Κατηγορείται για κακούργημα ο Μπέος

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010 | 0 σχόλια

altΚαταπέλτης για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να αποτελέσει η εισαγγελική πρόταση που έγινε τελικά δεκτή από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος πριν από λίγες μερες του zougla.gr που ανέφερε ότι ο Αχιλλέας Μπεός θα παραπεφθεί σε δίκη, τελικά πήρε σάρκα και οστά μετά την απόφαση της εισαγγελικής πρότασης που έγινε δεκτή απο το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.
Απότελεσμα αυτού ήταν όχι μόνο ο Αχιλλέας Μπεος αλλά και οι κύριοι Κουτελάκης και Σιότροπος (πρώην μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Πανιώνιος) να παραπεφθούν σε δίκη για έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων ύψους 1.5 εκ. ευρώ.
Κράταμε ότι ο Αχιλλέας Μπεός είχε αρνηθεί με επίσημη ανακοίνωση του οποιαδήποτε εμπλοκή στις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
Πλεόν τον τελευταίο λόγο έχει η δικαιοσύνη...(ΠΗΓΗ)

Κακοί οιωνοί για Πιερικό...

altΜε την τύχη του πρέπει να τα... έχει ο προπονητής των Κατερινιωτών, Σούλης Παπαδόπουλος. Τα προβλήματα τραυματισμών που αφορούν τους ποδοσφαιριστές του 42χρονου τεχνικού, αντί να μειώνονται, πληθύνονται.
Έτσι μετά τον Λουτσιάνο Όλγκιν (15/4) και ο Μαρσέλο Πέντα (19/1) τραυματίστηκε στο ευαίσθητο σημείο του ώμου, γεγονός που κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς με τον Ιωνικό, εντός έδρας. Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία η οποία θα δείξει ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς.
Στα αγωνιστικά, το πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη το μεσημέρι, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και μπάλας. Να τονιστεί πως με την ομάδα δε γυμνάστηκε ούτε ο Φώτης Κωνσταντινίδης (2/0) καθώς ταλαιπωρείται από μια ίωση.

"Άδοξο" τέλος για τους Παίδες Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Λάρισας 0 - 1

ΠΕΜΠΤΗ 18.02.2010
"Αυτοκτόνησαν" οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας, καθώς ύστερα από μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησαν, ηττήθηκαν χθες το απόγευμα από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας με σκορ 1 - 0 και έμειναν εκτός συνέχειας του θεσμού.
Στο άλλο παιχνίδι η Καρδίτσα επικράτησε της Ημαθίας με 4 - 3 τέρματα σ' ένα παιχνίδι θρίλερ και μαζί με την χθεσινή της αντίπαλο (Ημαθία) πήραν το χρυσό εισιτήριο.
Η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα μας πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να πετύχει κάτι ουσιαστικό. Κρίμα για τους Παίδες, πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και από μία μέτρια εμφάνιση έχασαν την πρόκριση.
Φάσεις και το γκολ
Στο 7' ο Φλέγγας εκμεταλλεύτηκες την κακή συνεννόηση στην άμυνα της Πιερίας, πλάσαρε τον Πατσιογιώργο, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Στο 16' οι φιλοξενούμενοι της Λάρισας ανοίγουν το σκορ, ο Τηλιόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Γκουτρουμπής έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Πατσιογιώργου που επιχείρησε την έξοδο.
Στο 31' ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε το σουτ του Γκαραλιάκου από το ύψος της περιοχής, και στην επόμενη φάση, ο Χαρέλας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, το μονοκόμματο σουτ του Μυστακίδη όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαγιάννη.
Στο 58' ο Καραγκιόζης έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ομάδας της Πιερίας, πλάσαρε όμως ελάχιστά άουτ, από το δεξί δοκάρι του Πατσιογιώργου.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Πανιτσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Πλιάκη - Κοτζιακουτζίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας
Πατσιογιώργος, Χαρέλας, Δερμίσης, Ταραράς (41' Τσινιστίδης), Δολμίδης, Τσιώμης Γ., Λύρας, Παπατόλιος, Μωυσίδης (59' Καθάριος), Μυστακίδης, Τσιώμης Β. (59' Νούλας)
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Λάρισας
Παπαγιάννης, Νταής, Κοσμάς, Ψωμόλιας, Τηλιόπουλος, Τζιόλης, Γκουτρουμπής, Τσιλούλης, Φλέγγας (68' Σουμπεκιώτης), Γκαραλιάκος (56' Καραγκιόζης), Νάκας (65' Βάσος).
Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής
Πιερία - Λάρισα 0 - 1
Καρδίτσα - Ημαθία 4- 3
Ρεπό: Τρίκαλα
Βαθμολογία (Παίδων) Τελική
1. Καρδίτσα 15 11 - 15
2. Ημαθία 14 23 - 15
3. Λάρισα 14 12 - 6
4. Πιερία 12 17 - 12
5. Τρίκαλα 1 8 - 23
6. Προκρίθηκαν Καρδίτσα και Ημαθία (λόγω καλύτερης βαθμολογίας στους αγώνες με Λάρισα).

Με "ψηλά" το κεφάλι ολοκλήρωσαν οι Νέοι Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Λάρισας 1 - 1

ΠΕΜΠΤΗ 18.02.2010
Ισόπαλη με 1 - 1 τέρματα, αναδείχθηκε η ομάδα Νέων της Πιερίας στην χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Νέων Πόρρων, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας που τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης είχαν οι δύο ομάδες στο χθεσινό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτερος στο πρώτο μισό του αγώνα, χρονικό διάστημα στο οποίο πήραν προβάδισμα στο σκορ, ενώ στην επανάληψη η ομάδα των Νέων της Πιερίας είχε τον έλεγχο του αγώνα, ισοφάρισε ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη.
Φάσεις και γκολ
Στο 25' ο Χαλβατζάρας μπλόκαρε την αριστερή του γωνία, την κεφαλιά του Τσανάκα ύστερα από σέντρα του Παπαζιού από αριστερά.
Στο 26' ο Μωυσίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο προωθημένος Πάτρας από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 37' μακρινό σουτ του Γκαμπέτα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαϊναρά και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί της Πιερίας.
Στο 41' ο Μαϊνάρας έδιωξε στην αριστερή του γωνία, το σουτ - φάουλ του Τόλιου από το ύψος της περιοχής.
Στο 61' ο Παναγιωτίδης έκανε την ατομική προσπάθεια, σούταρε ο Χαλβατζάρας απέκρουσε, η μπάλα όμως σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
Στο 70' ο Τσιανάκας με διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1 - 1.
Διαιτήτευσαν την συνάντηση οι κ.κ. Πλιάκης - Παμτσίδης - Κοτζιακουτζίδης από την Κοζάνη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας
Μαϊνάρας, Ζυγόπουλος, Παπαζιός, Τζιάμας, Σαββίδης, Μπαρέκας (55' Παμλίδης), Χρυσόπουλος, Μετενίδης, Τσιανάκας, Ντόσης (60' Παναγιωτίδης), Παπαδόπουλος (70' Λιάτσος).
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Λάρισας
Χαλβατζάρας, Περήφανος (46' Βισαράκος), Καλογερόπουλος, Πάτρας, Χάμος, Γκαμπέτας, Σιαμαντούρας (46' Σιαμαντούρας), Μωυσίδης, Αρβανίτης, Τόλιος (46' Παπαγεωργίου), Κατσικάνης.
Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής
Πιερία - Λάρισα 1 - 1
Καρδίτσα - Ημαθία 3 - 0
Ρεπό: Τρίκαλα
Βαθμολογία (Νέων) Τελική
1. Λάρισα 17 22 - 4
2. Καρδίτσα 16 14 - 9
3. Ημαθία 12 12 - 18
4. Πιερία 9 10 - 10
5. Τρίκαλα 2 2 - 19
SPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2010 
Καλό ζέσταμα, ανοίγματα, ασκήσεις συναρμογής και κοροϊδάκι (5-2) περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση από την οποία απουσίαζαν πέντε παίκτες. Οι Πέντα και Ολγκίν υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, ο πρώτος λόγω ενόχλησης που έχει στον ώμο και ο δεύτερος στον προσαγωγό. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Κωνσταντινίδης. Εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Νίκου λόγω της ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια προπόνησης. Τέλος δεν προπονήθηκε ούτε ο Παστός λόγω ενόχλησης στο γόνατο. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω παίκτης θα είναι εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Ιωνικό λόγω συμπλήρωσης καρτών.
Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00.
*
Το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Κονταριώτισσας θα επισκεφτούν την Παρασκευή (19/02/2010) το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού προκειμένου να μοιράσουν δωρεάν προσκλήσεις στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέπτεται σχολεία της Πιερίας και δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού αλλά και να συζητήσουν θέματα του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου.  Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να έρθει κοντά στη νέα γενιά φιλάθλων της Πιερίας.
*
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενημερώνει ότι η τιμή του εισιτηρίου στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ θα είναι 10€. Υπενθυμίζεται ότι για τους μαθητές η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν.
*
Οι διαιτητές της αναμέτρησης ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' εθνικής:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φ. Φωτιάδης (Καστοριάς)
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Χ. Κουρομπίλια (Καρδίτσας)
Β’ ΒΟΗΘΟΣ: Τ. Ναλμπάντης (Κιλκίς)
4Ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Μαντάκης (Ημαθίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κ. Ζανετίδης (Δωδεκανήσου)
*
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενημερώνει τους εκπροσώπους των  ΜΜΕ ότι στον εντός έδρας αγώνα  ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής θα ισχύει λίστα με τα ακριβή στοιχεία των δημοσιογράφων που καλύπτουν τον αγώνα, με βάση την οποία θα επιτρέπεται η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρία.
Για τη διαπίστευσή  σας καλέστε στο 6948 830675 (ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

Πιερικός Αρχέλαος

ΠΕΜΠΤΗ 18-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή στην Κομοτηνή στις 5 το απόγευμα.
Κομοτηνή - Πιερικός Αρχέλαος
Δηλώσεις για τον αγώνα με την Καλαμαριά
                                                                                  
● Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει αγώνας που να είναι εύκολος στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Όλα τα παιγνίδια έχουν την ίδια βαρύτητα, όπως αυτό την Κυριακή που ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται στις 5 το απόγευμα στην Κομοτηνή με τον τοπικό ΓΑΣ.

Πάντως, τον αγώνα της Τετάρτης με την Καλαμαριά όσοι φίλαθλοι -και από τις δύο ομάδες- τον παρακολούθησαν απόλαυσαν θέαμα και αγωνία και όσοι δεν ήταν…έχασαν.
. Για τον αγώνα της Τετάρτης με την Καλαμαριά, μετά τη λήξη του οι Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής, Βαγγέλης Κουλακιώτης – βοηθός προπονητή και Μιχάλης Παπαμιχαήλ – καλαθοσφαιριστής, δήλωσαν στους δημοσιογράφους τα εξής:
Δ. Γαλάνης: «Το παιγνίδι όπως περιμέναμε ήταν και πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό. Η Καλαμαριά είναι και πολύ καλή ομάδα και δεν είχε τίποτε να χάσει. Δεν μπορούμε να πούμε άλλα γι΄ αυτό το παιγνίδι γιατί μας περιμένει ένα εξίσου σημαντικό την Κυριακή. Κοιτάμε το επόμενο παιγνίδι».
Β. Κουλακιώτης: «Το παιγνίδι ήταν αρκετά δύσκολο και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Είχαμε δει ότι έχει βελτιωθεί με την έλευση του νέου προπονητή που δούλεψε αρκετά καλά στο θέμα της άμυνας και από ότι φάνηκε, συγκριτικά με τα άλλα παιγνίδια, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο παιγνίδι αυτό. Εμείς δεν είχαμε βρει το ρυθμό και πιστεύω ότι ήταν οριακό το παιγνίδι, αλλά παρόλα αυτά βρήκαμε το κουράγιο στο τέλος και καταφέραμε με δύο σωστές επιθέσεις να πάρουμε τη διαφορά που χρειάζεται και να νικήσουμε στον αγώνα».
Μ. Παπαμιχαήλ: «Καταρχήν ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, καθώς ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα και συγχρόνως κατέβηκε να παίξει χωρίς να έχει να χάσει κάτι. Εμείς θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που την κατακτήσαμε, έστω και με αυτόν τον δύσκολο τρόπο. Κοιτάμε τώρα το ματς με την Κομοτηνή, την Κυριακή, το οποίο είναι και αυτό επικίνδυνο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη θερμή συμπαράσταση του και να ευχηθώ να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και ακόμη πιο δυναμικά, ως το τέλος της σεζόν».
● Από τους τυχερούς ήταν και οι μικροί φίλαθλοι που όχι μόνο χάρηκαν και πανηγύρισαν τη νίκη, αλλά στο τέλος του αγώνα πήραν αυτόγραφα στα ημερολόγια από τους αγαπημένους τους παίκτες.
● Τέλος, οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και Κατερίνη 2008 το Σαββατοκύριακο, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, έχουν τους παρακάτω αγώνες:
-                     Ανδρικό / Β΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 20.2.2010, γυμναστήριο Μελίκης, ώρα 16,00 / Ηρακλής Μελίκης - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ.
-                     Εφηβικό / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 21.2.2010, γυμναστήριο Αξιούπολης, ώρα 12,00 / Αλέξανδρος Αξιούπολης - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ και
-                     Παιδικό / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 21.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Βεροίας.
ΦΩΤΟ:
Βαγγέλης Κουλακιώτης: «Το παιγνίδι ήταν αρκετά δύσκολο και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα».
Μιχάλης Παπαμιχαήλ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη ..

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 18-2-2010

Φιλικό παιγνίδι με την ομάδα playzone έδωσε σήμερα ομάδα του Προπαιδικού του Πιερικου.Διεξήχθη ένας καλός αγώνας με τους ποδοσφαιρστές του Πιερικού
στο μέσο της εβδομάδος να αναζητούν αντίθ προπόνησης , αγώνα.(προπονητής Μπάμπης Πείδης)

Το Σάββατο  το πρωί στις 9.30 ομάδα του Προπαιδικού Τμήματος του Πιερικού θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα της Ακαδημίας Πλαταμώνα στο γήπεδο των Νέων Πόρρων, με προπονητή τον Γιάννη Μυστακίδη.

Το τμήμα του Προπαιδικού αποτελείται απο δύο ομάδες και προσπαθεί να δίνει φιλικούς αγώνες, αφού δέν διεξάγεται πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, γιατί διεκόπη,λόγω εργασιών στο γήπεδο της ΕΠΣΠ.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks