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη. Η ΕΚΑΣΚΕΜ σε συνεργασία με τον ΣΕΠΚ και τον ΟΑΚΑ του Δήμου Κατερίνης, διοργανώνει στην πόλη μας τοπικό σεμινάριο προπονητών καλαθοσφαίρισης και τόπος διεξαγωγής το κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης.
Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω παρουσιάσεις θεμάτων:
Σάββατο 8.5.2010
Ώρα 16.30 Γιώργος Ζευγώλης – Επιθετικά συστήματα άμυνας ΜΤΜ και ζώνης MATCH UP. 18,00 Κώστας Πιλαφίδης – Βασικές αρχές άμυνας ΜΤΜ. 19,30 Παρασκευάς Μουρατίδης – Άμυνα PICK n΄ ROLL.
Κυριακή 9.5.2010
Ώρα 9.30 Κώστας Πιλαφίδης – Ειδικές καταστάσεις στην επίθεση. 11,00 Δημήτρης Γαλάνης – Επιθετικές συνεργασίες δύο και τριών παικτών και 12,30 Γιώργος Ζευγώλης – Άμυνα ΜΤΜ με αλλαγές (Τρόποι αποκατάστασης των MISS MATCH).
Η Θεοδώρα Πλατσά στη Μικτή Ομάδα του Βορρά
Και η αθλήτρια του Μ. Αλεξάνδρου Κολινδρού Θεοδώρα Πλατσά επιλέχθηκε από την ΕΟΚ να συμμετάσχει στη Μικτή Ομάδα του Βορρά που θα πάρει μέρος στου πανελλήνιους αγώνες κορασίδων Ενώσεων και Τ.Ε./ΕΟΚ οι οποίοι διεξάγονται στην Πρέβεζα από τις 6 έως τις 9 Μαΐου.
Εκτακτη Γενική Συνέλευση ΕΚΑΣΚΕΜ
Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί στη Βέροια η ΕΚΑΣΚΕΜ τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2010. Ανάμεσα στα θέματά της είναι τα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 και η αναμόρφωση προϋπολογισμού 2010.
Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ
Τέλος, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ θα γίνουν οι παρακάτω αγώνες:
- Ανδρών/Β' κατηγορία – Τελική φάση - B' γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 9.5.2010, κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 19.00/ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – ΓΑΣ Κορινός και
- Μίνι αγοριών/Β. γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 9.5.2010, βοηθητικό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 19.00/ΣΦΚ Κατερίνη – Αναγέννηση Λιτοχώρου.

Πιερικός - Αμφίβολος ο Γκουγκουλιάς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.05.2010

Προλαβαίνει ο Γουμάγιας
Με τους Γουμάγια - Γκουγκουλιά να μην παίρνουν μέρος στην χθεσινή προπόνηση όπως και οι Λαζαρίδης - Τσιτλακίδης γυμνάστηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Εθνικό ενώ ο νεαρός Τσιντώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Και αν για τον πορτιέρο των μελανόλευκων τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και όλα δείχνουν πως θα προλάβει το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Γιώργο Γκουγκουλιά, που είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του καθώς έχασε προπονήσεις.
Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε μετά το ζέσταμα ασκήσεις κατοχής - κυκλοφορίας μπάλας, εικοσάλεπτης διάρκειας δίτερμα, και αρκετές εκτελέσεις στημένων φάσεων.(Π.Α)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks