ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ - ΑΕΠ -Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 4-0

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 | 0 σχόλια

 

ΑΕ Περίστασης-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 4-0.Φιλικό παιχνίδι στην Περίσταση με την τοπική ΑΕΠ να κερδίζει 4-0 τη νεανική ομάδα του Εθνικού ..

Σπάει τη σιωπή του για την εθνική Ελλάδος ο Κατσουράνης

Σπάει τη σιωπή του για την εθνική Ελλάδος ο Κώστας Κατσουράνης Σπάει τη σιωπή του για την εθνική Ελλάδος ο Κώστας Κατσουράνης.Μπορεί να "πάτησε" τα 35, αλλά ο Κώστας Κατσουράνης..

Ρόι Κάρολ- «Υπομονή και στήριξη θέλει ο Ολυμπιακός»

«Υπομονή και στήριξη θέλει ο Ολυμπιακός» | onsports.gr Βελτιωμένος θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως τόνισαν οι Φρανσουά Μοντέστο και Ρόι Κάρολ.

Φοβερό Γκολ με 4 πάσες από τους πιτσιρικάδες της Ίπσουιτς (VIDEO)

Φοβερό γκολ με 14 πάσες από τους πιτσιρικάδες της Ίπσουιτς (VIDEO).Η ομάδα Κ14 της Ίπσουιτς έκρυψε την μπάλα σε μια φάση στην .

Φερνάντο Ουσέρο : "Να ανεβάσουμε τον Αστέρα ψηλά"

 
Για τις βλέψεις του Αστέρα που ολοένα και μεγαλώνει, μίλησαν οι Φερνάντο Ουσέρο και Μπράιαν Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην εφημερίδα "Real News":

Προτεραιότητα του Σίλντενφελντ ο ΠΑΟ, παρά τις σειρήνες

Προτεραιότητα του Σίλντενφελντ ο ΠΑΟ, παρά τις σειρήνες Προτεραιότητα του Σίλντενφελντ ο ΠΑΟ, παρά τις σειρήνες.ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ «GOAL».Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ.Είναι -μακράν ..

Διαμαντίδης: "Το πρότζεκτ η προώθηση νέων παιδιών"

 
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για το στόχο που έχει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός την τρέχουσα σεζόν και χαρακτήρισε πλεονέκτημα...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks